Şimdi Ara

Huawei, DxOMark'ta rekor tazeledi: İşte yeni kamera lideri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei, DxOMark'ta rekor tazeledi: İşte yeni kamera lideri

    Popüler kıyaslama platformu DxOMark'ta akıllı telefonlar arasındaki rekabet her geçen gün artıyor. Öyle ki Huawei Mate 60 Pro'nun, yakın tarihte en iyi kamera performansına sahip telefon seçildiğinden bahsetmiştik.Şimdi de Huawei bu liderliği bir kez daha tazeledi. Çin'de tanıtılan Mate 60 Pro+, DxOMark kamera testlerinden 157 puan alarak sıralamanın en tepesine yerleşti.





    Huawei P60 Pro+, DxOMark kamera lideri oldu



    Bilmeyenler için Huawei P60 Pro+, yepyeni özelliklerin yanı sıra 48 MP birincil (OIS, f1.4-4.0 24mm PDAF40MP f2.2 ultra geniş ve OIS destekli 3,5x optik ve 100x dijital zoom sunan 48MP telefoto sensörler ile tanıtıldı. Ayrıca bu kuruluma renk doğruluğu ve daha parlak görüntüler için Huawei imzalı XMAGE görüntüleme sistemi eşlik ediyor.



    Huawei, DxOMark'ta rekor tazeledi: İşte yeni kamera lideri
    DxOMark puanlama sisteminde Huawei P60 Pro, fotoğraflar için 160, bokeh çekimler için 80 ve ön izleme için 83 puan alarak dikkat çekici bir skor elde etti. Akıllı telefonun yakınlaştırma ve video skorları ise sırasıyla 152 ve 148. Bu bağlamda küresel sıralama ve Ultra-Premium segmentinde 1.ci sıraya yerleşen telefon, Huawei P60 Pro'yu 1 puan geride bıraktı.



    Ayrıca Bkz.Kısa süreliğine geçerli flaş fırsatlar: Apple Watch Ultra, Huawei Watch GT3 Pro, Ryzen 5 işlemci ve dahası



    DxOMark’a göre şu anda kamera açısından en iyi performansı gösteren ikinci telefon Oppo Find X6 Pro. Listenin devamında yer alan modeller ise sırasıyla Honor Magic5 Pro, Oppo Find X6 ve Huawei Mate 50 Pro. Apple’ın tepe modeli iPhone 14 Pro Max ise listenin 8.ci sırasında bulunuyor. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/11/18/huawei-mate-60-pro-plus-dxomark-test/







  • Anca çinde çok satar global de işler kötü ama mücadelesi takdire şayan belki bir gün tamamiyle düze çıkar ama hep eksik noksan birşeylerden huawei grupları konularında sürekli uygulamalar da fonksiyonlar da sürekli hata nası çözeriz naparız ne ederiz bu kadar şeye ne gerek var al s23 ultra p60 pro dan ne eksiği var ?
  • Huawei yine gümbür gümbür cihazlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çöp

  • Anca çinde çok satar global de işler kötü ama mücadelesi takdire şayan belki bir gün tamamiyle düze çıkar ama hep eksik noksan birşeylerden huawei grupları konularında sürekli uygulamalar da fonksiyonlar da sürekli hata nası çözeriz naparız ne ederiz bu kadar şeye ne gerek var al s23 ultra p60 pro dan ne eksiği var ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mükemmel bir cihaz, GMS olmaması benim için avantaj. Çöp diyenler, Samsung - Apple Fan'ları...

  • Surface Area S kullanıcısına yanıt
    Gms servislerine ihtiyacımız yok belki ama uygulamaların oyunların var . NFC doğru düzgün çalışmıyor uygulamalar da hiç ummadık zamanda hatalar donmalar vs android auto yok google play games oyunları save yapamıyorsun daha ne olacak ? Mate 40 pro kullandım ve sattım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

    Ben de kullandım, oyun kısmı beni zerre ilgilendirmediği için ona yorum yapamam. Ancak uygulamalarda bir sorun yaşamadım.


    Bu Mate 40 Pro'yu ne zaman sattınız; o cihaz için son yayınlanan EMUI 13'ü denediniz mi, yoksa daha önceki versiyonlardaki deneyiminiz mi bu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama kimse almıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt

    Global'e çıkmadı, Çin'de ise en çok satılan cihazlardan biri (Çin sınırları içinde, iPhone modellerinden bile daha fazla talep var.)...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P60 Pro modelinde sorun denilebilecek iki durum var birincisi geniş açı lensi evet güzel lakin bu seviyedeki bir cihazdan daha iyisini bekliyorsunuz, Bu durumu iyileşmiş gibi lakin düz Mate 60 Pro değilde Pro + modelinde, Bu modelde sanırım global olarak çıkmayacak zaten o yüzden global için test sonuçları çok önemli değil.


    İkincisi ise diğer markalarda durum ne bilmiyorum ama zoom lens ile direkt olarak bi ışık kaynağına doğru çekim yapıldığı vakit ışık kırılması olayı bariz bir şekilde oluyor, Gece veya gündüz fark etmeksizin.


    Aslında marka olarak Huawei eleştiri alacaksa en fazla güncelleme konusunda eleştiri alması lazım, Ana sürüm haberleri sürekli çıksa bile bunları cihazlara vermiyor, Güvenlik güncellemeleri çoğu zaman sorunsuz zamanında geldiği oluyor.


    Çöp diye yorum yapanları ciddiye almak zaten hata olur, İki kelimeden fazla yazabileceği birşey olmayınca bu kadar eleştiri yapabiliyorlar, Tabi birde google yok derlerHuawei, DxOMark'ta rekor tazeledi: İşte yeni kamera lideri 





  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Google olmaması yeterli değil mi? Çöp talihsiz bir yorum olur fakat googlesız android telefonun amacı nedir? Yani bu telefon tam olarak ne diye övülüyor? Diğer telefonlardan bir fazlası olmadığı gibi google gibi büyük bir eksisi var.

  • Slim Charles kullanıcısına yanıt

    Hayır yeterli bir sebep değil google olmaması, Bakın bu günümüz şartlarında bi eksiklik olarak görülüp ona göre eleştirilir kesinlikle buna kimse bişey diyemez zaten, Lakin sırf bu yüzden hiç bir işe yaramaz tarzı cümleler ile eleştiri yapılmaz, Daha öncede yazdığım gibi bu tamamen kullanım senaryosu ve alınan cihazdan beklenilen şeyler ile alakalı bir durum birde bütçe var en önemlisi.


    Şimdi ben google uygulamalarına bağlı değilim hiçbirine, Şöyle bir örnek vereyim yine, Evde tv ve Annem için Youtube Premium kullanıyorum lakin telefonumda yok, Neden? Telefon desteklemediğindenmi hayır, Telefon ile içerik tüketmeyi sevmiyorum bu yüzden küçük ekranla birşeyler izlemem kendimi bildim bileli.


    Aynı şekilde diğer Google uygulamaları içinde aynı şey geçerli benim için olmazsa olmaz hiçbir uygulama yok, Kullandığım Banka, Lazım olursa navigasyon, Akbil yüklemek, Alışveriş gibi hiç bir konuda sıkıntı yaşamıyorum.


    Bu telefonların övülmesinin belli başlı sebepleri var, İlk olarak kamera performansı, Bu modellere kamerası denk diyeceğimiz modeller ile arasında 15K kadar fiyat farkı var mesela android tarafından bahsediyorum, Arayüzün yıllarca aynı akıcılık ile kullanılması, Batarya performansı ve en önemlisi aslında o kadar ambargo yemesine rağmen hala birşeyleri geliştirmeye çalışması, İşlemci, Yazılım, Ve kamera gibi.


    Bakın böyle anlatıyorum ama yine soranlar olduğu zaman söylüyorum eğer herhangi bir google uygulaması veya servislerini isteyen uygulamaları kullananlara kesinlikle önermedim, Önermiyorumda.


    Mesela P40 Pro kullanırken Yemek sepeti uygulaması çalışmıyordu, Google servisleri istediği için, Şuan bu uygulama çalışıyor, Ama Otobüsüm nerde diye bir uygulama var girip bakabiliyorsun ama konum istediği zaman hata veriyor oda google servisleri istediği için.


    Anlatmak istediğim şey bir markayı sevmeyenlerin o markaya direkt Çöp, İşe yaramaz tarzı içi boş olan eleştiriler yapması, Gereksiz ve mantıksız buluyorum... Umarım anlatabilmişimdir.





  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    GMS isteyen bazı uygulamalar microG ile çözülebiliyor olması lazım yamulmuyorsam. Örnek veriyorum şurada banka uygulamalarının desteği konusunda bahsedilmiş.

    https://community.e.foundation/t/list-banking-apps-on-e-os/33091


    Uygulamalarda zamanla GMS'ye olan bağlılıklarını azaltacaktır bana kalırsa daha çok kişiye hitap edebilmek adına. Mesela OtobüsümNerede microG ile çalışmıyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei kamera konusunda rakipsiz ve uzun bir süre daha böyle devam edecek gibi. Huawei Mate 60Pro+ gelse zirveyi P60Pro+'dan alır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

    Birinci zaten Mate 60 Pro+... Başlığı yanlış yazmışlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    durum pek de öyle değil.
    gayet rekabet edebilir seviyede cihazlar zaten bu yüzden ambargo altındalar.
    ambargo yüzünden youtube'u iphone'daki gibi kullanamazsınız orası ayrı. apple gibi güven veren servis yoktur orası ayrı.

    + vivo x100 pro
    + huawei mate 60 pro çok başarılı cihazlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Hiç denemedim hocam ben microG, Hatta Gpace veya Gbox gibi uygulamaları dahi yüklemedim benHuawei, DxOMark'ta rekor tazeledi: İşte yeni kamera lideri 

  • Apple tepe model 14PM ve 8. demişler haberde ama tepe model 15PM ve 3. değil mi Dxomark listesindeHuawei, DxOMark'ta rekor tazeledi: İşte yeni kamera lideri 

  • Dünyanın en iyi kamerasını da koysan kişinin bu kamera ile başarılı işler yapmadığı sürece bu cihazlara verilen paralara yazık. Çünkü sırf kamerası için bile en az 15.000 lira fazladan para veriliyor ve insanlar bu parayı çıkartacak herhangi bir fotoğraf veya video çekmiyor. Kedisi, köpeği, bir iki uyduruk selfi filan ile kamera özelliklerini ziyan ediyor kullanmıyor. Gerçek profesyoneller ise illa ki profesyonel bir video veya fotoğraf makinesi zaten kullanıyor ve bulunduruyor. Dünyayı gezen bir internet fenomeni için alınabilir sadece.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.