Şimdi Ara

Huawei HG655d internet ışığı sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 3 aydır devam eden bir sorunum var.Geçtiğimiz yaz Fibernet bağlandı ve Huwaei HG655d modem ile güzelce internetimi kullanıyordum.3 ay önce internet ile ilgili sıkıntılarım olmuştu (internet gelmiyordu vs.).Sonra araya araya düzelttirdik ve sabahına modemde internet ışığı yanmıyor.2 adet daha modemim var ama onlarda gayet güzel geliyor internetim.Fakat tam Fiber hızı vermiyor.14mbps den yukarı hız aldığımı göremedim.Normalde Huawei ile 23mbps alıyordum.TTnet i aradım tam o sıralarda 192.168.1.1 ip açılmamaya başladı.Modeminiz bozuk dedi.Sonra eski modemimi taktım önceki modem kenarda duruyodu.Bugün taktım ip ye giriyor ama yine internet ışığı yanmıyor.Sizce sorun ne ? Neler yapmalıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FUNCEXII -- 3 Şubat 2013; 20:18:46 >



  • Modem vdsl2yi desteklemiyor olabilir, kurulum düzgün yapılmamış olabilir.
  • Daha önce modemi kullandım sonradan bozuldu ve ayarları yaptım adsl kullanıcı adı şifresi falan girdim.
  • vdsl2 sanırım aynı sorunu bende yaşadım yaşıyorum halen, yazın vdsl2 modem getirdiler hattınızı vdsl2 ye ücretsiz geçiriyoruz dediler iyi dedik bağladılar falan 2-3 ay kullandık sonra elektrik falan kesildiğinde modem çok geç sinyal alıyordu böyle olunca bende adsl2 modemimi geri taktım aradan biraz zaman geçti tekrar modemi bağladım bu sefer vdsl2 sinyali hiç almamaya başladı, adsl2 modemle kullanmaya devam ettim 1-2 kez aradım ttneti ama çözemediler.
  • Ben dün ttnet destekten bildirim göndermiştim 2 saat önce aradılar, anlattım durumu bakalım yönlendireceklermiş ekibi.
  • Bugün aradılar 444 0 375 ten arızanız çözüldümü diye, çözülen birşey olmadığı için modem arızası teşhisi koyuldu ekibi modem değişimi için yönlendireceklermiş.
  • Kardeşim yorumların için teşekkürler.Ben arayınca Huawei yi arayın diye başlarından sağıveriyolar senin kadar ilgilenmiyolar Birdaha arıycam inşallah düzelir fiber kullanmadan fiber parası ödüyoruz
  • Benim problemimde çözülmedi dostum, şaka gibi santral arıyor sinyal var abicim diyor, e dedecim ben adsl2 sinyali var dedim zaten vdsl2 sinyali alamıyorum dedim, müşteri hizmetlerini arayın diyor hala, müşteri hizmetlerini aradım tekrar genel müdürlüğe gidin diyor e kardeşim ben sizden bu modemi talep etmedim kendiniz geldiniz verdiniz gittiniz sizin sorumluluğunuzda bu modem ben mi peşine düşeceğim modemi değiştirmek için? Koydum kutusuna kaldırdım dolaba modemi, sevincimiz 3-5 ay sürdü, şimdi birde ping sorunumuz var türkiye içinde 60-70 ms ping alıyoruz sorun problem bitmiyor arkadaş, şeytan diyor geç süperonline a.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.