Şimdi Ara

Huawei'den Samsung'a gönderme: Çift kamera ailesine hoşgeldiniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei'den Samsung'a gönderme: Çift kamera ailesine hoşgeldiniz!

    Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 8'i tanıtarak çift kamera furyasına katıldı ve şirketin önümüzdeki yıl Galaxy S9 ile bu trendi devam ettirme ihtimali son derece yüksek. Ancak Güney Koreli şirket bu teknolojiyi ilk kez sunarken diğer akıllı telefon üreticileri zaten uzun süredir çift kameralı telefon çıkarıyorlar.

     

    Ayrıca Bkz.Galaxy Note 8'in pilinin küçük olmasının sebebi belli oldu
    Bunlardan biri olan Huawei, çift kamera teknolojisine yeni geçiş yapan Samsung'a eğlenceli bir gönderme yaptı. Huawei Avustralya, Samsung'un çift kameralı Galaxy Note 8'i duyurmasından sadece birkaç saat sonra Twitter üzerinden "Çift kamera ailesine hoşgeldiniz" başlıklı bir görsel paylaştı.

     

    Samsung partiye geç mi kaldı?


    Şirket yayınladığı görselde Huawei P9 ve P9 Plus'ı piyasaya sürdüğü Nisan 2016'dan bu yana çift kameralı telefon çıkardığını vurgulamış durumda. Ayrıca Huawei Mate 9 ve Huawei P10 Plus da dahil olmak üzere aynı teknolojiye sahip diğer cihazlarıyla gövde gösterisi yaptığını da söyleyebiliriz.

     

    Görseldeki bir başka ayrıntı ise muhtemelen 16 Ekim'de #beyondthegalaxy hashtag'i ile gelecek Mate 10 modeliyle ilgiliydi. Huawei'nin bu fotoğrafta açıkça onayladığı gibi Mate 10, kamera özellikleri henüz tam olarak bilinmese de dikey bir çift kamera yapılandırmasıyla gelecek.







  • Alay edilecek birşey varsa oda Huawei nin 2 kamerayla Samsung un tek kamerasından kötü çekmesidir. 2 kamerayı Samsung dan yeniden ogrenrcekler.

  • Teknoseyir Huawei p10 plus ile s8 plus ın kameralarını karşılaştırmış. Sonuç s8+ ezmiş. Huawei böyle şeylerle uğraşmasın. Tek kamera yapsın adam gibi çekeninden yapsın denir sadece.



    Gönül ister ki donanımhaber de böyle karşılaştırmalar görsek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 25 Ağustos 2017; 18:40:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alay edilecek birşey varsa o da Samsung'un Huawei teknik servisinin çeyreği kalitede servis hizmeti verememesidir... Varsın kameran gece biraz noise yapsın ne olur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 25 Ağustos 2017; 21:02:12 >
  • çift kameranın ne kadar gereksiz bir şey olduğunu gördük zaten htc u11 in bi tane ultra kamerası ile hem bokeh hem gece çekiminde efsane :D

  • joven kullanıcısına yanıt
    Hocam modeli nedir? Ben de tuz yollu bir cihaz arıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meesele sayısı mı iyi fotoğraf çekmesi mi

  • huawei bu göndermeyi yapmayı hak ediyor. çift kameralı bokeh efekti ve siyah beyaz sensörü çok başarlı. çizgini bozma huawei

  • Huawei ezme robotları şunu unutmayın Huawei ve LG bu geleneğe başlamasa Apple ve Samsung bunu düşünüp sizlere sunmazdı. Kabul işin başlangıcı LG OPTIMUS 3D Max ve HTC EVO 3D bunlardı ama aynı motorola parmak izi ilişkisi gibi unutuldu gitti.

    Beğendiğiniz şirket tam bir fiyasko örneği yaşattı tanıtımda. Resmen boş boş işler ekleyip pilden ellerinden geldiği kadar kısıyorlar. Günümüzdeki durum bu. Hala ion pillerin son noktasında kadar ulaşan pile sahip bir telefon üretilmiyor üst seviyeye ısrarla. Ki kapasite mevcut yani. 3300 mAh nedir şaka gibi. Biri çıkıp demiyor ki Note5 nasıl pili harcıyordu 14 nm rağmen. Bu Note8 haydi haydi sömürür o pili nm bakmaz.

    Samsung'u yukarılara çıkaracağınıza gidip bir bakın kendini P10 veya U11 (tırnağı olamaz kamera konusunda) ile kıyaslayacağına geçen seneki apple telefonu ile kıyaslıyor. S pen için özel dediği live message özelliğini apple kullanalı yıl oldu. S pen ile video alma (gif özelliğinin revize hali) ve çeviri özellikleri de yine Note7 den olduğu gibi eklenip ısıtılıp sunuldu. Eskiden gerçekten innovasyon odaklı çalışan bir firmaydı Samsung. S4 içindeki o gesture kullanım alanları o kadar güzeldi ki. Şimdi rakamlara oynamak tek derdi. Yok bunu böyle hızlandırdık. Bu böyle aslında iki sene öncenin işlemcisi ama ben her şey koydum içine daha performanslı olsun diye (Exynos 7880*A2017, 7870*J2017, 7580*A2016, 7570*J32017)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence servis kalitesine gönderme yapsa çok daha iyi olurmuş!

  • ulan htc m8 de seneler önce yaptı siz ikinizde bir çekilin ustanın önünden

  • Samsung kendi cihazını iPhone ile kıyaslar. Huawei kendi cihazını Note ile kıyaslar. Böyle böyle kendi marka imajlarına olumsuz etki ediyorlar.

    Bir de Apple'a bakın. Etkinliklerde sadece bir önceki cihaz üzerine neler yaptığını anlatıyor ve yine kendi cihazı ile karşılaştırıyor.
  • Cogu kisi servisten dem vurmus ancak Abd servis kalitesi ile Turkiye'deki bir degil zaten servis kismini kendisi yonetmiyor Turkiye'de ancak yurtdisinda eminim kendisi yonetiyordur.
    Zaten Huawei Turkiye'de kalitesini yukselten farkta buydu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet huawei'nin bu hareketiyle tüm samsung sahipleri telefonlarını bugün satıp huawei'ye geçiyor

    valla helal olsun

    reklam yapayım derken müşteriyi firmadan nefret ettirmeye yarayan muhteşem fikir: rakip firmalara bok atmak
  • Huawei samsunga gönderme yaptıkları yok sadece bu habari yapanın temennisi :S

  • fawkes81 kullanıcısına yanıt
    Apple başka cihazlarla kendini kıyaslarsa dumur olacak çünkü 1 sene geriden geliyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engurlu kullanıcısına yanıt
    Yıllar sonra sesli asistan desteğine kavuşmuş telefonlarla karşılaştırma yapmasına gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga etmeyin, siz kardeşsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu satasmalar pazarlama taktikleri.huawei önceden istihbaratını alıp hazırlığını zaten yapmistir.samsung da Apple'a çıkarılan pil hakkında ve başka mevzularda az satasmadi.sonra sabit pile geçti o ayrı :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Teknoseyir Huawei p10 plus ile s8 plus ın kameralarını karşılaştırmış. Sonuç s8+ ezmiş. Huawei böyle şeylerle uğraşmasın. Tek kamera yapsın adam gibi çekeninden yapsın denir sadece.



    Gönül ister ki donanımhaber de böyle karşılaştırmalar görsek..

    Teknoseyir'i severim inceleme olarak ilk baktığım sitelerden biridir lakin o incelemede garip bir durum var mesela iso 800'de iken P10'da bariz kumlanmalar oluyor ama benim P9 ile otomatik modda çektiğim ve iso 6400 değerindeki iki fotoğrafta o kadar belirgin kirlilik olmamış kışın çektiğim fotoğraflar nedenini çok merak ediyorum henüz araştırmadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.