Şimdi Ara

HTC yeni tasarıma sahip VR gözlüğünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC yeni tasarıma sahip VR gözlüğünü duyurdu



    Akıllı telefon pazarında pek varlık gösteremeyen HTC daha çok sanal gerçeklik tarafına yatırım yapmaya devam ediyor. Bahar aylarındaki yeni kask tanıtımından sonra bu kez daha yenilikçi bir tasarıma sahip HTC Vive Flow geldi. 



    HTC Vive Flow özellikleri ve fiyatı



    HTC Vive Flow dış tasarım itibariyle standart bir güneş gözlüğünü andırıyor. 189 gram ağırlığa sahip olan gözlük nispeten biraz daha kompakt bir gövde ile geliyor. Saplar katlanabiliyor ve kafaya uyum için ikinci bir menteşe daha mevcut. 



    Ayrıca Bkz.HTC, Vive Pro 2 ve Vive Focus 3 VR başlıklarını tanıttı



    İki adet 1600x1600 ekran 75Hz tazeleme hızına sahip ve 100 derece görüş açısı sunuyor. Lensler ayarlanabilir yapıda. Çift hoparlör yanında çift mikrofon gürültü engelleme yapabiliyor. 4GB RAM ve 64GB depolama mevcut. 



    Bluetooth 5.0 ve Miracast üzerinden akıllı telefonlara bağlanan kask USB Tip-C girişi ile 7.5W enerji çekebiliyor. Böylece taşınabilir şarj istasyonları ile kullanılabiliyor. Dahili enerji desteği sayesinde 5 dakika içerisinde kaskı kapatmadan enerji kaynağını değiştirebiliyorsunuz. 



    Ön kısımda iki kamera önünüzü görmenizi de sağlıyor. Dahili fan ise ısınmasına engel oluyor. Kontroller mobil uygulamadan sağlanırken yine HTC tarafından hazırlanmış içerik platformu mevcut. HTC Vive Flow için 499$ fiyat etiketi belirlenmiş. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/htc_announces_vive_flow_a_compact_vr_headset_that_pairs_with_your_phone_for_499-news-51437.php







  • Hey gidi htc … benim üzümlü kekim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.