Şimdi Ara

HTPC için Logitech MK710 mu? Logitech Wave Pro mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın zaman içinde HTPC için 3 metre mesafede kullanacağım klavye mouse seti alacağım. İki ürün arasında kaldım.
    Logitech Wireless Desktop MK710 vs Logitech Cordless Desktop® Wave Pro™
    MK710 yeni bir ürün ancak Logitech sitesinde Wave pro üst bir model olarak gösteriliyor ve yurt dışı fiyatı daha pahalı.
    Türkiye Fiyatları birbirine yakın.
    http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/6541
    http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/4677
     HTPC için Logitech MK710 mu? Logitech Wave Pro mu?
     HTPC için Logitech MK710 mu? Logitech Wave Pro mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunbjk -- 6 Temmuz 2010; 8:48:54 >







  • Arkadaşlar var mı önerisi olan. Başka model de olabilir.
  • Logitech Wireless Desktop MK710 urununu amerıka da LOGITECH standında kullanma ımkanım oldu gercekten kaltelı bır tus yapısana sahıp yumusak tuslu ve ele oturan bır klavye yapısı var el ergonomısıne onem veren alt tabanı ıle gercekten cok ıyı bır elde oturus saglıyor mouse olarak da m705 mouse kullanıyor gercekten harıka bır mouse cunku 3 yıl pıl omurlu bır cıhaz aynı klavye gıbı mouse de el ergonomısıne uygun olarak tasarlanmıs bır yapıya sahıp alınabılecek urunler..herseyden oncede dıgerlerlerınden en buyuk farkı 2.4 ghz işlemci ıle calısan mını alıcıya sahıp olması sızın ıcın buyuk bır avantaj nıtelıgınde 10 metre mesafesı var urunun gercekten deger bır urun kacırmayın derım....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makovad

    Logitech Wireless Desktop MK710 urununu amerıka da LOGITECH standında kullanma ımkanım oldu gercekten kaltelı bır tus yapısana sahıp yumusak tuslu ve ele oturan bır klavye yapısı var el ergonomısıne onem veren alt tabanı ıle gercekten cok ıyı bır elde oturus saglıyor mouse olarak da m705 mouse kullanıyor gercekten harıka bır mouse cunku 3 yıl pıl omurlu bır cıhaz aynı klavye gıbı mouse de el ergonomısıne uygun olarak tasarlanmıs bır yapıya sahıp alınabılecek urunler..herseyden oncede dıgerlerlerınden en buyuk farkı 2.4 ghz işlemci ıle calısan mını alıcıya sahıp olması sızın ıcın buyuk bır avantaj nıtelıgınde 10 metre mesafesı var urunun gercekten deger bır urun kacırmayın derım....


    yorumun için teşekkür ederim.
    Benim de gözüm MK710'da ama Wave Pro'nun mouse'u MX1100 olması aklımı çeliyor. Hem Wave Pro da 2,4 GHz. ikisinin de klavye pili 3 sene gidiyor. MK710'un mouse'u da 3 sene gitmesi avantaj. Wave Pro'nun mouse usb kablo ile şarj edilebilen pili var.
    Normalde klavye+mouse setine bukadar para vermezdim ama evde dandik bir setle HTPC kullanınca illallah dedim.




  • wawe pro alıcısı mk 710 na göre biraz daha buyuk bır alıcı bırı mını dıgerı nano ve mk 710 unıfyng teknolojısı war bu nedemek oluyor mk710 klavyenın yanına unıfyng teknolojisi olan her çeşit mouseyi yeni alıcı takmadan farklı mouse ve klavyesı tanıtıp rahat bir şekilde kullanabilirsiniz...
  • http://blog.mersasistem.com.tr/yenilikler/logitechten-yepyeni-teknoloji-unifying-alici.html

    Birde bu yeni teknolojiyi buradan inceleyin gerçekten işe yarayan bir cihaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makovad -- 7 Temmuz 2010; 9:39:45 >
  • Unifying alıcı büyük avantaj. Büyük olasılıklar MK710 alacağım. Vatan'a gelmesini bekliyorum artık. İlgin için teşekkürler makovad .
  • bende mk 710 u aylardır bekliyordum ama fiyat çok yüksek yurt dışında mx 3200 den biraz daha yüksek olan fiyatı türkiyede 2 katından fazla klavyenin tuşları güzel ama klavye çok iyi değil gibi , wave pro set de çok iyi 2,4 ghz teknolojisi ile irtibat kuruyor alıcısı nano değil evet , ama wave pronun klavyesi olan k350 tek satılıyor ve nano alıcı ile satılıyor ,benim aklımdada k 350 + performance mx mouse olabilir bu ikiliyi alınca bence bir artı olarak ta ikisindede ayarı ayrı nano alıcı olması ,biri yedek kalır her ihtimale karşı
  • mk 710 alıp kullanıp yorum yapabileck olan var mı? İstanbulda (tercihen anadolu yakasında) seti görebileceğimiz dükkan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkunbjk
    Unifying alıcı büyük avantaj. Büyük olasılıklar MK710 alacağım. Vatan'a gelmesini bekliyorum artık. İlgin için teşekkürler makovad .

    ne demek yardımcı olmaya çalışıyoruz...
  • ürün vatana geldi
  • Bu seti kullananlar var mı aranız da arkadaşlar.
    Resimlerden gördüğün ve biryerde okuduğum bilgiye göre Türkçe Harf desteği yokmuş.
    Bu klavyenin resimlerde de ŞĞÖÇİÜ tuşlarını göremedim.
    Vatanda ise QTR yazıyor ama koydukları resimde ise yine Türkçe harfler yok.
    Kulanan varsa bilgi verirseniz sevinirim acil klavye mouse seti almam gerek.




    Düzenleme:

    Klavyede sadece Türkçe harfler yokmuş ama yerleri var mış Tr çalışıyor yani örneğin P nin yanında ki Ğ yok ama Pnin yanıdaki ne olursa olsun Pnin yanına yine basınca Ğ çıkıyormuş tek eksik klavyedeki yazıların yanlış yazılmış olması gibi bir şey düşünün hepsi bu. Herkese kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_mahmut -- 13 Aralık 2010; 1:35:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.