Şimdi Ara

Huawei Honor 7-Lenovo S1/P1-Sony M5/C4, Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, emektar galaxy s2 öldü geçen gün, bu sebeple çok büyük ekranlı olmayan orta karar bir telefon bakmaya başladım. LG G4'ü ekran sıkıntılarından dolayı eledim, Asus Zenfone 2'yi redditte gördüğüm bir inceleme sonrası çıkardım, elimde seçenek olarak şu telefonlar kaldı:
    - Sony Xperia C4------------1099 TL TEKNOSA
    - Sony Xperia M5------------1289 TL HB (+100 TL Axess bonus)
    - Lenovo S1------------------1079 TL HB (+100 TL Axess bonus)
    - Lenovo P1------------------1132 TL HB (+100 TL Axess bonus)
    - Huawei Honor 7------------1219 TL HB (+100 TL Axess bonus)

    General Mobile'a pek sıcak bakamıyorum, Samsung ve Iphone'a ise o paraları vermek istemiyorum. Buradakilerden ise S1'in bataryası canımı sıkıyor, ayrıca lenovonun yazılım ve servisinden şikayet edenler oluyor, P1 ve C4'ün RAM'i diğerlerine göre daha düşük, M5 ise nisbeten tuzlu. Siz ne dersiniz bu durumda?







  • Ben Honor 7 tercih ederdim, sony cihazlarla cok sorun yaşadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Me[S]uT

    Ben Honor 7 tercih ederdim, sony cihazlarla cok sorun yaşadım

    honor 7 de kullanılan hisilicon çipseti ve mali gpu su ile ilgili bilgin var mı qualcomm a göre nasıl ? ben yabancı sitelerde okudum tr de pek arastıran karsılastıran yok. ama düşük güç maksimum performans diyor, ne derece doğru bilemiyorum. qualcomm olsa honor 7 derdim ama bu durumda honor 7 ya da vibe p1 tercih ederim. vibe p1 biraz ağırdır (187 gram)
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    ben de gsmarena'daki incelemede honor 7'nin işlemcisinin bütün performansını kullanamadığını, pek optimize edilemediğini okudum. Son durum şu, forumda yazılan problemleri okudukça Sony m5 ve c4'ten biraz soğudum, lenovo'nun da servisi hakkında iyi şeyler duymadım, honor 7 kalıyor gibi cepte. ayrıca bir arkadaşım da huawei g8'i tavsiye etti ama honor 7'ye göre bir adım geride gibi o performans olarak. hoş, bu arada 2016 model galaxy alpha 5 de hoşuma gitti, hem güzel görünüyor hem de sevilen bir model gibi, ama performansı düşük tabii diğerlerine göre. bu kararsızlık kolay kolay bitmiyor anlayacağınız, birini alıp geçmek lazım.
  • hayırlısı olsun ne diyelim
  • Ben de o ayrımdayım ve Huawei g8 e karar verdim yakın zamanda alacağım.
  • Abimde telefon alacak ama bir türlü karar veremedi hangisini alacağına. O da bu telefonlar arasında gidip geliyor.

    Huawei sar değeri çok yüksek değil mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o da bir başka problem, yüksek gerçekten. samsung a5'inki ise aksine çok düşük. sar değerleri ile ilgili olarak da bazısı diyor ki güneşe çıkınca daha çok radyasyona maruz kalıyorsunuz birşey olmaz, bazısı diyor ki hayır uzun dönemde zararını görürsünüz. hatta elimde yanmaya benzer şeyler hissediyorum diyen bile var.
  • haeroon H kullanıcısına yanıt
    Sar orani olarak baska cok iyi olnlarda var ancak bizim butcemize gore baktigimda samsungun sar degeri dusuk oluyor. Ben digerlerini almaktansa samsung al kafan rahat etsin diyorum ama oyle bir sey yapmislarki cildirmamak elde degil. Birinin ram yuksek digerinin dusuk. Digerinin bilmem nesi yuksek digerinin dusuk.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonların sar değerleri ve etkileri ile ilgili biraz daha okuduktan sonra düşündüm, dedim ki etrafımdaki çoğu kişi iphone 6/6s kullanıyor; onların sar değerleri de çok yüksek, e onların üçünkü kolu bacağı çıkarsa ben eksik kalmayayım dedim(!), huawei honor 7 sipariş ettim hepsiburada'dan. teşekkürler herkese fikirleri için, alıp kullandıktan sonra düşüncelerimi ayrıca yazarım.
  • telefonu dün teslim aldım (huawei honor 7). şimdi epey bir değerlendirme vs. var forumda, ben çok karıştıramadım ama gözüme çarpan farklı yönlerini yazmaya çalışayım. boyutları iyi, ele oturuyor, tek elle kullanması kolay. görüntüsü şık, bir tek sağındaki solundaki tuşlar (ses + açma kapama + smart tuşu) biraz fazla çıkıntılı gibi. paketten ekran üzerindeki ince bir koruyucu filmle çıktı. parlaklığı yeterli, otomatik parlaklık ayarında sabah güneşinde güneş gözlüğüyle denedim, oldukça okunaklıydı. parmak izi okuyucusu çok kolay ayarlandı ve hızlı çalışıyor. kızılötesi özelliğini denedim biraz, birçok markanın tv'si vs. için preset kumanda ayarları var, örneğin philips tv'yi zorlanmadan kumanda etti. ayrıca öğrenme özelliği de iyi çalışıyor, çin malı uzaktan kumandalı lamba anahtarının kumandasıyla da zorlanmadan eşleştirdim, onu da kontrol edebiliyorum şimdi, telefondan ışıkları açıp kapatmak vavien olmayan yatak odaları için faydalı olabilir:). hazır gelen temaları oldukça hoş. şarj aleti 2 amper veriyor, hızlı bir şekilde şarj ediyor. cpu+ram ve batarya mevzularını biliyorsunuzdur zaten, bu fiyata bir telefon için yeterince iyi. tabi cpu'yu zorlayacak herhangi birşey denemedim henüz, ısınma vs. problemi de yaşamadım yani. sonuç olarak şimdilik (bir gün kullandım) memnunum diyebilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: haeroon

    telefonu dün teslim aldım (huawei honor 7). şimdi epey bir değerlendirme vs. var forumda, ben çok karıştıramadım ama gözüme çarpan farklı yönlerini yazmaya çalışayım. boyutları iyi, ele oturuyor, tek elle kullanması kolay. görüntüsü şık, bir tek sağındaki solundaki tuşlar (ses + açma kapama + smart tuşu) biraz fazla çıkıntılı gibi. paketten ekran üzerindeki ince bir koruyucu filmle çıktı. parlaklığı yeterli, otomatik parlaklık ayarında sabah güneşinde güneş gözlüğüyle denedim, oldukça okunaklıydı. parmak izi okuyucusu çok kolay ayarlandı ve hızlı çalışıyor. kızılötesi özelliğini denedim biraz, birçok markanın tv'si vs. için preset kumanda ayarları var, örneğin philips tv'yi zorlanmadan kumanda etti. ayrıca öğrenme özelliği de iyi çalışıyor, çin malı uzaktan kumandalı lamba anahtarının kumandasıyla da zorlanmadan eşleştirdim, onu da kontrol edebiliyorum şimdi, telefondan ışıkları açıp kapatmak vavien olmayan yatak odaları için faydalı olabilir:). hazır gelen temaları oldukça hoş. şarj aleti 2 amper veriyor, hızlı bir şekilde şarj ediyor. cpu+ram ve batarya mevzularını biliyorsunuzdur zaten, bu fiyata bir telefon için yeterince iyi. tabi cpu'yu zorlayacak herhangi birşey denemedim henüz, ısınma vs. problemi de yaşamadım yani. sonuç olarak şimdilik (bir gün kullandım) memnunum diyebilirim.

    kardeş rica etsem ağır bir oyun çalıştırıp kasma donma ısınma vs ne kadar sürede nasıl sonuç verdi söyleyebilir misin ?




  • bende huawei gr5 dusunuyorum sizce nasil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.