Şimdi Ara

Huawei HG658 V2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
15
Favori
197.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet bende ilk kez süperonline kullanıcam Huawei HG658 V2 modem kurdular fakat henuz internet alamıyorum,internet geldiğinde bende yorumlarımı yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 31 Ekim 2015; 9:53:10 >
  • Ben kullanıyorum ttnette kullanıyorum 20 megabit olarak daha bi sıkıntı çıkmadı gayet güzel arayüzü çok hoşuma gitti antenleri yok ancak gayet güzel çekiyor evin bi ucundan telefonla 2 çekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben memnun kaldım,şöyleki aynı hızda ttnet kullanıyordum airties5342 ile 11-12mbs ve sonrasında internet kopmaları oluyordu,ayrıcada pingtestten pingim min120 çıkıyordu(115 çok nadir).Şimdi ise süperonline ile hg658v2 modem ve 13mbs bağlantıyla ne kopma sorunum var. nede ping;

     Huawei HG658 V2

    dün gece ilk kez cs go yu tr serverlarından birinde 4-5 pingle oynayabildim.-Şimdilik memnunum(2. günüm)




  • Aynı modemi banada gönderdiler .gün boyunca power ------wlan ışıklar yanıyor.
    dsl --internet ışıkları yanmıyor.!!!!!!!!!!!!
    önce hatlardandır dedim...superonlineı sürekli aradım yok arıza kaydı yok şu bu

    SONRA arkadaşın
    ttnet-zyxel vmg3312-b10b modemini benim telefon hattıma taktım

    dsl ve internet ışıkları yandı hayret
    pesine BENİM huwaiyi taktım
    benim modeminde

    dsl -----internet isikları yandı dün böyle oldu.
    bugunde aynı
    olayıo tekrarlandı (arıza)

    yine aynı taktiği denedim calıştı...
    BİLGİNİZE
  • arkadaşlar modem hakkında nette çok döküman var ama usbden host olayını farklı bi amaçla kullanmak istiyorum net bir bilgi bulamadım.

    bu modemin usbsine 250gblık bi taşınabilir disk bağlasam, bu ağı yedekleme için kullanabilir miyim? (sadece okuma değil yazma işlemi de yapabilir miyim?)

    diğer sorum da güvenlik durumu, wifi şifremi kıran herkes bu dosyalara erişebilir mi? bunun önüne geçmek için ne yapabilirim?
  • Hız sınırını nasıl yapıcaz bilen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colaker kullanıcısına yanıt
    şuan ben 8 gb'lik bir usb bağladım. onunla pc, tv ve telefonla dosyalara erişebiliyorum. tv ve telefondan dosya yazmayı denemedim ama pc'den atabiliyorum. bağlı olan her pc de atabilir ayrıca.

    kullanım kılavuzunda usb portunun desteklediği güç yazıyor. haricinin ihtiyaç duyduğu enerjiyi karşılıyorsa sıkıntı yaşamazsın.

    dosya erişimine ayrı şifre verebiliyorsun. şifre verirsen bunu wifi ile farklı yaparsın wifi şifren kırılsa bile dosyalara erişim olmaz.
  • Bende bir türlü nat type open yapmayı başaramadım. Yapabilen var mıdır?
  • Benden memnunum gayet stabil çalışıyor.
  • beyler sakin ama sakin superonline adsl balatmayın 18 gün önce bağlattım 16 mbit hız için bide taahut yaptım 3.97 mbit hız ve 0.1 upload alıyom kesinlikle yardım etmediler. eğer fiber kullanıcısı iseniz evinize kadar geliyorlar ama adsl ise kimse ilgilenmiyor bunu bizzat kendi bayisi bile ağzından kaçırdı fiber olsaydınız hemen eve gelirlerdi dedi adsl ile ilgilenmiyorlar 3 ay bedava ve 5 tl ucuz diye süperonline a başvurdum. başvurmaz olaydım. eskiden taşınmadan önce turksat kablo kullanıyodum inanılmaz memnundum.lanet olsunki taşındığım yerde kablonet yoktu keşke her yerde kablo net olsa o zaman ttnet batar gider. bu süper onlinea sakın ama skın bulaşmayın. iptal ettireceğimde bana 160 tl taaahüt cayma bedeli çıkardılar ulan ben caymıyorum ki sen bana hizmet veremiyon bende hizmetten vazgeçiyom. 12 aralıktan beri uğraşıyom en son çare olarak turkcell ceosuna twitt attım daha doğrusu yağmura tuttum. ve 5 dakka geçmeden arandım.sonuç gene değişmedi dedilerki cayma bedeline bişey yapamayız dediler :) taahutnamade ımzam bıle yok ben yokken kurup gittiler annem imzaladı zaten o bedeli ödemeyecektim kafama koymuştum her yere yazı yazdım ceoyu twittlemeye devam ettim bana lütfen @superyardım a yazmamı soylediler ben ceoya tweete devam ettim son olarak bana yardımcı olacaklarını söylediler az önce aradılar ttnet ekipleri ile görüştük hızınız 8 mbite kadar desteklıo dediler bak bak bak yalana bak üst komşum 16 kullanıo sorunsuz alt komşu 24 :) neyse dediler sizi alt pakete geçirelim uyanıklar söde alt pakete geçircekler size 4 mbit verebılıoz hızınız bu bu dıcekler hiç cayamıcam yok dedim iptal edin. cayma bedelide alamassınız söylediğiniz hızı sağlayamıyosunuz dedim cayma bedeli almayacağız evet sadece damga vergisi ödersiniz dediler oda sanırım 5-10 lira lanet olsun dedim tamam kapatın dedim kapadım. bu arada tweet atarken şu kullanıcı bana yardımcı oldu sonradan gördüm son çare onun dediğini yapıp btk ya başvurcaktım

    https://twitter.com/benzeriolan



    tweetlerini okuyabilirsiniz kim olduğunu bilmediğim şahıs herkese sorunu olanlara benzer twetti atıp yardım ediyor. neyseki btkya gerek kalmadan hattı kapadılar az önce. modemlerini iade edip bu işi bitirecem. inanılmaz şekilde adslden şikayet var siz siz olun sakın superonline adsl bağlatmayın bu yazımıda her yerde paylaşabilirsiniz. ttnet serverını kullanan başka bir aracıya kesinlikle başvurmayın. superonline gibi benzer firmalar çok turknet yok aknet yok bılmemne net sakın ola başvurmayın. turksat kablonet varsa oturduğunuz yerde onu öneririrm. kesinlikle superonline adsl bağlatmayın bunu tüm gördüğüm konulara aynen yazacağım. onlar ttneti ttnetde onları suçluyo bude böyle sürüp gidiyo. firek ttnet bağlatacam ve 24 yada 35 mbit hız isteyecem bakalım napacaklar :) mecburen gerekeni yapcaklar.

    bilginize sunulur arkadaşlar.

    duymayanlara duyurmak boynumuzun borcudur. kısaca bunları yazabilirim 20 gunluk süreci buraya yazmış olsam sayfalarca şey yazarım sağlıcakla kalın. aklınıza takılan soru olursa pm atabilirsiniz yanıtlarım.

    iyi forumlar

    superonline


     Huawei HG658 V2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 2 Ocak 2016; 23:27:42 >




  • HATUKAY kullanıcısına yanıt
    iyide neden büyük harflerle yazıyorsun??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedehakan

    iyide neden büyük harflerle yazıyorsun??

    capslock açık kalmış sonda fark ettim ufaltamadım.

    sen içerikte ne yazıyo ona bak arkadaşım

    ufalttım yukarı baq



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 2 Ocak 2016; 23:27:12 >
  • HATUKAY kullanıcısına yanıt
    icerik hakkında bir ton yazı var forumda adsl 1990ların teknolojisi. Bize 2000li yıllarda geldi. Ve tüm adsl'lerttnet altyapısını kullanır. Mevcut altyapıda çağlar öncesinin altyapısı. yani şahin ile hep 120km hız ile gitmeyi beklemek gibi birşey. ondan dolayı şikayetler olur. O yüzden de adamlar taahütle bağlamaya çalışıyorlar.

    uydunet ve fiberden başka internet kullanımı sorunlu olur. geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedehakan

    icerik hakkında bir ton yazı var forumda adsl 1990ların teknolojisi. Bize 2000li yıllarda geldi. Ve tüm adsl'lerttnet altyapısını kullanır. Mevcut altyapıda çağlar öncesinin altyapısı. yani şahin ile hep 120km hız ile gitmeyi beklemek gibi birşey. ondan dolayı şikayetler olur. O yüzden de adamlar taahütle bağlamaya çalışıyorlar.

    uydunet ve fiberden başka internet kullanımı sorunlu olur. geçmiş olsun

    uydunet kullanıyodum zaten taşındım taşındığım yerde adslden başka bi halt yok malesef. tabikide bi kocaman anten kablosu ile net almak var bide incecik tel kabloyla :)

    bide şey duydum ankarada ankanet ama nasıldır bilmiyorum :)

    kablonet neden yaygınlaşmıyor hayret arkadaş. bizim eski mahllede karşı binamızda yoktu karşı binamız 10 metre karşımızdı tekli numaralarda yok çiftlerde vardır nasıl işsse halbuki kablonet bi yaygınlaşssa ttnet n*h iş yapar 25 mbit + tv hizmetini 50 tl ye alıodum vay arkadaş ne günlere kaldık.

    süperonlinedamı çalışıon sistem tercihlerinde superonline logon var :) fibermi kullanıosun fiberi iyi diyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATUKAY -- 3 Ocak 2016; 3:11:04 >




  • HATUKAY kullanıcısına yanıt
    uzayda yaşıyorsun heralde? uydunet yaygınlaşmıyor çünkü devlet kuruluşu. Devletimizin başındakilerin tuhaf bir stratejisi var. Elindeki firma değeri düşükken satmak gibi. TürkTelekom ve ttnet örneğini verebiliriz.(şuanda milyarlarca dolarlık bütçesi var. Mey içki(Rakının üretildiği yer. 800 milyona satıldı. Şuanda 35milyar eu değeri var..Günah diye satıldı. Cola turka ülkerindi. Coca Colaya rakip yahudileri zengin etmeyin slagonuyla çıkarıldı. Yahudi japona satıldı.) Özetle ucuza yandaşa satılıp sonra oda 2-3 katı fiyata yabancıya satma kafasındayız. Niye tek hanelerde uydunet var çiftlerde yok diyorsun. Niye uydunet teknolojisini dağıtımı hala santral santral yapıyor demen gerekirdi.

    Yıl olmuş 2016 adamlar stratosfere balon yerleştirip wifi ile interneti dağıtmayı planlayıp uyguluyorlar biz hala 2000lerin 90ların internetiyle cebelleşiyoruz. Lafa gelince tankımız uçağımız var... ulan hala adsl denen geri bir teknolojiye mahkumuz.

    süüperonline çalışanı değilim kullanıcısıyım. Ben çok memnunum fiberimden. 5 yıldır superonlinedayım. Beni 5 yılda 1 yıl akk ya maruz bıraktılar. günümüz teknolojisini pahalıyada olsa sunan bir tek sol var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedehakan

    uzayda yaşıyorsun heralde? uydunet yaygınlaşmıyor çünkü devlet kuruluşu. Devletimizin başındakilerin tuhaf bir stratejisi var. Elindeki firma değeri düşükken satmak gibi. TürkTelekom ve ttnet örneğini verebiliriz.(şuanda milyarlarca dolarlık bütçesi var. Mey içki(Rakının üretildiği yer. 800 milyona satıldı. Şuanda 35milyar eu değeri var..Günah diye satıldı. Cola turka ülkerindi. Coca Colaya rakip yahudileri zengin etmeyin slagonuyla çıkarıldı. Yahudi japona satıldı.) Özetle ucuza yandaşa satılıp sonra oda 2-3 katı fiyata yabancıya satma kafasındayız. Niye tek hanelerde uydunet var çiftlerde yok diyorsun. Niye uydunet teknolojisini dağıtımı hala santral santral yapıyor demen gerekirdi.

    Yıl olmuş 2016 adamlar stratosfere balon yerleştirip wifi ile interneti dağıtmayı planlayıp uyguluyorlar biz hala 2000lerin 90ların internetiyle cebelleşiyoruz. Lafa gelince tankımız uçağımız var... ulan hala adsl denen geri bir teknolojiye mahkumuz.

    süüperonline çalışanı değilim kullanıcısıyım. Ben çok memnunum fiberimden. 5 yıldır superonlinedayım. Beni 5 yılda 1 yıl akk ya maruz bıraktılar. günümüz teknolojisini pahalıyada olsa sunan bir tek sol var.

    yani az çok biliyoruzda sadece bunlardan dolayıda değil isteseler yaparlar. elin amerikalısı şuanda marsta internete giriyo :) fiberden tabiki memnun kalırsın. akk olayına gelince bizim arkadaşta 100 mbitti hatta 50 tl ödüyodu aslında bi tanıdıı kıyak geçti diyebilirim.normalde çok daha pahallıydı akk de yoktu yıllarca kullandı ama salak 1 tb indiriyodu her ay sonunda anladılar 35 mbit ve 75 akk ye düşürdüler hızını :) genede memnun tabi. bizde adsl 8 mi destekliyo 16 mı ankastrede sorun mu var ne iş vs vs düşünüp duralım. şuanda telefonu modem yaptım bunu yazıyorum adsl den başka bağlatacak net yok burda. ttneti aramak istemıyorum ama seve seve 444 0 375 i tuşlayacaz. superonline adsl hattınız 8mbit destekliyo dedi ama alt komşular 16 mbit 24 mbit kullanıyo bakalım ttnet bağlayıp ilgilenecekmi görecez.




  • Merhaba arkadaşlar bende turkcell superonline bağlattım kablolu şekilde laptopumdan sorunsuz giriyorum nete ama wifi bağlanamıyorum modemi görüyor ama bağlanamIyorum birtürlü yardımcı olabilir misiniz?
  • Arkaslar bende de ayni Modem var, bu Modemde Mac Filtreleme nasil yapiliyor? ben bulamadim bir türlü :-(
    Yardimci olursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0365634b

    hocam afyon da oturuyorsanız TTNet ile değişim olur mu aylık 53tl ?

    yok hocam ttnete başvurdum süperonline hattınız 8 mbit destekliyo dediği hat 24 mbit destekliyomuş. ttnet superonline müşterisiysen hattını yavaşlatıyo yada yavaş hat çekiyo işte ıspatı. ayrıca ben superonline bağlandığında çektikleri hatta baktım yeşil beyaz kablo bağlıydı bizim dairede ttnete başvurduğumda turuncu beyaz bağlamışlar full hız alıyom. bu işte bir işler var. aman ha sakın süperonline adsl bağlatma.


    afyonda oturan forumda olan adam bulmanda zor ilginç bir soru doğrusu profilimde adresim var :)

    aradaki hız farkına bak.ttnet serverı kulanan başka bir aracı firma kullanmayın. benden tavsiye. ttnet kötünün iyisi malesef.

     Huawei HG658 V2




  • Bende 2 yildir 8 mbps superonline kullaniyordum. 2 ay once taahhut bitti yeni kampanyaya gecim 16 mbpslik fakat hizim artmadi musteri hizmetlerine ariza kaydi falan biraktim en sonunda bana turk telekom hattiniz desteklemedigi icin hizinizi arttirmiyo cevabini verdiler ve 8 mbps lik pakete dusurduler. Halbuki apartmanda vdsl2 hizmeti var ve sorgulama yaptigimda 64 mbps e kadar destekliyor. Turk telekom yuzunden 2 sene daha 8 mbps kullanicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.