Şimdi Ara

HTC M8 SES VE LED SORUNU !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle selam arkadaslar forumda yeniyim.. yaklasik 3 4 ay evvel vodafone uzerinden m8 aldim. Aslinda hersey harikaydi telefon tam bir canavar bundan once galaxy s4 kullaniyodum aradaki fark ozellikle touchwiz ve sense farki htc icin olumlu yonde nefisti ta ki arkadasimda m8 alana kadar.. hoparlordeki ses farkini o zaman anladik hep soluodu bana bu telin sesinde bi sikinti var die aslina bakarsaniz banada az geliodu da iste 2500 tl verip aldiginiz cihaza ozur dileyerek soluorum bok konduramiyorsunuz (: evet uzun lafin kisasi sorunsuz bir m8 inkinden sesi fark edilecek sekilde daha az cikiyor ve bi sorunumda led benim cihazda led nerdeyse farkedilmeyecek kadar sonuk yanarken arkadasiminkinde alev alev yanmakta.. telefonu garantiye vermedim henuz zaten bu topici acmamin sebebide bu servise vermeden cozumu veya bi oneresi olan arkadaslar yazarsa cok sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Üretim hatası olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 çok zor tamir edilen bir cihaz birleştirince eskisi kadar rijit olmuyor.Servise göndermek son seçeneğin olsun bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xloud

    M8 çok zor tamir edilen bir cihaz birleştirince eskisi kadar rijit olmuyor.Servise göndermek son seçeneğin olsun bence.

    servise ver kardeşim kendi yöntemlerinle bişe yapamasıın :)
  • Cozum : dis fircasi

    Saka gibi ama gercek bu beyler.. meger tozdan sebepmis dis fircasiyla hoparlorleri temizleyince sorun tamamen kalkti ortadan inanilmaz bi ses aliorum hoss ole telde muzik falan dinleyen bi adam diilim ama son iki gundur dinler oldum ahhaha (: bu arada led de ayni sekilde on numara yanip sonuo bebegim oda netlesi :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.