Şimdi Ara

http://127.0.0.1:8080 Proxy Sorunu, Proxy Değiştiremiyorum, Yerel Ağ Ayarları Sitem Yöneticisi sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Yeni aldığım freedos laptop için windows 10 yükledim. Bir süre kullanımdan sonra windows proxy ayarlarını otomatikten çıkarıphttp://127.0.0.1:8080 adresine yönlendiriyor. Proxyi kapatıp otomatiğe alıyorum, pencereyi kapattığım anda geri geliyor. Microsoftun sitesindeki 5 - 6 adımlık ip temizleme vs işlemlerini yaptığımda düzeliyor fakat bir süre sonra geri geliyor. Yabancı forumlarda arayarak bulduğum çözümlerde regedit içerisinde anahtar silme tavsiyelerinin hepsini yaptım. Proxy ve otomatik proxy anahtarlarının tamanını teker teker dolaşıp buldum ve sildim. Başta düzelmesine rağmen bir süre sonra tekrar eski haline geldi. İnternet explorer içinde ayarlar - internet özellikleri - bağlantılar sekmesi - yerel ağ ayarları butonu sürekli kapalı görünüyor. bu ayarlar sistem yöneticiniz tarafından yönetilir yazıyor ve bir türlü açmayı başaramıyorum. daha yeni aldığım pc'ye 4 defa format attım. Windows pro kullanıyorum. Microsoftun sitesinden yeni windows indirip tekrar format attım fakat ne yaparsam yapayım yine aynı sorunla karşılaşıyorum. İnternet kullanamaz hale geldim. Ya sorunun kaynağını bulacağım ya da pc yi satacağım başka çarem kalmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

    Sorun fotoğrafları aşağıdadır.
    Sistem: Monster Abra A5 v12.1

    http://127.0.0.1:8080 Proxy Sorunu, Proxy Değiştiremiyorum, Yerel Ağ Ayarları Sitem Yöneticisi sorunhttp://127.0.0.1:8080 Proxy Sorunu, Proxy Değiştiremiyorum, Yerel Ağ Ayarları Sitem Yöneticisi sorun







  • 1)Ağ sıfırlama için oluşturduğum şu bat dosyasını bir deneyin. dosya açılınca kapanana kadar enter'a tıklayın. kapandıktan sonra pc yi yeniden başlatın.

    https://yadi.sk/d/uDE0xHzMsZ7zF

    2) 1. yöntem işe yaramaz ise kullandığınız ağ bağdaştırıcının driver'ını aygıt yöneticisinden silip tekrar yükleyin.

    3) 2. yöntem işe yaramaz ise Sistem geri yükleme yapmayı deneyin.

    4) 3. yöntem işe yaramaz ise Windows 7 kurup bir bakın hala sorun devam ediyor mu diye?
  • Sistemin logları üzerinden işlemler yapmayı öneririm.

    Farbar Recovery Scan Tool yazılımını masaüstünde yönetici olarak çalıştırın. Harici disk ve USB bellekleriniz sisteme takılı olmalıdır. Size 2 log verecek.

    Logları zipleyip wikisend.com ile upload ederek adresini paylaşın.

    https://www.bleepingcomputer.com/download/farbar-recovery-scan-tool/

    İyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.