Şimdi Ara

Htpc'lerinde En İyi Performansı Hedefleyenler İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Htpc'lerinde En İyi Performansı Hedefleyenler İçin


    PowerColor'ın çift fana sahip HD5750 Low Profile versiyonu küçük sistem alanlarında yüksek performans için tasarlandı.


     


    TUL Corporation, AMD grafik kartlarının lider üreticisi, bu gün HTPC oyuncular için geliştirilmiş oyun performanslı ürününü anons etti. PowerColor HD5750 Düşük seviye versiyonu grafik performansından ödün vermek istemeyen HTPC sistem kullanıcıları veya küçük sistem alanına sahip kullanıcılar için özellikle dizayn edildi.


    PowerColor HD5750 Low Profile versiyonu çift fanlı ve GPU , bellek ve MOSFET'i tamamıyla kaplayan soğutucusu ile donatıldı. Bu dizayn ısıyı soğutuyor ve limitli boşluğa sahip hayati parçalar için ısıyı dağıtıyor. Buna ilaveten , düşük seviye dizaynın avantajını alıyor , bu tek çözüm limitli boşluğa sahip küçük form faktörler ve ince sistemler için maksimum doğru çözümü sunuyor.


    PowerColor HD5750 Düşük seviye versiyonu yüksek kaliteli komponentleri kullanıyor , Dr. MOS katı kapasitörleri ve katı gaz kesici durum dahil, bunu sadece ürünün ömrünü uzatmak için değil, ama aynı zamanda yüksek ve sürekli oyun performansı için yapıyor. Bu kart 700MHz çekirdek hızına ve 1150MHz bellek hızına sahip ve bu gün GDDR5 hızlı belleği içeriyor ; bilgi taşıma hızı 4.6 Gbps ye kadar çıkıyor.  


    Bu son versiyon HDMI/ DVI/ VGA çıkışlarına sahip , böylece Full HD video arayüzünü HTPC kullanıcılar için destekliyor. Oyuncular Full HD veya Blu-Ray video üzerinden herbir görüntüden hoşlanıyorlar ; bununla birlikte en son DirectX11 teknolojisini destekleyerek oyuncuların daha once görmediği bir şekilde parlak görüntü deneyimi sağlıyor.



     


     









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.