Şimdi Ara

Huawei Laptop Tamiri Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei Matebook 13 laptopun bir anda kapanmasıyla, tamir için kvk servise gönderdik. Servis anakart, ekran ve klavyeyi değiştireceğini söyledi. Ben de klavye ve ekranın sapa sağlam olduğunu, zaten çalışan bir parçayı değiştirilmesini istemediğimi söyledim. Prosedür gereği bunu yapamadıklarını söylüyorlar. Sağlam parçayı niye değiştiriyorsunuz dediğimde, kenardan darbe aldığını bu nedenle değişmesi gerektiğini (!) söylüyorlar. Ben laptopu açıp baktığım için darbenin iç kısımda zarar vermediğini biliyorum. Hatta bu darbeye rağmen 2 senedir de zaten çalışıyordu. Ekranın değişmesini gerektirecek en ufak hasar yok. Çünkü ne menteşe ne ekranın kendisinde hasar yok. Ekran çalışıyorken kapanması ekranın problemi değil.


    İstanbul KVK kartal şubesi mi yoksa kvk'nın kendi işgüzarlığı mı anlamadım. Üstelik başka parçalar da değiştirebilir diye ekliyorlar. Oh ne ala memleket. Az bilgisayar anlamayan birine demek ki şu değişecek bu değişecek diye ittirecekler.


    E nerede kaldı bu kurumsallık? Bunun kontrolünü sadece teknisyenin insafına mı bırakıyorlar?


    Laptop 3 senelik, sıfır muadillerinin neredeyse kafa kafaya fiyatına denk bir servis masrafı çıkarılmış. 7800 lira. 10000 liraya zaten Huawei matebook...








  • Ülke komple hırsızlık peşinde,300 liralık arızaya 5000 lira istiyorlar,garanti felan hikaye bu ülkede. Başka ülkede olsa adamın anasını ağlatırlar.Bizde yok abi bu garanti işi olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KVK  

  • Ürünü yaptırmadan geri aldık. Güç tuşunun olduğu kısmı, bakın sökerken orayı kanırtma veya zorlama ihtimali yok, adam gitmiş tersten tornavida ile bastırmış, metal parçada dışa bakan 3 tane çıkıntı var. KVK umarım misliyle bunlar senden çıkar. Müşteri memnuniyetini önemsemeyen firmalar arasına seni de yazdım. Bundan sonra garantisi kvk olan hiçbir ürünü almayacağım. Rezilsiniz rezil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.