Şimdi Ara

HTML CSS öğrenmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar ben HTML CSS felan öğrenmek istiyorum. Maksat kendini geliştirmek olsun. İnternette boş duracağıma bu tür şeylerle ilgilenmek daha mantıklı gibi. İş dünyasında neler işime yarar ne öğreneyim. Bu derslere nerden başlamalıyım. Bi kaç birşey indirdim.

    Mesela Grafik Tasarım eğitim seti supremacy gibi bişi. Java Script bulunmakta. Yani kafam karışık bu işlere nerden başlayım sevgili donanım haberciler.



  • Java Script başlarsan kafan çok karışır, html ve css videoları çok fazla var internette onları izleyerek ve uygulayarak öğrenebilirsin. css ve html öğrendikten sonra jquery öğrenebilirsin zaten bu üçlüyü öğrendiğin zaman arayüzleri rahat şekilde kodlayabilirsin. kodları yazdıkça ezberliyorsun nerde ne kullanacağını zaten. Benim ilk yaptığım sitede kullandığım görseller vs her tarayıcıda farklı gözüküyordu tekrar ede ede öğrendim. Youtube da yeterince kaynak var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

    Java Script başlarsan kafan çok karışır, html ve css videoları çok fazla var internette onları izleyerek ve uygulayarak öğrenebilirsin. css ve html öğrendikten sonra jquery öğrenebilirsin zaten bu üçlüyü öğrendiğin zaman arayüzleri rahat şekilde kodlayabilirsin. kodları yazdıkça ezberliyorsun nerde ne kullanacağını zaten. Benim ilk yaptığım sitede kullandığım görseller vs her tarayıcıda farklı gözüküyordu tekrar ede ede öğrendim. Youtube da yeterince kaynak var.

    Tamamdır teşekkürler.
  • www.kodumundunyasi.net css dersleri veriliyordu bu sitede bir bakabilirsin
  • Dostum,
    1. Adım - Css ve Html'in tam olarak ne işe yaradığını öğrenmelisin
    2. Adım - Uygulamaları bol olan kitaplar alarak kitapları bitirmelisin.
    3. Adım - Bundan sonra yaygın olarak kullanılan e-ticaret, sosyal paylaşım siteleri ve kaliteli siteleri bilgin doğrultusunda oluşturmaya çalışmalısın. Bu sana şunu verir. Mesela Facebook'un tasarımında rol alan profesyonellerin bakış açısını öğrenirsin. Ayrıntıları görmüş olursun. Tabi özgün içerikler çıkarmaya da gayret etmelisin.

    Js gibi konulara girmiyorum. Programlama mantığını öğrenmeden bu alanlara girme derim. Girmek istiyorsan Rifat Çölkesenin - Veri yapıları ve algoritmalar kitabını alarak işe başla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.