Şimdi Ara

HTC One X+ & Sony Xperia T , V Yada Ion Hangisi ALmalıyım !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bu Telefonlar Aynı Zaman Diliminde Satışa Sunulacak Büyüklükleri Hemen Hemen Aynı Olacak Fakat Özelliklerine Paralel Hangisini Alacağım Konusunda Tereddüt Yaşıyorum.Lütfen Fan Boyluk Yapmadan Ve Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olup Yorum Yapmayalım.Konu Üzerine Uzmanlaşmış Arkadaşlardan Yardım Diliyorum.

    Forumdan Bir Arkadaşımın Uyarısıyla @Lepanto HTC Sensation XE Almaktan Vazgeçtim.Kendisinede Teşekkür Sensation XE Jelly Güncellemesi Olmayacak Maalesef..
    Modeller ;

    + HTC One X+
    + Sony Xperia T
    + Sont Xperia V
    + Sony Xperia Ion




  • Bende one x+ almayı düşünüyorum ama Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak ve fiyatı ne olacak bilmiyorum. Normal çıkış tarihi ayın 22'si ama bu tarih bizim içinde geçerli mi ? Baya bir araştırdım ben en son one x+ da karar kıldım.
  • xperia ion s3 platformunda bir cihaz. yeni çıktı ama eskidi sayılır.

    xperia v ve one x+ plus kağıt üzerinde gerçekten başarılı cihazlar. xperia v 4.3" ekranı ile ideal boyutlarda bir cihaz. su geçirmezlik, braviaEngine2 vs gibi yeni ve güzel özellikleri var. one x+ plus'ın da teknik özellikleri zaten ortada.

    xperia v aralığı bulur diyorlardı. one x+ ekim sonunda ingilterede falan satışa çıkacak diye okumuştum.

    xperia v, xperia t'ye göre daha bi amiral gemimsi ya da daha fazla satacak gibi duruyor içerdiği yeni teknolojiler açısından.
  • HTC One X+
  • HTC One X+ diğer telefonlara göre performans olarak epey bir önde, şahsi fikrim Sony'nin tasarımları daha iyi ve multimedya yönü olarak Sony daha önde.İlaveten Sony'nin V modelinin ayrı bir özelliği var, ION modelinin tasarımı iyi ama eskidi ve üçünün arasından alınacak telefon bana göre T modelidir.Son olarak, LG Optimus G, Samsung Galaxy Note 2 ve LG Nexus 4 modelleride incele.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

    HTC One X+ diğer telefonlara göre performans olarak epey bir önde, şahsi fikrim Sony'nin tasarımları daha iyi ve multimedya yönü olarak Sony daha önde.İlaveten Sony'nin V modelinin ayrı bir özelliği var, ION modelinin tasarımı iyi ama eskidi ve üçünün arasından alınacak telefon bana göre T modelidir.Son olarak, LG Optimus G, Samsung Galaxy Note 2 ve LG Nexus 4 modelleride incele.

    HTC One X+ da Xperia V de Xperia T de Xperia Ion da Apple 4S de Hepsi Yalan HTC Windows 8X Alacağım Pazartesi 1500 TL Satışta ... Bu Arada Aldığım Bilgiye

    Gelelim Bilgiye Hepsisony Mağaza Müdürü Hasan Koç Kasım Ayının 15-17 Arasında Bilgi Beklediklerini Ama Kesin Bilgi Olmadığını Çünkü Aksi Konumda Sorunlarla Karşılaştıklarını Söylediler....




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.