Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
90
Favori
533.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Huawei giderek vites büyütüyor.

    Huawei P11 İnanılmaz Kamerasıyla Geliyor
  • Kılıf alan varmı aranızda tercihiniz ne oldu ? Kutudan çıkan plastik kılıf çıkartırken zarar veriyor mu onu da merak ettim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KiriN kullanıcısına yanıt
    O kılıfı bütün cesaretimi toplayıp bugün çıkarttım, arkadaki imei etiketini söktüm..iyice kontrol ettim en ufacık birşey olmadı..ama çok zor çıkıyor..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KiriN

    o değişen bir durum ya ama ben gece çekiminde genelde iso değerini 50 de tutuyorum böyle araçların geçerken ışıkları uzar gibi fotoğraflar istiyorsam isonun yanında 1/4000 gibi kesirli pozlama süresi var onun en sonunda kesir bitip 1-2-3 gibi rakama döner aracın hızına göre genelde 2 de vs kullanıyorum diğer ayarlar da zaten kişisel zevke göre değişiyor tabi belki benden farklı ve daha güzel kullananlar vardır.
    misal böyle çiçek vs çekeceksem yine iso 50 ama pozlama süresini 1/800-900s arası kullanırım profesyonel olan arkadaşlar bu ayarları çok daha ince ve güzel yapıyor

    HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ

    Mate 10 Lite - f/2.2, ISO 50, 1/870s değerleri ile alınmış

    HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ

    Mate 10 Lite Geniş diyafram modu - f/4.0, ISO 50, 1/201s
    Geniş diyafram modu kullanım videosu




    Sağol hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hakikaten ne zor çıkıyor o kılıf yaa :))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zorladım biraz baktım çıkmıyor yeni kılıf almadan kırılmasın diye zorlamadım :) şunu yumuşak silikon yapsalar ne olurdu bu baya sert. Aslında baya da alıştım kılıfa kamera kısmı sadece bir tık kalın yada çıkıntı lı olsa tadından yenmez di çıkıntı var gibi ama yok gibi de :)



    Tsshadow kamera konusunda bende yeni başladım ufaktan çekimler yapıyorum hep beraber öğrenip paylaşırız faydalanırız. Bir arkadaşım var özendirdi beni sokakta böceği çiçeği telefonla çok çeker tripod aşmış birde ahtapot gibi hemen çantadan çıkartıp kuruyor hiç üşenme den.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KiriN kullanıcısına yanıt
    Ahha aynı ben.. Tripod elimde dolanıyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Inc kullanıcısına yanıt
    Dostum bunun kıyaslamasını yaptım bende alırken ithalatçı düşünüyorsan p10 uygun ama ben ithalatçı garantisini ha var ha yok diye görüyorum. p10 üst segment bir cihaz ama 2800 tl bu 2200 diyelim aralarında en az 600 tl fark var. Kullanım ve beklenti kişiden kişiye değişir o konuda şunu diyebilirim Ben mate 10 lite kamerasını pro modda gayet güzel kullanıyorum keza konuda çiçek paylaşımı yapan arkadaşımız da güzel çekimler yapmış ha oto mod da bana göre başarılı ama el ile ayar her zaman daha güzel sonuç veriyor.
    kasma donma mevzusuna gelirsek 2 cihazda da 4 gb ram var ama p10 da işlemci kirin 960 bu sd820 vari bir işlemci mate10 lite da ise kirin 659 oda sd 625 652 vari bir işlemci var.

    Sizin önce şunu demeniz gerekli: 1.seçenek günlük kullanım şekliniz nasıl ben sosyal medya programları + clash royale gibi oyunlar oynuyorum bana mate 10 lite yetiyor
    2.seçenek real racing 3 vs hiç denemedim ama bu tarz ağır sayılan oyunları oynasaydım p10 daha mantıklı gelirdi.

    eğer ilk seçenek de ki gibi günlük kullanım diye tabir ettiğim şekilde kullanım sergiliyorsanız hiç 600 tl fark ödemeye yada ithalatçı garantili cihaz almaya gerek yok. Şimdi ithalatçı önermeme nedenim de lg de lg garantili cihazlarda sorun yaşayanlara genelde cihaz değişimi oldu bazen üst modeli bile verildi ama ithalatçı da sıkıntı yaşandı kolay kolay değişim olmaz. Huawei da garantisi güzel olan bir marka mağduriyet yaşamadım hiçbir zaman ondan ötürü alacaksanız huawei garantisi olsun.

    şimdi karar sizde siz olsanız ne alırdınız ?




  • Bu konuyu gorunce telefonu biraz arastirayim dedim, 12 ay taksitli pesin fiyatina(2200) TTelekom veriyormus. Telefonunun sekli semali guzel ama keske snapdragon 820e denk bir islemci kullansalarmis.

    İnternette de muadil fiyatlarda (2000'e) One Plus 5, Mİ6 ve iPhone 6(biraz eskidi ama) satiliyor.Bu ikisi de amiral gemi sayilir; insan kararsiz kaliyor Ust segment bu cihazlari birakip da yeni tasarim orta segment diyebilecegimiz bu cihaz alinir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tur1st kullanıcısına yanıt
    Teknik detaylara girmiyorum. Huaweinin garantisi yeter diğer yazdığınız seçeneklere göre. İphone 6 ise gerçekten eskidi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tur1st kullanıcısına yanıt
    ne oneplus nede mi6 TR garantisi sunmuyor. Delta kvk tarzı garantiler mevcut ama onlarda bana göre ha var ha yok. İşlemci olarak zaten sd835 muadili cihaz çıkarttı birde 820 muadili çıkartsa arada ki 2 bin tl yi kimse vermez herkes 2200 e bunu alırdı :D iphone 6 ise ios 11 de sıkıntı çekiyor ki minimum 3 gb ram koymaya başlayıp çekirdek sayısı arttıysa ios artık yüksek donanım isteyecek diyebiliriz 7plus vs deseniz kesin alın onu derdim ama 6 da tat alamazsınız. oneplus5 de bangır bangır arka kapı kasıtlı olarak bırakılıyor veriler toplanıyor diye haberler yapılıyor buna rağmen listenizde tutarsanız artık ne diyeyim :D
  • KiriN kullanıcısına yanıt
    Bugun Mate 10 Lite'in muadili diyebilecegim Xiaomi Redmi 5 Plus(4gb ram 64gb rom + 4000mah 195$) tanitilmis. Tahminim TR'de, yorumlardan oturu garantili garantisiz farketmiyor 1000-1200 liraya Hepsiburada satar diye tahmin ediyorum. Garanti + Kamera farki bariz olur, diger ozellikler siritmaz. 1k farka da guzel bir fotograf makinesi alinir. Huawei'nin kalite ve garanti kapsaminda daha ustun oldugu ortada. Bu hesaplari yapamadan da edemiyorum:))



    2013 yilinda o zamanin Amiral gemisi olan Samsung Galaxy S4'e o zaman 1850 vermistim, o paraya halen icim acir(Hala kullaniyorum, parasinin hakkini cikardi). O zaman boyle envai cesit telefon yoktu, simdi orta segment bir telefon 1 senede eskiyor.



    İsin ozu o kadar para verip, seneye muadilinin yari fiyatina satilmasini istemiyorum Mate 10 Pro bile alsam, 4400e satilan telefonu seneye 3k'ya yakin bulunabilir hale gelecek. Bu piyasa hep boyle paranin degeri yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • tur1st kullanıcısına yanıt
    o zaman hiç boşa para harcamayın :D ne diyeyim note 8 kaç liradan geldi kaça düştü. Bunları düşünürsek psikoloji bozulur cihazı aldınmı tamam birdaha girip fiyat listesine bakmayacaksın. Bu bütün telefonlarda geçerli yoksa düşüşleri gördükçe moral bozulur soğursun. Ha xiaomi de mi6 kaçla geldi kaça düştü işte düşüyor her cihazda olacak :D şimdi redmi 5 plus 1600 den gelse 1 aya 2 aya 1250 ye kadar düşer çünkü direkt resmi olarak ülkede olmayan fiyatlandırmaları kontrol edemeyen markalarda düşüşler daha sert oluyor hele birde alan fazla olmazsa :D bkz: mi a1 ilk geldi bir yer 1799 dedi bir yer 1499 sonra ikisi de 2 ay içerisinde 1250 ye çekti 900 tl ye kadar da düşerler :D

    ek olarak hani bunu huawei almanız için söylemiyorum sadece hangi marka olursa olsun tr de resmi olarak olsun garantisi marka garantisi olunca sorun çıktımı değişim olur olmadı üst model verirler ama diğer garantilerde kolay kolay olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiriN -- 7 Aralık 2017; 14:10:5 >




  • KiriN kullanıcısına yanıt
    Bu garanti konusunda çok haklısınız.. Ben Asus markasını pek severim, geçen Vodafone dan Zenfone 3 aldım kutu gözümün önünde açıldı sim kartı taktı eleman ama elime aldığımda sol üst dış çerçevede bir minicik de olsa metal çapağı vardı.. Vodafone birşey yapamam dediğinde Asus Türkiye 'ye yazdım 2 gün sonra yeni cihaz için merkeze çağırdılar ve sim takmadan iyice inceleyip cihazımı değiştirdim.. Aslında gözüm Zoom da idi ama ülke GARANTİSİ yoktu, alsaydım ve başıma bunlar gelseydi o telefonu kullanmak zorunda kalacaktım..

    Evet 2200 TL sınırında daha özellikli telefonlar var, örneğin mi 6 ama başına birşey gelse servis ara dur.. Ben mi 6 yı beğenmiştim ama sırf bu yüzden Huawei 'ye yöneldim üstelik de peşin fiyatına 24 ay taksit var..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRETACASH -- 7 Aralık 2017; 14:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan arkadaşlardan ricam gece dış çekim örnekleri paylaşabilirmisiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_84 -- 7 Aralık 2017; 14:38:24 >
  • Arkadaşlar sizden bir şey isteyeceğim. Bu telefonun sar değeri hiçbir yerde yokta. Telefondan çıkan sar kitapçığından sar değerlerini söyleyebilir misiniz avrupa için kafa/vücut değerleri kaçtır acaba?
  • gladio2 kullanıcısına yanıt
    Yazan ab için kulakta kullanım da 1.14 w/kg test edilirken, vücutta 1.20 w/kg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiriN -- 7 Aralık 2017; 16:11:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KiriN

    Yazan ab için kulakta kullanım da 1.14 w/kg test edilirken, vücutta 1.20 w/kg

    Eyvallah. Sanki biraz yüksek gibi değil mi değerler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladio2 kullanıcısına yanıt
    Yok hani öyle çok az da değil ama iPhone vs gibi cihazların da bu değerlerde 2 ve üstü sıkıntı 1.80 vs de olsa soğuk bakılabilirdi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar video seyrederken ekranın iki yanında boşluk kalıyor, oyunlardaki gibi full ekran olmuyor çözümü var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.