Şimdi Ara

HTC Stock Rom Yükleme Rehberi(Tüm cihazlar için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
32.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba umarım mesajımı yakın zamanda görürsünüz, çünkü size bu konuda acil ihtiyacım var. Evde küçük bir kardeşim var o da youtube falan takılıyor ben de sınav senemde olduğumdan htc 10 telefonuma factory reset atmıştım önceden ama tekrar kullandım bugün de bu telefonu kullansın diye tekrar factory reset atayım dedim ama twrp ile ne yaptıysam telefon htc ekranında kaldı açılmıyor ve bu konularda gram bilgim yok aslında yazılanları okuudm ama hiç teknik bilgim olmadığından dolayı ve de şuanki panikten hiçbir şey anlayamadım kusura bakmazsan bana yakın zamanda dönüş yapar mısın? şimdiden çoook teşekür ederim
  • Hazal hanım, sınav döneminizdeyse ve acil değilse bunlarla uğraşmayın. Htc uzun süredir kullanmıyorum. Malesef yardımcı olamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazaleliff H kullanıcısına yanıt
    telefonu kapatıp, ses kısma ve güç tuşlarına beraber basılı tutarak gelen download mode ekranının resmini koyarsanız yardımcı olmaya çalışayım.
  • Yanlışlıkla telefona format attım :)


    Şimdide tekrardan düzeltmeye çalışıyorum. Buradaki önergeleri takip ediyorum. Ancak htc driver yüklememe rağmen telefonu görmüyor pc. Bu nedenle telefona rom.exe dosyasını atamıyorum. Acaba bir yerde bir yanlış mı yapıyorum?


    Hafıza kartı yok. Telefona nasıl rom u atabilirim?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.