Şimdi Ara

Htc One M7 Batarya Değişim Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

    Htc One M7 model telefonumu 2013 aralık ayında sıfır almıştım. Şimdilerde şöyle bir problem oluyor ; Şarj %50 lerdeyken telefon bir anda kapanıyor, daha sonra ya açılmıyor yada açılsa da şarjı bir anda %1-%10 arasında kalmış oluyor. Hele %50 nin altındayken video çekimi neredeyse hiç yapamıyor, video çekimine geçince 3-4 dakika sonra telefon kapanıyor. HTC müşteri hizmetlerine sordum, son güncelleme çok yüklüydü telefona format atın dediler, onu yaptım bi düzelme olmadı, daha sonra güvenli mod'a alıp şarj edin, sonra güvenli modda şarjı bitirin dediler, onu da yaptım o da olmadı. Sanırım batarya bitmiş diye düşünüyorum (onu da net anlayabileceğim bir yer var mı bilmiyorum)

    Telefonumu gerçekten çok seviyorum, o yüzden hiçbir donanım eklemeden kullanmaya devam etmek istiyorum, taşınabilen şarj depolarından kullanmak istemiyorum. Eğer batarya bitmişse, paraya kıyıp servise mi göndermeliyim, yoksa dışarıda da konusunda uzman, güvenilir tamirciler de var mı? fikrinize ve varsa bağlantılarınıza ihtiyacım var, şimdiden çok teşekkkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcayonline -- 26 Ocak 2016; 21:35:57 >







  • dostum tamamen aynı durumdayız. bende de HTC One M7 var 16 GB Gold. Akılalmaz memnunum ve herkes çok karizma buluyor. Victoria's Secret mankenlerine benzetiyorlar. ekran kalitesi, hızı, hoparlörleri, sense arayüzü vs. her şeyinden inanılmaz memnunum ancak telefonumun pili 2 seneden sonra ölmeye başladı. ekran açık 2.5-3 aat ancak alabiliyorum ve %20lerden sonra ani kapanmalar yaşıyorum. ben de orjinal batarya değişimi arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım.

    başlığı takibe aldım. Umarım bir bilen bize yol gösterir... yoksa telefonu satmak zorunda kalacağım :(
  • htclerin maalsef içi acılmasıda ayrı bir mesele ozellikle m serisiyle birlikte ifixit ekibi bile en düşük tamir edilebilirliği htc m serilerine veriyor youtubedada videoları mevcut batarya degıstırmek bıle hassasiyet istiyor yani telefoncuda olsa saglam ustası yapmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.