Şimdi Ara

Htc V mi - Htc desire S Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 sinide alıp elime inceledim desire s bana gayet sağlam ve ağır bir telefonmuş gibi geldi v hafif ve sanki sağlam degilmiş hissi verdi. Sizce hangisi daha iyi kullanan arkadaşlar cevap verebilirler mi ? Ses kamera gibi donanım kalitesi olarak fark var mı acaba aralarında ?



  • yaklaşık 3 haftadır desire s kullanıyorum. bana göre performans ve tasarım olarak çok çok iyi bir cihaz. dediğin gibi inanılmaz bi sağlamlık hissi veriyor. silah taşıyormuşum gibi hissediyorum desem yeri :) htc v'yi sadece netten araştırdım bizzat inceleme şansım olmadı ama desire s'ten pek bi üstünlüğü olduğunu sanmıyorum karşılaştırmalarda da yeni bluetooth desteği ve dahili hafıza dışında başka üstünlüğü yok. desire s 'i orjinal kulaklığıyla denemedim kendi kulaklığım olduğu için. ses performansı gayet iyi. kamera'ya gelince nihayetinde bir cep telefonu kamerası. fakat artı olarak deklanşör beklemesi yok anında tepki alıp güzel kareler yakalanabilir. flaşı da gayet yeterli. hatta daha önce kullandığım xperia neo v 'ye göre çok çok iyi. tercihin htc v olsa bile kötü bir tercih olmayacaktır tabi ama sırf o sağlam ve ağır duruşu için desire s öncelikli olabilir.




  • teşekkürler kardeşim bende elime aldığımda hissettim o ağırlıgı daha sağlam geldi hoşumada gitti. müzik dinlemeyi sevdiğim için müzik ağırlıklı olsun istiyorum desire s nin müzik kalitesi nokia 5800 dan iyi mi ?
  • desire s
  • HTC nin 2012 modelleri One serisidir. En uygun fiyatlısı hernekadar tek çekirdek olsa da One V. Sıfır telefon alacak arkadaşlar niye eski modellere yöneliyorlar anlayamıyorum. Özelliklerini kıyaslamak için internetten karşılaştırabilirisiniz fakat eski modellerde yazılım güncellemesi almayı zora sokuyorsunuz. Tabii ki tasarım herşeyden önce gelir -donanımı %10 iyi diye takoz telefon kullanan çok var- ama bütçenize uygun 2012 One V' yi sevdiyseniz alın olmadı samsung-sony'lere göz atın. Bırakın desireları wildfireları hatta sensationları. Ha 2.el almak istersen bu yorumu yoksayabilirsiniz.
  • one v daha iyi desire S artik eski bir model zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semih767

    teşekkürler kardeşim bende elime aldığımda hissettim o ağırlıgı daha sağlam geldi hoşumada gitti. müzik dinlemeyi sevdiğim için müzik ağırlıklı olsun istiyorum desire s nin müzik kalitesi nokia 5800 dan iyi mi ?

    valla şimdiye kadar kullandığım en kaliteli nokia modeli 6110'du :) yeni seri cihazlarından tamamen bihaberim, hiç bilgim deneyimim yok desem yeridir o yüzden müzik-ses kalitesi ile ilgili bir kıyaslama yapamam. ama kaliteli bir kulaklıkla desire s'in seni tatmin edeceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.