Şimdi Ara

Html5 bootstrap tema sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Araştırmalarıma rağmen 2 gündür çözüm bulamadığım bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.

    İnternetten tasarımını beğendiğim bedava bir html5 tema indirdim. js, css vs. dosyalarına hiç dokunmadan site içeriğinde birkaç değişiklik yapıp sunucuya upload ettim fakat pc üzerinde sorunsuz çalışan sitem, sunucuda bazı hatalar verdi.

    Bazı fotoğraflar görünmüyor bazıları görünüyor.

    Fotoğrafların isimlerini, uzantılarını, bulunduğu klasörleri vs tek tek kontrol ettim hiç bir sorun yok. kodlara göre görmesi lazım.

    başka bilgisayardan da denedim yine olmadı.

    Hazır olarak indirdiğim tema dosyasına hiç dokunmadan siteye upload ettiğim zaman da aynı sorunla karşılaşıyorum. burdan çıkarttığım sonuç hosting ile ilgili bir sorunum var. Ama başka bir hazır tema yüklediğimde sorun olmuyor.

    İşin içinden çıkamadım. bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.







  • djnakres kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dosya yollarını kontrol ettim demişsiniz fakat gözden kaçma ihtimaline karşı ben yinede hatırlatmış olayım.
    Bir üst dizin, ../ ile gösterilir örnek url(../resim.png); Bu kod css dosyasının bir üst dizinindeki image.png yi gösterir. ../.../ arka arkaya iki defa kullanırsan iki üst dizin olur.
    Üç tane kullanırsa 3 üst dizin olur.Ne kadar kullanırsan o kadar üst dizine çıkmış olursun yani.Alt dizin ise / ile gösterilir. Örnek url(resimler/forum/resim.png) Bu kod css dosyasının bulunuduğu dosyanın içindeki resimler klasörünün içindeki kasim klasörünün içindeki resim.png yi gösterir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MOLİVER kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum dediklerinizi kontrol ettim. her şey olması gerektiği gibi görünüyor. Sıkıntı şurda ki. siteyi hiç oynama yapmadan upload ettiğimde de aynı yerde olması gereken fotoğraflar görünmüyor. fakat temayı indirdiğim yerde live previewe tıkladığımda sorun görünmüyor.

    sorunumu başka türlü çözdüm aslında az önce. Görünmeyen fotoğrafları dizine eklemek yerine upload ettim. fotoğraf linklerine yönlendirdim. şuan sorun yok herşey mükemmel duruyo. ama yinede kafamı kurcalıyor dizine eklediğimde görünmemesi. Toplamda 103 tane fotoğraf kullandım sadece 28 tanesi görünmüyordu. hepsini tek tek detaylıca kontrol etmeme rağmen çözemedim.

    Şimdilik böyle idare edeyim. Upload sitesi fotoğrafları silmediği sürece sorun yok




  • djnakres kullanıcısına yanıt
    Alternatif olarak güzel bir çözüm ama sitenin açılma hızını olumsuz etkiler.Eğer daha fazla fotoğraf yükleyecekseniz dizin sorununuzu çözmeniz gerek.
    Birde aklıma sonradan geldi, belki çok küçük bir ihtimal ama şöyle ki, açılan fotoğrafların dosya yolları açılmayanlar ile aynıysa bu durumda fotoğrafların uzantıları ile dosya yolunda yazdığınız fotoğrafların uzantısı farklı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.