Şimdi Ara

HTC ONE M8 ŞEBEKE & M. İNTERNET SORUNU ? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen hafta yurtdışından Htc One M8 getirttim. İmei'si atılmış ve bütün güncellemeleri yapılmış bir şekilde geldi. Bana geldiğinde doğal olarak sim kartı ve hafıza kartını takıp çalıştırdım fakat yapmış olduğum her aramada ya bağlantı kopukluğu olup hat düşüyor veyahut konuşabilsem bile her iki kelimenin biri kesik gidiyor karşı tarafa. :/ Artı olarakta mobil interneti çekim performansı 10 üzerinden 1 yani. Neredeyse hiç çekmiyor.
    Avea kullanıyorum, öncelikle müşteri hizmetlerini aradım hattın ve mobil internetin yapılandırılmasını istedim, işlemi yaptılar, telefonu kapatıp açtım fakat sorun yine devam etti, sonra bayisine gidip orjinal olması adına küçültülen simkartın yedeğini çıkarttırdım, taktım yine sorun devam ediyor. Bunu nasıl hallederiz, herkes bişeyler yaazıyor ama halledebilen veya aklına bi çözüm yolu gelen arkadaşlar cevap yazarlarsa çok sevinirim... ? ? ?







  • Slm bende dubaiden m8 aldim gecen sene.mobil internette video izlemem imkansizdi.aveadan vodefona gectim ama sorun duzelmedi.sonra telefonu fabrika ayarlarina dondurdum.internetim inanilmaz hizlandi problem kalmadi.4aydir super calisti sanki simdi yine yavasladi gibi oyuzden tekrar ayni seyi yapmayi dusunuyorum.eger fabrika ayarlarina dondurursen telefonu kayitli hersey silniyor tel nolari telefonda kayitliysa onlarda silinir soyliyeyim.bide sarj 1,5 gunden 1gune dustu onuda belirteyim.sanirim internet dogru duzgun calismaya badladigi icin oyle oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.