Şimdi Ara

HTC M8 EKRAN ÇATLADI YENİ EKRANI NERDEN ALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • erhaba arkadşlar HtC M8 telefonumun dokunmatiği bozuldu. Sadece belli bölgeler çalışıyor. Ayrıca kasa baya aldığı darbelerden dolayı yamuldu ve ekran havaya kalkmış durumda.

    Acaba ekranı internetten sipariş versem herhangi bir sorun yaşarmıyım. Performns açısından falan 115 120 tl ye kadar ekranlar var veya da aliexpressten mi sipariş versem.

    Orjinal ekran nerden bulabilirim ve fiyatı ne kadar olur. Ürünlerin resimleri hep orjinal aynı gözüküyor.

    Burdaki ürün ekran + kasa 200 tl diyo acaba bunu mu alsam internetten aldığım ekran bana sıkıntı çıkarır mı?https://urun.n11.com/diger-yedek-parca/htc-one-m8-orijinal-lcd-ekran-kasa-siyah-citalihediye-P190159264?gclid=EAIaIQobChMInLf6iurn2wIVQ53VCh1WogjUEAQYASABEgLoWfD_BwE&gclsrc=aw.ds







  • aliexpreste alma git tamire verki muhatap birini bulabilesin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yhyilkrgll

    aliexpreste alma git tamire verki muhatap birini bulabilesin
    Evet ama aliexpress amazon gibi sitelerde fiyatlar çok daha düşük oluyor ve geri iade edebilme değiştirebilme imkanın oluyo. Ama n11.com daki ürünün fiayatıda oldukça uygun ve hakkında ya
    pılan yorumlar olumlu. Telefoncudaysa sadece ekranın fiyatı 200-250 tl civarı ve takmış olduğu ekranın orjinal olup olmucağı kesin değil htc.web.tr de orjinal ekran 250 tl civarında satılıyor. Bi telefoncu bana ekran + kasayı 350 tl ye demişti. İnternetten alıp telefoncuda taktırmak bana dahamantıklı geliyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.