Şimdi Ara

htc one internet yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 gundur htc one kullanıyorum herşeyiyle mukemmel bir telefon.fakat internet kotamı yedi bitirdi.mobil veriyi açıp 2 dakika sonra hiçbirşey yapmadan kapatsam bile 5mb goturuyor.başka uygulama açık değil.guncellemesi de yapıldı telefonun.ben bu işi anlamadım neden bu kadar interneti goturuyor?yardım edermisiniz lütfen..



  • Sitelerdeki uygulamalardan olabilir. Engel falan koy. Yada telefoncuya sor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thouego

    15 gundur htc one kullanıyorum herşeyiyle mukemmel bir telefon.fakat internet kotamı yedi bitirdi.mobil veriyi açıp 2 dakika sonra hiçbirşey yapmadan kapatsam bile 5mb goturuyor.başka uygulama açık değil.guncellemesi de yapıldı telefonun.ben bu işi anlamadım neden bu kadar interneti goturuyor?yardım edermisiniz lütfen..

    O telefonu almışsınız bir de en az 2 gb internet paketi almanız lazım ki cihazın hakkını verin. Ben anlamıyorum böyle cihazları alıp internet kullanmayan kota gidiyor diye interneti kısıtlayanları. ben aylık 6-7 gb internet harcıyorum ortalama. 4gb + 4 gb ek paketim var. Size tavsiyem internet paketinizi yükseltin ki telefonun hakkını vern. O cihazı alalı çok rahat herşeyi yapabiliyorum.
  • Blinkfeed kotanizi goturuyor olabilir ben cok aktif kullanmiyorum internwti 1gb kotam 20. Gun kadar gidiyor sonra hizi dusuyor 128kb ye blinkfeedi sadece elle guncellemeye gecirin daha az kota gidecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.