Şimdi Ara

HTC One M8 Güncelleme Sorunu ?'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
12.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.1 Hafta önce imei atılmış yurtdışı gold m8 aldım.dün itibari ile güncelleme geldi cihaza.İndirdim güncellemeyi ama indirdikten sonra şu hata ile karşılaştım.
    Varyant sistem sürümü.Telefonunuzun sistem yazılımının değiştirilmiş bir sürümünü çalıştırıyor olableceğini belirledik.Korunmanız için telefonunuzu güncelleştiremiyoruz.Lütfen telefonunuzu güncelleştirmek için telefonunuzu resmi htc sistem yazılımına döndürün diyor.Yardımcı olabilecek varmı nasıl yükleyebilirim acaba ?



  • Fazla anlamam bu işlerden ama rom yüzünden olabilir mi? Bi orjinal romu yüklüyüp dene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom yüklemeyi açıkçası bilmiyorum.Bilmediğim için dokunmak istemiyorum.Ayrıca farklı bir yazılım değilde dağıtılanı yüklemek istiyorum.
  • Telefonunuzda custom rom var öncelikle cihazı kendi yazılımına döndürmeniz gerekli. İnternette bir çok bilgi mevcut rahatlıkla yapabilirsiniz ama bu konularda bilginiz hiç yoksa bilen birisi ile yapın aksi halde cihazın hiç açılmama riski var.
  • İşte bende bilmediğimden uğraşmak istemiyorum ve buradada bu işi yapan yok.O yüznde satacağım uğraşamıyorum
  • Devamlı Yazılım güncelleme ekranı geliyor 4.4.4 yükseltmek için, Kabul diyorum ,telefon kapanıyor update işareti çıkıyor, sonra yükleme çubuğu ortalara geldiğinde üçen ünlem işareti çıkıyor. Htc online yardım beni servise yönlendiriyor.Sizce bunun kolay bir yolu var mıdır?
  • Stock recovery e dönmeniz gerekiyor google yazın birsürü forumda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismailkevs

    Devamlı Yazılım güncelleme ekranı geliyor 4.4.4 yükseltmek için, Kabul diyorum ,telefon kapanıyor update işareti çıkıyor, sonra yükleme çubuğu ortalara geldiğinde üçen ünlem işareti çıkıyor. Htc online yardım beni servise yönlendiriyor.Sizce bunun kolay bir yolu var mıdır?

    Stock orjinal recovery yüklemen lazım ilk önce. Ondan sonra güncelleme yapabilirsin , zor birşey değil google da biraz arama yaparak çözersin. http://www.andromods.com/download-files/htc-one-m8-stock-recovery-verizon-sprint-att-tmobile.html bir bak istersen.




  • Aynı sorunu yaşıyorum.Bu konularda pek bilgim de yok. Nette genelde ingilizce makaleler var.Bilgisi olan var mı bu konuda
  • merhaba arkadaslar aynı sorun bende var çözüm bulabilen yokmu
  • kardeş sen yeni yazılım yüklerken eninde sonunda çökerteceksin onu servis 350-400 tl istiyecek yazılım için aman uzak dur istanbuldaysan eminönünde doğubank da htc teknik servis var 40-50 liraya yapyırabılırsın uğrasmana bıle değmez bıraz zahmetlı bır ıs
  • Sa arkadaşlar bu varyant hatasına çözüm bulan oldu mu varsa paylaşabilir mi ? Bu arada root tom olayından fazla anlamıyorum. Ama çözüm de bulmam lazım durup durup güncelleme uyarısı veriyor ve otomatik güncelleme dosyasını indiriyor. Şimdiden teşekkürler.
  • Bana da güncelleme geldi klon imei diye guncellemedim. Guncellersem imei uçar mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bybeykozlu

    Bana da güncelleme geldi klon imei diye guncellemedim. Guncellersem imei uçar mı.


    imei uçmaz, varyant hatası cihazın içindeki yazılımın model numarası ile uyuşmadığından olur, model numarası muhtemelen B06P12000 olan Cihazınız orjinalde AT&T operatör cihazı veya, B06p13000 T-mobile cihazı, orjinal RUU yazılımlarını indirip yüklerseniz cihazınız tamamen orjinale döner ve en fazla lollipop güncellemesini alır, model numarası değiştirilebiliyor, bu sayede tr cihazı haline bile getirebilirsiniz, donanım olarak aynıdır, biraz teferuatlı bir konu fakat orjinal marshmallow yükleyenler hep şikayetçi, kendim custom rom marshmallow kullanıyorum gayet memnunum
  • fairboy F kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi denedim hata verdi.Kurulum iptal edildi diye
     HTC One M8 Güncelleme Sorunu ?' HTC One M8 Güncelleme Sorunu ?'

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bybeykozlu

    Güncellemeyi denedim hata verdi.Kurulum iptal edildi diye
     HTC One M8 Güncelleme Sorunu ?' HTC One M8 Güncelleme Sorunu ?'

    Burası recovery ekranı burdan çıkıp telefonu kapatın, Ses kısma ve power tuşuna birlikte basarak açın, çıkan fastboot menusunde bilgisayara bağlayıp fastboot getvar all komutuyla telefonun bütün bilgilerine ulaşabilirsiniz, buraya kopyala yapıştır yaparsan yardımcı olabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • http://www.andronetwork.com/konu/htc-one-m8-model-no-mid-degistirme-s-off-gereklidir.8195/

    öncelikle bu konuyla mid değiştirip Avrupa mid yapman gerek

    sonrasındahttps://yadi.sk/d/y3Z0eMltnC8tn

    bu linkte bulunan orjinal avrupa sürüm 6.0 yazılımının fastboot menüsü üzerinden flashlanması gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairboy -- 6 Şubat 2016; 12:20:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fairboy F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yarın denicem sizlere haber vericem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz gibi fastboot klasörüne girdim fastboot a bastım ve pc ye bağladım. fakat pc de komut penceresini açamıyorum telefonun içine giremiyor.
     HTC One M8 Güncelleme Sorunu ?'
  • Arkadaslar ayni problem bende de var varyant hatasi aliyorum. Samsung olsa belki az bucuk anliyorum ama bu htc lerde hic bilmiyorum. telefoncularin da kesin olarak yapacagindan emin degilim bilmese bile yapariz der alir tefonun cokme ihtimali bile var herhalde :) cozum olursa paylasanlari ivedilikle takip edip tesekkur ve dualirimi simdiden eksik etmeyecegim:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.