Şimdi Ara

Huawei FreeBuds SE 2 uzun kullanım süresi ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei FreeBuds SE 2 uzun kullanım süresi ile geliyor
    Akıllı telefon pazarında tökezlese de Huawei tam kablosuz kulaklık pazarında rekabete devam ediyor. Firmanın son ürünü olan Huawei FreeBuds SE 2 uygun fiyata uzun kullanım süresi gibi avantajlar sunuyor.



    Huawei FreeBuds SE 2 özellikleri ve fiyatı



    Saplı bir tasarımı olan Huawei FreeBuds SE 2 tam kablosuz kulaklık modeli sadece 3.8 gram ve önceki nesle göre bir hayli hafiflemiş. IP54 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı olan kulaklığın dış kısmı dokunmatik kontrollere sahip.



    Ayrıca Bkz.Huawei Watch 4 Pro inceleme - Öksürüğünüzden ölçüm yapan saat!



    Bluetooth 5.3 ile aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilen ürün ayrıca 300 bin civarında analiz sonucunda kulağı en iyi şekilde algılayacak bir sistem ile donatılmış. Tek şarj ile 9 saate kadar kullanılabilen kulaklık kutusu ile 40 saate çıkabiliyor. 10 dakikalık şarj ile de 3 saatlik kullanım süresi elde ediliyor.



    Sadece çağrı esnasında arka plan seslerini engelleyen kulaklık, kutu kapağı açıldığı anda cihaza bağlanıyor. Huawei FreeBuds SE 2 tam kablosuz kulaklık için 25 Avro şeklinde bir fiyat etiketi belirlenmiş.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/07/10/huawei-freebuds-se-2-bluetooth-5-3-up-to-40-hours-playback-support-unveiled/







  • Silikonsuz konforunda silikonlu çok iyi tasarımı bırakmış standart bi tasarıma geçmişler

  • Bulutut kulaklık ne derdim ama xiaomi redmi buds 3 ile sektöre giriş yaptım ve kablolu kulaklık çöp oldu bir anda. Ses kalitesinden kullanım konforuna kadar her şeyi iyi. Bu da kaliteli gözüktü gözüme uygun da fiyatı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.