Şimdi Ara

*****HTC U11 Kulübü***** (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.101
Cevap
58
Favori
421.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,Yakın zamanda batarya değiştiren oldu mu?Tavsiye edilebilecek var mı?

  • merhaba htc u11 geçenlerde şarjda iken ,kapandı ve açılmadı. Şarj ışığı vs yanmıyor.

    Delta servise gönderdim . test etmişler .pil ve sokette sorun olamadığını ve anakartın akım çektiğini belittiler( ne demek olduğunu tam anlamadım) sanırım sorun anakartta. ve çok astronomik bir rakam çıkarttılar( telefonun ederinin çok üstünde)

    Sizce yanılmış olma ihtimalleri var mı ? Farkl bir tamirciye götürmeli miyim . ?

  • 2022 hazirana kadar garantili, tam kutu 64/4 U11 var elimde. Dün KVK ya verdim batarya yenilenmesi için. Elime ulaştıktan sonra satacağım, ilgilenen ulaşabilir. (Satma sebebim büyük boyutuna alışamadığım için)

  • ergungunes E kullanıcısına yanıt

    Orjinal batarya varmış mı ellerinde?Fiyat olarak ne istediler?

  • Gerlovo G kullanıcısına yanıt

    Fiyat isteyemezler, garanti kapsamında değiştirteceğim. Yurtdışı HTC ile görüşüp gönderdim. Öyle kazıklama işlerine giremezler yani.


    Bu arada bir arkadaş mesaj atmış ama cevap verilemiyor, burdan yazayım.


    Kozmetik 10/10 koruyucu vardı hep. Sadece batarya bitti onu değiştirecekler. Renk lacivert, haziran 2022 garantili. 2000 TL

  • Benim cihazın da pili Delta da değişti fakat memnun kalmadım.Garantisi çoktan bitti.Tekrar değişmesi gerekiyor.

  • Dolandırıcı KVK garantili ürüne 500 TL istiyor batarya değişimi için. Kullanıcı kaynaklı diyor batarya problemine :D Hakem heyetine başvurdum, 3200 TL fatura ücretini alırım 3-5 ay sonra. Bunlara o lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ergungunes

    Dolandırıcı KVK garantili ürüne 500 TL istiyor batarya değişimi için. Kullanıcı kaynaklı diyor batarya problemine :D Hakem heyetine başvurdum, 3200 TL fatura ücretini alırım 3-5 ay sonra. Bunlara o lazım.

    KVK yı Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim fakat KVK şikayet edilemiyormuş. Ülke tam bir tımarhane. Herkes tezgahını kurmuş.

  • Merhaba,

    HTC U11 cihazım sırtüstü yere düştü, ekranda hiç bir darbe ve zedelenme yok ancak görüntü gitti. Cihaz çalışıyor (kullanılamasa da) ancak ekranda renkli çizgiler gözüküyor. Ekrnada kararma vs. yok ancak eskiden TV kanallarında program başlamadan ekranda renkli çizgiler görünürdü - yaşı müsait olanlar bilir. Ekran tamamen bu halde şu an, renkler çizgiler dönüp duruyor. Bu ekrandan ziyade anakart problemi olabilir mi?

    Daha önce cihazın ekranı değişmişti ancak böyle bir sorunla ilk kez karşılaşıyorum.

    şimdiden yardımlarıız için teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcson -- 4 Ekim 2021; 22:42:51 >
  • Arkadaşlar artık telefonumun ömrü doldu şuan htcye yakın kulaklık performansı veren bir telefon var mı bildiğiniz, duyduğunuz?

  • Arkadaşlar merhaba daha önce konuşuldu mu bilmiyorum bulamadım.
    3 senedir severek kullandığım u11 imin kamerası birden çalışmamaya başladı kamera uygulamasına bastığımda bi süre uygulama arayüzü siyah ekran olarak bekletiyor kapanıyor sonra kendi kendine. Recovery den wipe cashe yaptım factory reset yaptım düzelmedi sorun. Kutu açılışındaki haline gelse düzelir mi acaba. Bazen kamera uygulama ön belleği silip uygulamayı durdurup yeniden başlattığımda görüntü takıla takıla çalışıyor sonra yine donuyor kapanıyor parça kaynaklı sorun olduğunu düşünmüyorum sonuçta parça bozuk olsa hiç açmaz diye düşünüyorum. Eğer parça kaynaklıysa arka kamera internette satılıyor alıp yaptıran var mı replika parçalar mı bunlar çok güvenemedim orjinal diye alıp yatırınca karikatür gibi çekmesin sonra. Cihazı nerede güvenle tamir ettirebilirim bilgi verirseniz çok sevinirim. cihaz hala çok performanslı çalışıyor değiştirmeye kıyamıyorum kamerası tek lensli olmasına rağmen şuan ki bir çok 3, 4 lensli telefonu cebinden çıkarır kulaklık zaten inanılmaz kaliteli o yüzden bu telefona veda etmek istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 Ekim 2019'dan daha yeni güncelleştirme alan var mı? Çok çok eski kaldı...

  • Orijinal batarya satan bir yer var mı bildiğiniz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar 4 sene boyunca Htc u 11 kullandım. Sürekli Com.android.systemui hatası aldım. Kamera desen bi foto çekerken istem dışı 40-50 kez seri çekime geçti her seferinde. en basit oyunlarda bile ekran temas sıkıntısı yaşadım. Bu kadar soruna rağmen idare ettiğim telefonum 15 gün önce önce wifi bağlanma sorunu yaşadı, ertesi gün ise sim kart görmeme sorunu yaşadı. Biri Ankara iki şehirde birçok tamirciye götürdüm. imei gitmiş dediler. telefonda emes mi tam anlamadığım bi sorun varmış. bu saatten sonra dikiş tutmaz vs. dediler. değişim parçası bulunmuyor dediler. Telefonum htc diyince hemen biz bakmıyoruz dediler. tr de iş yapmayan bi cihazı bi daha asla almayı düşünmüyorum. Teknoloji şans işi maalesef. Bu zamana kadar 6-7 cihaz kullandım. En kötüsü Htc u 11 di maalesef. 2017 teknolojisine göre arka kamerası, ses sistemi,işlemcisi iyiydi fakat dediğim sorunlardan ötürü hiç tat alamadım cihazdan.





  • ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş HTC'ye geçmişsin hiç haberim yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Evet 5 sene oldu alalı. O zaman anca beni bu kesmişti :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefona güncelleme geldi hayret ..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonda zaten yüklü olan sürüm güncelleme olarak gelmiş tekrar nasıl oluyorsa ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen hocam bana da bu akşam güncelleme geldi ama seri no aynı güncellemenin lakin bu Android 10 güncellemesi öncesindeki hazırlık olabilir 9 da da öncenküçük sonra 1.4 gb lık ana güncelleme gelmişti inş öyledir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.