Şimdi Ara

Huawei Mate 60 tanıtıldı: 120Hz ekran, 50MP kamera, 66W hızlı şarj ve dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz gün Huawei, Çin'de herhangi tanıtım etkinliği gerçekleştirmeden Huawei Mate 60 Pro 5G modelini tanıttı. ABD yaptırımlarından sonra, 5G bağlantısıyla gelen ilk Huawei telefon olan Mate 60 Pro’ya bugün, Mate 60 eklendi. İşte Huawei Mate 60 özellikleri ve fiyatı:



    Şık tasarım, güçlü kameralar



    Huawei Mate 60, tasarım olarak üst model kardeşine büyük oranda benziyor ve aynı dairesel parçalı tasarım dilini koruyor. Bununla birlikte Mate 60’nun ön yüzünde bir adet kamera deliğine sahip düz OLED panel yer alıyor. Bu panel 2688 x 1216 piksel Full HD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı, 10-bit renkler ve 1440Hz PWM karartma sunuyor. Pro modeli uydu bağlantısını destekliyordu, Mate 60'da  da bu destek bulunuyor.



    Huawei Mate 60
    Huawei, resmi sitesinde tüm ayrıntılara yer verse de Mate 60’ın kullandığı yonga seti hakkında bir bilgi paylaşmadı. Mate 60 Pro’da Kirin 9000s yongası bulunuyordu. Bununla birlikte cihazda 12 GB LPDDR5 RAM ve 1 TB'a kadar UFS 3.1 depolama alanı yer almakta. Aynı zamanda Mate 60, kutusundan Harmony OS 4.0 ile önceden yüklenmiş olarak çıkıyor.



    Huawei Mate 60, ön tarafta 13 megapiksel selfie kamerasına sahip. Telefonun arkasındaki dairesel kamera modülü, OIS desteği ve f/1.4-f/4.0 değişken diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel ana kamerayı barındırıyor. Bu kamera, 12 megapiksel ultra geniş lens ve OIS, 5x optik zoom ve 50x dijital zoom özellikli 12 megapiksel periskop telefoto kamera ile destekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Beklenen Huawei Mate 60 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Mate 60, 66W kablolu şarjı destekleyen 4.750mAh bataryaya ev sahipliği yaparken bu pil, 50W kablosuz şarjı ve 7,5W ters kablosuz şarjı destekliyor. Mate 60, arka yüzünde ikinci nesil Kunlun Glass’a yer verirken büyük abisi gibi IP68 sertifikası ile geliyor.



    Huawei Mate 60 özellikleri



    Huawei Mate 60 özellikleri




    • Ekran: 6,69 inç FHD+ 1-120 Hz 10bit LTPO OLED

    • RAM: 12 GB RAM

    • Depolama: 256GB / 512GB / 1TB UFS 3.1

    • Arka kamera: 50MP (f1.4-f4.0) + 12MP (f/2.2) + 12MP (f/3.4)

    • Ön kamera: 13 MP/ 66W kablolu, 50W kablosuz ve 7,5W ters kablosuz

    • Pil: 4750mAh

    • Boyutlar: 161.4 x 76 x 7.95mm ve 209 gram

    • İşletim sistemi: Harmony OS 4.0 ile

    • Diğer: IP68, Bluetooth 5.2, USB 3.1 Gen 1 Type C, NFC, Ekran içi parmak izi, Wi-Fi 5/Wi-Fi 6



    Huawei Mate 60 fiyatı



    Huawei Mate 60 üç farklı modelde satışa sunuldu: 12 GB RAM + 256 GB depolama alanı 750 dolar, 12 GB RAM + 512 GB depolama alanı 820 dolar ve 12 GB RAM + 1 TB depolama alanı 960 dolar. Çin'de 10 Eylül'den itibaren satın alınabilecek. Yadan Black, White Sand Silver, South Waxy Purple ve Ya Chuan Qing (yeşil) gibi renk seçenekleri arasından seçim yapılabilecek. Renk isimlerin Çin'in yerel konumlarından ilham alıyor.



    Huawei'nin eylül ayında Çin'de daha güçlü Huawei Mate 60 Pro+ ve Huawei Mate 60 RS'i duyurması bekleniyor.




    Kaynak:https://consumer.huawei.com/cn/phones/mate60/
    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/08/30/huawei-mate-60-launched-with-6-69-inch-oled-120hz-display-50mp-triple-cameras-66w-charging/







  • Butip haberler verilirkene genel işlemciler ön pılanda tutulur haber içeriğinde işlemci sadece bir teday olarak verilmiş ve işlemci ile ilgili hiçbir teknik veri yer verilmemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 30 Ağustos 2023; 11:57:27 >
  • Tasarım genel anlamda güzel ama şu tasarım tekrarını tüm markalar bitirse artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huawei alan kaldı mı ? İçinde android yok, kim neden alsın bunu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Huawei alan kaldı mı ? İçinde android yok, kim neden alsın bunu.
    Matepad 11 kullanıyorum içinde Android yok. Bir sorun yaşamadım aksine S7 FE gibi kendinden daha pahalı modellerden daha stabil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xtrud kullanıcısına yanıt

    Toplumun %99’u için sorun ama


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlinealiihsann@gmail.com kullanıcısına yanıt
    Daha nasıl bir tasarım istiyorsun acaba... Ön tarafı full ekran işte daha ne olacaktı. Arka tarafının pek önemi yok çünkü herkes kılıfla kullanıyor. Kılıfsız kullanılacağı gün o zaman önemi olur.

  • kraix kullanıcısına yanıt
    Ben tasarımı güzel buldum o konuda sıkıntı yok zaten demek istediğim şu mate 40 pro ya benziyor hatta Honor X9A ya benziyor. Demek istediğimde önceden her markanın farklı tasarım dili vardı ama artık her marka benzer tasarımlarda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onlinealiihsann@gmail.com kullanıcısına yanıt

    Her marka değil kral,honor ve huawei ayni tasarimla ilerliyor halen alt yapisinda honor var her ne kadar aralarinda bag olmasa da herşey fes edilse de ayrilik olsada tasarim honor a benzemeye yada huawei alintili honor görmeye devam edicek görücez:)) şahsen honor ve huawei ikilisin de kopukluk oldugunu sanmiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bende hala ikisinin çoğu noktada beraber ilerlediğini düşünüyorum hatta arayüzler bile çok benzer zaten ama demek istediğim yeni çıkan modellerde veya amiral gemilerinde farklı tasarımlar olmalı. Mesela Samsung s21den beri aynı tasarım dilinde değişmiyor. Eskiden Sony, Lg, Huawei, Samsung, Htc veya başka markalar hepsinin tasarım dili farklıydı ve yeni çıkan modellerde tasarım yenilik kazanıyordu ama artık yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onlinealiihsann@gmail.com kullanıcısına yanıt

    Saydigin modeller piyasa da artik yok biliyorsun,olmadigi için piyasa da anroid alt yapisiyla xiaomi,samsung,honor belki oneplus var,hepsi kendine özgü arayüzü kullaniyor gözler alişti yada artik itici hale geldi değişiklik yok yada var oluyodur ben bilmiyorum keşke htc ve sony piyasa da olsaydi da kullanicilar şu 3 markaya mahkum olmasaydi.Gercekten şu iki markaya yazik oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Sony hala piyasada ama global pazarda her ülkede yok. Htc ise küllerinden doğmaya başlıyor keşke tekrardan çok iyi yerlere gelseler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huawei mate 60 serisi çok beğendim memnun oldum fiyatına gerçekten bekliyorum heyecanlanıyorum

  • Cihazda 5G varlan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.