Şimdi Ara

HTC One M8 Güncelleme Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İyi akşamlar iyi forumlar öncelikle. Cihazım HTC One M8 EMEI çakılmış olan bir cihaz öncelikle. yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. ilk bana geldiğinde 4.4.3 yüklü olarak ve rootlu olarak gelmişti. bu şekilde kullandım. fakat birebir aynı yollarla gelmiş ve aynı işlemden geçmiş olan bir cihaz daha var oda arkadaşımda. o arkadaşım htc nin lisanslı yazılımını yüklettirdi ve güncellemeleri alıyor.
    Bende bundan yola çıkarak 60 tl karşılığında htc nin orjinal yazılımını yüklettirdim. güncelleme görünüyor. hatta indirme işlemide bitiyor fakat tam yüklenecekken güncelleme dosyası bozuk yeniden indirilsinmi hatası vererek tekrar indirmeye başlıyor. bu döngü 5-10 defa tekrar etti.
    cihazda orjinal yazılım yok iken bu tür güncellemeler gelmiyordu. şimdi geliyor fakat yüklemeyi tamamlayamıyor.

    İyi Forumlar.



  • elfaz681 kullanıcısına yanıt
    Para vererek yüklettirmenize gerek yoktu, kendiniz de yükleyebilirdiniz.

    Cihazınız uluslararası olan sürüm mü?
  • aslında bende yüklemeyi denedim fakat başaramadım. yazılımcı arkadaşta beceremedi. en son başka bi yazılımcı ile sorunu keşfetmişlerdi. cihaza rom atarken hafıza kartından yüklendiğini ve bu yöntemin çok saçma olduğunu söylediler. sanırım kendileri de hafıza kartından orjinal yazılımı yükleyerek sorunu hallettiler. şimdi güncellemenin görünüpte yüklenmemesi bununlada ( hafıza kartından yüklenmiş olması ) olabilirmi diye düşünmeden edemiyorum. yoksa sonuçta yazılım orjinal. güncelleme illa ki sağlam kaynaktan. sorun başka ne olabilirki ? yazılımın yurt dışımı yoksa yurt içimi konusunda sorduğunuz sorunun cevabını bilmiyorum dersem doğru olur. öğrenebileceğim menü varmıdır cihaz içerisinde ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.