Şimdi Ara

Huawei FreeBuds Pro 3, kayıp kulaklık desteğiyle satışa sunulacak: İşte Türkiye fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei FreeBuds Pro 3, kayıp kulaklık desteğiyle satışa sunulacak: İşte Türkiye fiyatı
    Huawei, 27 Eylül'de düzenlediği etkinlikte yeni 18 karat altın akıllı saati Huawei Ultimate Design, Watch GT 4 ve FreeBuds Pro 3 TWS kulaklığın Türkiye fiyatını ve çıkış tarihini açıkladı. Kirin A2 çiple donatılan FreeBuds Pro 3, 31 saate kadar pil ömrüyle dikkat çekiyor. Peki, Huawei FreeBuds Pro 3 fiyatı ne kadar, ne zaman çıkacak?



    Huawei FreeBuds Pro 3 fiyatı ve çıkış tarihi



    Huawei FreeBuds Pro 3 fiyatı 4.999 TL. Kulaklık, beyaz seramik, buz grisi ve yeşil renk seçenekleriyle satışa çıkacak.



    Huawei FreeBuds Pro 3 çıkış tarihi olarak ön siparişler 2 Ekim'de başlayacak, 18 Ekim'de satışa sunulacak. Kayıp kulaklık desteği ile geldiğini belirtmekte fayda var.



    Ayrıca Bkz.Gelişmiş gürültü engelleme özelliğiyle Huawei FreeBuds Pro 3 tanıtıldı: İşte özellikleri



    Huawei, FreeBuds Pro 3 özellikleri



    Huawei FreeBuds Pro 3, Polar kod teknolojisini kullanan ve Apple'ın AirPods Pro'sundan dört kat daha yüksek 1,5 Mbps kayıpsız ses iletimini destekleyen Kirin A2 çipiyle donatılmış.



    FreeBuds Pro 3, ses kalitesindeki iyileşmenin yanı sıra gürültü azaltma, pil ömrü ve diğer hususlar açısından da geliştirilmiş. Gürültü azaltma açısından FreeBuds Pro 3, çağrı gürültüsünü azaltma özelliğini daha da geliştirerek gürültülü ortamlarda bile net telefon konuşmasına olanak tanıyan QuietCall 2.0'ı kullanıyor. Pil ömrü açısından Huawei FreeBuds Pro 3, tek şarjla 7 saate kadar, şarj kutusuyla birlikte 31 saate kadar pil ömrü sağlıyor.




    Kaynak:https://consumer.huawei.com/tr/headphones/freebuds-pro-3/







  • Özellikleri hiçte fena degill

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Davialet işbirliği yalan oldu sanırım. Düz Huawei olarak çıkacak ama üstüne koyarak ilerledilerse alınabilir bir kulaklık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 27 Eylül 2023; 17:45:02 >
  • ANC 3.0 diyor ama kaç desibele kadar kesiyor söylemiyor, demek ki bir önceki model kadar iddialı değil çünkü bir önceki modelde her yerde 47 desibele kadar sesi kesiyorum diye bas bas reklam yapıyorlardı. Huawei ilginç bir firma, eğer ileri giden bir donanım özelliği yoksa ondan hiçbir şekilde bahsetmiyor, mesela son çıkan watch gt 4 modelinin donanım özelliklerini resmen öğrenemiyoruz, çünkü gps düzeltmesi hariç bir önceki modelle aynı donanımda geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 27 Eylül 2023; 17:51:38 >
  • İkisini kullanıyorum lansmanında almıştım çok menunum.Almayı düşünenler lansman zamanı sitesinde baksın indirimi hediyesi vs ile yurt dışı fiyatlarına geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaiser tws 3 aldıktan sonra Sony en son modelini çıkardı Huawei de iddali özellikler koymuş ama bunların karşılaştırmaları yapılır mı yada kim yapar sanki anlaşma yapılmış tam kablosuz kulaklıklar için en tepe modelleri eksik özellikler le çıkıyor tatmin edebilecek tüm özellikler herhangi bi markada yok şu anda koymamalarinin sebebi satış stratejileri olabilir herkes satsın diye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jabra 7 Pro ve Huawei FreeBuds SE yi karşılaştırdık. Huawei mikrofonu çok daha başarılı idi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.