Şimdi Ara

Huawei, 5.5G ile birlikte yarışta bir adım öne geçiyor: 10 kat daha yüksek hız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei, 5.5G ile birlikte yarışta bir adım öne geçiyor: 10 kat daha yüksek hız!
    Dünya hala 5G teknolojisine ısınırken Huawei Technologies, 5.5G ağlarının tanıtımıyla bir sonraki adıma şimdiden hazır gibi görünüyor. Dubai'de düzenlenen 14. Global Mobile Broadband Forum'a katılan Huawei, görkemli bir törenle duyurulan bu projede China Mobile, China Telecom ve China Unicom'un yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri ve Saudi Telecommunication Company'nin de aralarında bulunduğu birçok telekom deviyle ortaklık kurdu.



    5.5G için geri sayım



    Huawei'nin Kurumsal Kıdemli Başkan Yardımcısı Li Peng, yaptığı konuşmada küresel operatörleri ve endüstri ortaklarını, artan ağ talepleriyle başa çıkmak ve geleceğin trendlerinden en iyi şekilde yararlanmak için harekete geçmeye çağırdı. Li, 5G-Advanced veya 5.5G’yi mevcut standardın bir sonraki doğal evrimi olarak nitelendiriyor.



    Huawei, 5.5G ile birlikte yarışta bir adım öne geçiyor: 10 kat daha yüksek hız!
    Peki, 5.5G hakkında koparılan yaygara nedir? Huawei, yeni teknolojinin mevcut 5G ağların on katı hız, daha düşük gecikme süresi ve verimli güç kullanımı sunduğunu iddia ediyor. 5.5G dönemi, giderek çeşitlenen hizmet gereksinimlerini karşılamak için 10 gigabit downlink bağlantı hızlarına ve gigabit uplink bağlantı hızlarına sahip olacak. Sadece bireysel tüketiciler için değil, bu yükseltmelerin çeşitli endüstriler için devrim niteliğinde olması bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung ve AMD, 5G vRAN için el ele verdi



    Huawei’ye göre 5.5G için hızlandırılmış ticarileştirme aşaması küresel olarak zaten devam ediyor. Neredeyse 20 ülkenin 5.5G için spektruma sahip olduğu bildiriliyor, bu da bunun sadece fütüristik bir vizyon değil, ana akım benimseme için hazırlanan bir teknoloji olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Öte yandan Huawei daha önce, 2024 yılında eksiksiz bir ticari 5.5G ağ ekipmanı setini piyasaya sürmeyi planladığını ve teknolojiye yönelik ürün portföyünü genişlettiğini duyurmuştu.



    En hazır ülke Çin



    Çin, Mayıs ayı itibariyle 2,8 milyondan fazla 5G baz istasyonuna sahip olarak 5G yarışında öncü konumda bulunuyor. China Mobile'ın yaklaşan 5G baz istasyonu çalışmalarının yüzde 52 gibi önemli bir kısmı Huawei ekipmanlarına dayanacak. "5G-Advanced" olarak da adlandırılan 5.5G teknolojisinin tanıtımı esasında on yıl içinde gerçekleşecek olan 6G için bir basamak olarak görülüyor. 5.5G ağı sadece kademeli bir yükseltmeden daha fazlası olarak düşünülüyor. 5.5G ile birlikte bağlantı ve endüstrilerdeki uygulamaları hakkındaki düşüncelerimizde bir paradigma değişikliği öngörülüyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/10/12/huawei-connectivity-race-5-5g-networks/
    Kaynak:https://www.scmp.com/tech/article/3237609/huawei-bolsters-its-push-55g-networks-operators-mainland-hong-kong-and-middle-east
    Kaynak:https://www.huawei.com/en/news/







  • Google hizmetleride sorunsuz çalışıyor ise harika.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu firmanın önünü kesmeseler ne teknolojiler kullanıyor olacaktık kim bilir

    Ülkecek 13Mbps ortalama ile sürünmeye devam

  • 5G ve 5.5G bir tarafa dursun, bari internet paketlerini yükseltsinler. Yıl olmuş neredeyse 2024 5-10gb’lik internet paketlerine servet ödüyoruz. Bir de kullanır kullanmaz hemen bitiyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saint Ralph

    Google hizmetleride sorunsuz çalışıyor ise harika.
    Ne alaka şimdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4.5G'den 6.5G'ye geçeriz,direkt.Bu hızla ve yatırım durumuyla.Şu anda 4.5G 13-15Mbps zor veriyor.100Mbps üstü hayal gibi ancak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xtrud kullanıcısına yanıt

    İlkokul 3 terkler anlamaz bak işine.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haha ilkokul terk diyen cahil ağ işi ile google servislerin alakasız olduğundan daha haberi yok sağa sola olmayan aklını satıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt

    4.5G ile yerel internet olmayan yazlığa gittik bu yaz. 3 hattan 1 ayda yaklaşık 3000 TL telefon faturası ödedik. Bunun 2500 TL'si ek internet kullanım bedeli idi. 15GB paketler 100 TL idi. Bana 4.5G ile aylık 250GB mi yoksa 5.5G ile aylık 25GB mi deseler, kotayı tercih ederim. 3G kullanırken kotalar 5GB civarı idi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yalnız kota dünyanın sorunu değil. Bizim ülkeye özgü bir sorun..

    Dünya zaten 5g de sınırsız 20 30 dolara kullanıyor.

  • 4.5G bana yetiyor daha fazla hıza ihtiyacınım yok

  • huawei hep yeni şeyler deniyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.