Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • halaa devam htc onex+ ile... :)
  • Selamlar artık cihazımı rootlamak istiyorum ama doğru dürüst bir kaynak bulamıyorum bulduğum bir kaç yerden yapmaya çalıştım ama olmadı neden burada resimli-videolu bir destek yok.çoğu yerde bulduğum destekler one x için di one x plus yok denecek kadar az.
  • One X Plus la bugün 2. yılımız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

    One X Plus la bugün 2. yılımız

    benim 2 yıl bitti 3.yıla girdik.. garanti bitti... ama ekran arızasından dolayı telefonu 2 kere kasa,ekran ,batarya komple sıfırlandıgı için telefonu biii eskitemedim arkadaş..halaa aldıgım ilk günkü gibi... :) :) yepyeni valla... 2015 de de htc one x+ ile beraberim...
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Ekim 2012 çıkışlı cihaz, ocak 2013 de aldım. bi süre daha beraberiz. daha hiçbişeyi değişmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskimedi hala maşallah çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • b
  • Birtek batarya sıkıntısı yaşıyorum. Çok çabuk bitiyor batarya... Fakat 2.el fiyatı bitik one x plus in.. 3 sene önce 2 bin tl ye aldığım cihaz şimdi 400 TL sayılıyor... Dahada amiral gemisi felan almam zaten.. Şuan g3 bakıyor mesela g4 çıkmak üzere olduğundan fiyatları hızla düşüyor...1000TL civarı bulunca alıcam.. Telefona artık vermem 1000TL den fazla. Hepsi aynı işi görüyor, banane islemcisinden grafik biriminde altı üstü sosyal medya kullanacağım, sanki dünyayı kurtaricam bii telefona 3000 TL verilirmi yaa, ben nasıl bir psikoloji ile aldım bunu 2000 TL ye hayret ediyorum şimdi kendime..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc one x+ beyaz kasa satılıyormu acaba
  • 4-5 saat gidiyor artık şarj. işlemci çok yavaşladı, whatsapp ekranının açılması bazen 10 saniyeyi buluyor. telefon kendi kendine kaydırmalı ekran kilidi koydu ve iptal ediyorum, beni değiştir artık diye yalvarıyor cihaz:) vodafone'un eski akıllı telefonunu getir kampanyasına başvurdum, "sizin telefonunuz kampanyaya dahil değil, htc'nin m7 ve m8 modellerini geri alıyoruz sadece" dediler, telefon elimde kaldı gibi bişey oldu. samsung s6'ya geçmeyi düşünüyorum. zor ama gerekli bir ayrılık olacak :)
  • zaten htc one x+ çıktı çıkalı var ile yok arasında bir telefon oldu...ben benden başka bu telefondan kullanan bir kişi daha görmedim , metro da ,metrobüsde,eş dost da vs... sanki bana özel yapılmış bir telefon...bana kendimi özel hisseddirdi hep :) , ufak tefek sorunlar yaşamış olsam da çok severek kullandım ve kullanıyorum. inanırmısınız telefonu degiştirecegim fakat içime sinen bir telefon bulamadım. ( bütçeme de uyan )
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    hocam bende aynı durumdayım değiştirmek istemiyorum telefonu alalı 2,5 sene oldu ama pil durumu içler acısı artık . orjinal pil bulsam değiştircem ama ben bulamadım, çin sitelerinde hep one x bataryası var sizde durum nedir? pil bulabildiniz mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkimble

    hocam bende aynı durumdayım değiştirmek istemiyorum telefonu alalı 2,5 sene oldu ama pil durumu içler acısı artık . orjinal pil bulsam değiştircem ama ben bulamadım, çin sitelerinde hep one x bataryası var sizde durum nedir? pil bulabildiniz mi

    hocam benim batarya servis tarafından yaklaşık 8,9 ay önce degişmişti.tarih de yanılıyor olabilirim garantinin bitmesine birkaç ay vardı... batarya yine de içler acısı,sorun sadece batarya da degil,bu htc one x+ a gelen son güncelleme telefonu mahfetti... o kadar pişmanım ki telefonu güncelledigime anlatamam... bir yolunu bulsam eskiye dönüş yapacagım...eski sürümde batarya süresi çok iyiydi,kullanım olarak daha iyiydi... cihazın tuş kilit ekranı bile eski sürümde kusursuz ve çok orjınal di...daha o kadar çok şey varki fakat uzun süre oldu hatırlayamıyorum şimdi... bakıyorum telefonu degiştirecegim fakat adam gibi bir telefon yok ...saçma sapan telefonlar saçma sapan fiyatlara satılıyor... artık telefona yüksek meblag ödemek istemiyorum...




  • bulamıyorum adam akıllı bir telefon şu htc one x plus ı degiştirmeye değecek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: system electronıc

    bulamıyorum adam akıllı bir telefon şu htc one x plus ı degiştirmeye değecek...


    Ben buldum hocam, Yeni İphone 6s 64 Gb
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manyaksx

    quote:

    Orijinalden alıntı: system electronıc

    bulamıyorum adam akıllı bir telefon şu htc one x plus ı degiştirmeye değecek...


    Ben buldum hocam, Yeni İphone 6s 64 Gb

    kesinlikle mükemmel bir seçim fakat benim bütçemi aşar... Bütçem uygun olsa hiç düşünmem..android cephesi resmen yıkılıyor... Adam gibi bir telefon yok android cephesinde one x + ı degiştirecek... Şimdiden hayırlı olsun hocam,sevindim valla güzel bir seçim olmuş.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle HTC Onex+ sanki üretilmemiş gibi, Eminönü'nde bile ne bataryası hakkında bilgileri var nede satışı hakkında. Şimdi piyasada onex+ bataryası bulunmuyor, adamlar daha 2.100 MAH batarya nedir ondan habersizler.

    Telefonu alalı 2.5 - 3 yıl oldu batarya artık tükendi ve internetten telefon modellerine bakayım dediğimde içime sinen bir telefon olmadı tabi bütçede kısıtlı ama para bile verseniz 1 senede elinizde kalacak telefonlar satılıyor. Onex+ 64 GB olarak ve bataryası güçlü olarak geldi, piyasada hala 64 GB telefon yok.

    2 sene kullanım sonrasında yaşamaya başladığım sorunlar ise şöyle:
    Hiç donma sorunu yapmamıştı, arada bir yapmaya başladı,
    Ses tuşu bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bi 5-10 kez arası basmak gerekiyor ekranda ses artışı azalışını görebilmek için.
    Batarya çok zayıfladı
    İnternete girdiğimde batarya aşırı ısınmaya başladı ve bu durum hattın gitmesine sebep oluyor,


    Şimdi uyumlu bir batarya bulursam bir süre daha kullanmak istiyorum. Batarya en azından 1 tam gün çıkartır ve hattın gitme sorunu da biter diye düşünüyorum. Böylece bir süre daha işimi görür hem masraf olmaz :)




  • Ana konu 2012 yılında açılmış sene 2015 daha 60 sayfa olmadı :) o kadar da mesaj atıyorum :)
    valla şaka bir tarafa 3 senedir kendi kullandığım one x+ hariç başka da one x+ görmedim.
    kullanmaya devam ediyorum 2012 aralık da aldım 2015 aralık geldi neredeyse.
    yeni bir cihaz alma vakti geldi sanırım yavaş yavaş.
  • Aralık 2012'de aldım telefonu.Hiç servise gitmedi, hiç sorun yaşatmadı. Şarj sorunu beni delirtmeye başlamıştı sadece. Onu da Greenify programıyla aştım. Programları otomatik olarak zorla durduruyor, 1 günü çok rahat çıkarıyorum, bazen 1.5 gün bile olabiliyor. Android'den sıkıldım, tek sorunum bu. Bu telefon bozulana kadar devam edicem, sonrasında bakıcaz artık...
  • Uygun fiyata sadece ldc si çalışmayan one x+ satıyorum dostlar aveadan alınma ve faturası durmakta garantisi yok

    http://forum.donanimhaber.com/m_111585131/f_//tm.htm#111585131
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.