Şimdi Ara

HTCdesire telefonun gmail adresini nasıl değiştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTCdesire telefonun gmail adresini nasıl değiştirebilirim? telefonu 2.el olarak aldım fakat gmail hesabı benden önceki sahibine ait olduğu için markete girmek istediğimde şifre istiyor. gmail hesabını değiştirmek istediğimde ise fabrika ayarlarına dönmemi istiyor. fabrika ayarlarına dönmeden gmaili değiştirme yolu var mıdır?
    yoksa fabrika ayarlarına nasıl dönebilirim. şimdiden teşekkürler. birde fabrika ayarlarına döndüğümde android2,1 e mi döner?



  • Fabrika ayarlarına dönmeden gmail hesabı nasıl değiştirilir veya değiştirilebilir mi bilmiyorum.

    Fabrika ayarlarına dönmek için; ayarlar/gizlilik menüsünde fabrika ayarlarına sıfırla seçeneği olması lazım. Eğer fabrika ayarlarına dönecekseniz öncesinde önemli bilgileriniz varsa onları yedekleyin. Fabrika ayarlarına döndüğünüzde işletim sisteminin versiyonu değişmez. Önceden 2.2 ise fabrika ayarlarına dönüldükten sonra da 2.2 olarak kalır.
    Fabrika ayarlarına döndüğünüzde gmail hesabı sıfırlanmış olur. Telefon ilk açıldığında yeni gmail hesabınızla giriş yaparsınız.
  • Çok teşekkür ederimverdiğiniz bilgiler için
  • fabrika ayarına donmenize gerek yok.

    ayarlar altından, hesaplar ve senk. a girin, adi gmail hesabını bulup kaldırın, yeni hesap ekle deyip kendinizinkini ekleyin.
  • ManoMachine;
    mantıken sizin söylediğiniz gibi olması lazım ama olmuyor. Arkadaş denemiş; ben de denedim; ''bu hesap bazı uygulamalar için gereklidir; hesabı kaldırmak için fabrika ayarlarına dönün'' gibi bir uyarı veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 29 Mayıs 2011; 23:01:00 >
  • evet arkadaşlar ancak fab. ayarına dönünce oldu. ilginiz için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.