Şimdi Ara

HTC One, ülkemizde peşin fiyatına 1999 TL'den satışa sunulacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • T-Box paketlerindeki gibi para üstü 1TL'yi kutu içeriğine eklesinler bari
  • kızmayın ama bunun sorumlusu bizi. adamlar biliyor 4000 tl olsa bile bu mallar alır diyorlar basıyorlar fiyatı. şimdi bunu bu fiyattan alanalar olur ben biliyorum sizi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dnzakr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gurk?n Turkiyeden telefon mu alinir allah icin ya???? yok mu akrabaniz tanidiginiz flan? iPhone 5S ciktiginda yurt disi akar, aldim mi 32 gb alirim TRde fiyati 2600 TL civari olur amerikada sabittir 1400 TL bizimkiler kazanacagina onlarin tabiriyle gavurlar kazansin daha iyi haydi bakalim hodri meydani , vergi mi demistiniz?
    Adamların vergiyi fazla yapmalarının sebebi çok fazla para gidiyor dışarıya bu telefonlar ve diğer teknoloji ürünleri yüzünden,pahalı olursa en azından az satılır diye böyle yapıyorlar.Fiyatlar düşük olsa,her heves eden böyle bir telefon alsa ülkenin bütçesi ne hale gelir hiç düşündün mü?İnşallah en yakın zamanda Türk markalarını birşeyler üretirken görürüz.Yeter sömürüldüğümüz.


    türk malı telefon vardı da biz mi almadık? bütün elektronik cihazlar yabancı. ne yapalım para yabancıya gitmesin diye telefon mu kullanmayalım?
    bence de yeter artık sömürüldüğümüz. devlet vatandaşını sömürmeyi bıraksın artık. 500-600 dolarlık cihazlara 2000lira fiyat çeken devletin de satıcının da boğazında kalsın o paralar.





  • hahaha güzel yorumlar var :)) zaten geçen senede aynı şekilde 2000tl baraj dı. şimdide aynı fiyat olması iyi zaten yurtdışunda 640 euroydu sanırım 1400-1500 arası ve pasaport kaydı 100 eklersen 1600 civarı bide ticaretini yapanlar kar koyar 1800 olur gerek kalmaz onlardan almaya.. şimdi bile 2000nin üstünde çıkarçıkmaz getiricez die satanlar var kimse kanmasın türkiyede bile daha ucuzken.. kamera ses kalite hız beni tatmin etti busefer bunu garantili alıp uzun süre kullanmayı düşünüyorum s4 bundan ucuz olmayacağı kesin hemde plastik ucuz alzeme olmasına ramen.

  • Bu fiyatlar gerçekten çok fazla.Garantili cihaz almak haram sanki bu memlekette.

  • Kaç defa desem boş. 1400 tl vergiler dahil Türkiye fiyatı. Bizde fazladan sadece 100 TL ÖTV var. Yani vergiler dahil Türkiye fiyatının 1500 TL olması lazım. Fiyatın 500 TL farklı olması distribütörden kaynaklanıyor. Nokia Lumia'larda böyle bişey yok mesela. Çünkü Nokia'ları Türkiye'de Nokia Türkiye satıyor, distribütör satmıyor. Yani o 500 TL fiyat farkı ithalatçının aç gözlülüğünden kaynaklanıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gurk?n

    Turkiyeden telefon mu alinir allah icin ya???? yok mu akrabaniz tanidiginiz flan? iPhone 5S ciktiginda yurt disi akar, aldim mi 32 gb alirim TRde fiyati 2600 TL civari olur amerikada sabittir 1400 TL bizimkiler kazanacagina onlarin tabiriyle gavurlar kazansin daha iyi haydi bakalim hodri meydani , vergi mi demistiniz?


    Tabi herkesin senin gibi yurt dışında akrabası kaynıyor. Her memlekette akraban var galiba.

  • 2 aya 1600
  • Ohhannnessss ......... yuhhhannessss :))

  • Çok beğenmiştim bu telefonu ama fiyat çok fazla. Hayır yine alınır ama 1 yıl sonra 1000 tl ye alıcı zor bulur tüm android telefonlar öyle maalesef. Bu kadar kısa sürede değerini kaybedince de insanın morali bozuluyor. O yüzden Apple a devam şimdilik ve fiyatın düşmesini beklemek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk iki günde diğer firmalar milyon adet rakamlarına ulaşırken htc bu fiyat politikası ile anca 30 bin adet satar

  • Yaz sonuna kadar 1.5 M'e düşer, yazı bekliyorum.
  • htc'yi samsungla karşıtıran arkadaşlar var. HTC fiyatları düşürmüyor fi tarihinde çıkardığı tlf fiyatlarına bakın anlarsınız.
  • 3 tane HTC One getirene 1 adet araba bedava :D

  • pasaport varsa bir avrupa turu yapıp telefon alıp gelin neredeyse aynı para

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

    Kaçak fiyatı kaç olur acaba. 1350 gibi bir rakam olursa kesin alıyorum.

    1350'ye vermezler . Yurtdışı satış fiyatı bile bu kadar . Ayrıca HTC telefonlarının fiyatları Samsung gibi düşmüyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 22 Mart 2013; 17:03:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Kaç defa desem boş. 1400 tl vergiler dahil Türkiye fiyatı. Bizde fazladan sadece 100 TL ÖTV var. Yani vergiler dahil Türkiye fiyatının 1500 TL olması lazım. Fiyatın 500 TL farklı olması distribütörden kaynaklanıyor. Nokia Lumia'larda böyle bişey yok mesela. Çünkü Nokia'ları Türkiye'de Nokia Türkiye satıyor, distribütör satmıyor. Yani o 500 TL fiyat farkı ithalatçının aç gözlülüğünden kaynaklanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu alip citir citir kullanicam baslarim parasina
    görende herkes hercikan telefonu aliyor saniyor. alip 5 sene kullanacam.
    siz böyle her telefona atlarsaniz hersene hersene tabi aldiginiz alet
    cok hizli eskir ve ucuza maal olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 22 Mart 2013; 17:23:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gurkαn

    Turkiyeden telefon mu alinir allah icin ya????

    yok mu akrabaniz tanidiginiz flan? iPhone 5S ciktiginda yurt disi akar, aldim mi 32 gb alirim TRde fiyati 2600 TL civari olur amerikada sabittir 1400 TL bizimkiler kazanacagina onlarin tabiriyle gavurlar kazansin daha iyi haydi bakalim hodri meydani , vergi mi demistiniz?

    Herkesin yurtdışıyla bağlantısı olmuyor.
  • Kalsın. Yurtdışından alırım..

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.