Şimdi Ara

HUAWEİ ASCEND G301 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
74.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu telefona super su pro programını yükleyip root yetkisi verip kvk programlarını kaldırmanın, Root yetkisi vermenin garanti dışı brakma gibi bir sorunu varmı onu merak ettim bilen varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LanxtiN

    Bu telefona super su pro programını yükleyip root yetkisi verip kvk programlarını kaldırmanın, Root yetkisi vermenin garanti dışı brakma gibi bir sorunu varmı onu merak ettim bilen varmı ?

    Rom yüklemedikten sonra garanti dışı kalmıyor diye biliyorum. Orjinal yazılımı özelleştirmek garanti dışı bırakmaz.
  • oyun hiç mi oynanmaz bu telefon ile

    hani

    karpuz kesmece

    angry bird tarzı oyunlar da mı oynanmaz
  • arkadaşlar bu telefonu an itibarile aldım izlenimlrim daha önce l5 kullanıyodum hayatımda gördügüm en dandik telefon bunun ekrani olsun isleyisi olsun daha iyi ama su 2.3.6 beni yoruyo ama genel manada benim isimi goruyo internet ve alo demek icin ideal bir kullanici akadaslar bi yardim ya bu mubarekte BATARYA YÜZDESİ YOKMU YAV DELİRTTİ BENİ BULAMADIM NASIL ÇIKICAK.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay gelsin arkadaşlar. ice cream'a yukselttikten sonra görüntülü görüşme yapılabiliyor mu ?
  • an itibariyle akakçe'den bakınca en ucuz satan gittigidiyorda birisi, 375 TL.
    ama hızlıal.com'da 299 TL, belki işinize yarar.
  • beyler cihaz hotspot olarak kullanılabiliyor değil mi ?
  • evet kullanılıyor
  • Merhabalar, benim de bir kaç sorum olacaktı.
    - Atrix'de olduğu gibi bunda da refurbished muhabbeti mi var? Bir kaç yerde vidalarda, sd kart yuvasında çizik gibi birşeylerden bahsedildiğini gördüm.
    - Flash desteği var mı? Yani youtube harici sitelerden video izleyebilir miyim? Dizi film sitelerinden.
    - İnterneti kablosuz paylaşma özelliği var mı? Wi-fi hotspot oluyor sanırım. (Cevabımı aldım)
    - Ses boğukluğu gibi bir sorundan bahsedilmiş. Bu her cihazda mı var yoksa bazı şanslı arkadaşlara mı denk gelmiş. Gerçi çözümü de verilmiş. Ayrıca şu anki telefonumda görüşme yaparken karşı tarafın sesini çok az alıyorum, değiştirme nedenlerimden biri de bu. Gürültülü bir ortamda böyle bir sorun oluyor mu?
    İlk android telefonum olacak. Yaklaşık 1-2 sene idare etsin yeterli, sonrasında üst modellere geçmeyi planlıyorum. Kullanım amacım; rahatça görüşme yapabileyim, internette gezineyim ve bazı oyunları oynayabileyim. Zaman zaman fotoğraf video çekerim. Videonun 720p olması önemli değil. Aynı fiyata Vision ile bunun arasında kaldım, ekran kalitesi ve büyüklüğü açısından bu daha kafama yatıyor. Atrix furyasını net karar veremeyerek kaçırmıştım, bunu bari kaçırmayayım.
    Forumda mutlaka cevaplar yer alıyor olabilir ama baktığım yerlerde bulamadım, açıkçası 20 sayfalık başlığı okumak da zor geldi biraz :) Cevaplarsanız sevinirim, git başlığa bak derseniz de yapacak bir şey yok




  • bizimeti B kullanıcısına yanıt
    Cihaz hakkında dönen refurbished muhabbetine katılmıyorum bu cihazdan iki tane aldım her ikiside sorunsuz sd kart kısmındaki çizik olayı bazı arkadaşlara denk gelmiş fakat sd kart kısmındaki metal plaka alaşımsız olduğu için fabrikasyon kesim sırasında bir kaç telefona denk gelmiş olabilir..Cihazda flash desteği var her türlü videoyu rahatlıkla izleyebilirsin..Ses boğukluğu gibi bir durum yaşamadım ses kalitesi olarak oldukça iyi magirus dolmuşta bile rahatça konuşabiliyorsun,karşıdakinin seside oldukça berrak ve güçlü geliyor..Wireless,Bluetooth ve Radyo'dan bahsetmeme gerek yok sanırım zaten dünyanın en iyi terminal teknolojisine sahip şirket kullandıkları çipler üst seviyede wifi çekimi olarak 3 haneli fiyata sahip rakiplerinden aşağı kalmıyor..Ekranı Gorilla Glass ve İPS gibi özelliklere sahip..Ekranın çizilmediği tezini savunuyorum şahsen telefon iki haftadır pantolon cebinde bozuk paralarla defalarca yüz yüze gelmesine rağmen çizilmedi İPS özelliği şahane hangi açıdan bakarsan bak görüntü kalitesi düşmüyor ayrıca güneşli havada bile en düşük ekran değerinde rahatça görülebiliyor..Fiyat ve performans ortada fırsatı kaçırma derim..




  • acill çocuk şekil şifreyi yanlış girmiş tlf acamıyorum yrdım...
  • Cevap için çok teşekkürler. Atrix zamanı da tereddütte kalıp fırsatı kaçırmıştım. Bunu bari kaçırmayayım. Video izleyebilme biraz önemli benim için. Youtube harici de (mesela dizi-mag) video izlerken sıkıntı yaratmıyorsa 1-2 gün içinde siparişi veririm. Teşekkürler
  • prvn90 kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarlarına döndürün..
  • merhaba arkadaşlar
    bende bu telefonu alarak aranıza katılmak istoyum ama bazı sorumlar var.
    örneğn oyun perfomansı nasıl? hangi oyunları açmıyor, oynatmadığı oyunlar neler?

    varsa telefonun beğenmediğiniz özellikleri,
    mesela tek elle rahatça telefon kullanılabiliyor mu? aklınıza gelen bu tür şeyler varsa paylaşabilir misiniz.
    çok şey beklmiyorum ama bu fiyata bundan daha iyi bir telefon bulamazsınız.

    ayrıca dikkatimi çeken bir telefon daha var. onu da inceleyip, yorum yapmak isteyen varsa sevinirim.
    http://www.hepsiburada.com/liste/huawei-u8850-vision/productDetails.aspx?productId=telcephuau8850&categoryId=371946
    şimdiden teşekkürler.




  • dun itibari ile hizlial' dan siparisimi verdim..elime ulasir ulasmaz sizlerle paylasacagim..ama soyle bir gercek var ki.. bu fiyata alternatif bir android telefon bile bulamazsiniz. c5-03 kullaniyordum.son dususu ile ekran tamamen iptal oldu. 2 yillik garantiside son buldu malesef ve yeni bir telefon aradim.arastirmalarim neticesinde fiyat performans olarak daha iyisini bulamadim. g301 alinir bence tavsiye ederim.
  • Bende hediye olarak aldım inş yüzümü kara çıkarmaz, elime ulaşınca ilk izlenimimi söylicem

    Kıkıf ve ekran koruyucu almadanda olmazdı, çünkü internet harici huawei aksesuar bulmak çok zor...

    Bende ascend p1 kullanıyorum maşallah oda fiyat şov yapıyor ama yinede memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Bende hızlıaldan P.tesi sipariş verdim Salı elimde oldu. Beyaz olanı aldım. Ban gelen Üründe herhangi bir kullanılmış , çizik gibi bir durum yoktu, Ürün çok hoşuma gitti, gayet güzel çalışıyor. Bu fiyata alınabilecek 10 numara cihaz. Sakın cihazı diğer çin malları ile karıştırmayın. Bence bu ürün kalite ve sağlamlıkta samsungdan daha iyi.
  • Arkadaşlar babama almayı düşünüyorum.Tavsiye eder misiniz? Kendisinin aradığı tek özellik ses kalitesi, konuşurken rahat konuşabilmek.Ahize sesi iyi midir? Alıntılayarak cevaplarsanız sevinirim.
  • Genel Bir Android sorusu olabilir ancak - alarm calarken "home" tusuna bastim yanlislikla sabah. Alarm ekranı yok oldu. Ancak dakikalarca calmaya devam etti. Tekrar dönüp nasıl kapatabilirim?
  • İphone 3g kullaniyorum kamerasi berbat whatsap yuklenmiyor..Bu telefona whatsap yukleyebiliyomuyuz ikincisi radyolu mu değil mi alanlar bi cevap lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.