Şimdi Ara

HTC One alacağız ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kız arkadaşıma htc one alacağız fakat bulamıyoruz bir türlü.

    Antalya'dayım ve bu ürünü bulamıyorum. Bugün birkaç turkcell bayiisine sordum henüz gelmedi dediler.. Onda iphone 4 var. Ve artık satmak lazım çünkü değeri iyice düştü.
    Bugün birçok telefoncuya sordum ve en son biri 600 e alırım dedi. Ama hiç almam diyenlerde vardı değeri o derece düşmüş malesef... Yarın i4 ü satmayı düşünüyoruz hazır 600 e alıcı bulmuşken, fakat sim kartı micro ve hangi telefona takacağını bilemedik. Ayrıca bu telefonu nasıl bulabiliriz fikir verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • Öncelikle teknosa vb yerlere bakın oralardada yoksa internet sitelerinden bulabilirsiniz ama sitenin güvenli olduğundan emin olun. 2. Olarak micro simkartı çerçevesiyle birleştirip normal hale çevire bilirsiniz eğer. Çerçeveyi yapmadıysanız bu arada phone 4 e 600 lira fena değil bencede satın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Priwacy

    Öncelikle teknosa vb yerlere bakın oralardada yoksa internet sitelerinden bulabilirsiniz ama sitenin güvenli olduğundan emin olun. 2. Olarak micro simkartı çerçevesiyle birleştirip normal hale çevire bilirsiniz eğer. Çerçeveyi yapmadıysanız bu arada phone 4 e 600 lira fena değil bencede satın


    Evet hazır bulmuşken o fiyata satacağız hemen. Sim kart için de teşekkür ederim öneriniz için o şekilde deneyelim. İnşallah buluruz en kısa zamanda ben de sabırsızlanıyorum telefonu merak ediyorum bayağı.
  • turkcellmagaza.com world karta 12 taksit alabilirsiniz
  • Teknosa vatan gibi sitelerden alabilirsiniz. Yalnız fiyatlarına komisyon ekliyorlarmı bir bakın. Bazı kartlara peşin fiyatına 12 taksit yapıyorlar. 2-3 güne elinde olur zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihdemirag

    turkcellmagaza.com world karta 12 taksit alabilirsiniz

    Turkcell'den alabilmek için turkcell kullanmak gerekiyor değil mi?
    Ben Avealıyım da. Siteden alamadım. Turkcell no istedi. Ne dersiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemot

    quote:

    Orijinalden alıntı: melihdemirag

    turkcellmagaza.com world karta 12 taksit alabilirsiniz

    Turkcell'den alabilmek için turkcell kullanmak gerekiyor değil mi?
    Ben Avealıyım da. Siteden alamadım. Turkcell no istedi. Ne dersiniz?

    Operatörler kampanyasızda veriyor. Yani 1999 tl taksitli yada taksitsiz alabiliyorsunuz. O operatörü kullanma zorunluluğunuz yok. Çünkü kampanya değil sadece telefon alıyorsunuz.
  • Turkcellmagaza.com'dan almak istediğimde GSM numaramı ve turkcell şifremi istiyor. Tabii ben Avea'lı olduğum için bunlara sahip değilim. TİM'lerden alınabilir belki ama internetten mümkün değil gibi görünüyor. Aslında sorum daha çok, Turkcell'in sitesinden alınabiliyor mu olmalıydı galiba. Ben yanlış bir yerlere mi giriyorum acaba bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lemot

    Turkcellmagaza.com'dan almak istediğimde GSM numaramı ve turkcell şifremi istiyor. Tabii ben Avea'lı olduğum için bunlara sahip değilim. TİM'lerden alınabilir belki ama internetten mümkün değil gibi görünüyor. Aslında sorum daha çok, Turkcell'in sitesinden alınabiliyor mu olmalıydı galiba. Ben yanlış bir yerlere mi giriyorum acaba bilemedim.

    Hm dediğin doğru olabilir :D Mağaza diye bir sitesi var alınabilir sandım. Vatan Computer yada Teknosadan al.
    İki firmadan bir sürü alışveriş yapmıştım bozulduğunda sorunsuz değişim onarım yapıyorlar. Hatta arıyorlar bile ürününüz burdadır şukadar süre içinde geri gönderilecek diye.




  • Dediğin gibi Vatan ya da Teknosa'ya bakabilirim. Gerçi her ikisiyle de sıkıntılar yaşamış bir insanım.
    İnternetten değil, mağaza alışverişlerimde. Ondan ilk etapta operatörlere bakıyordum.
    Cevabınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.