Şimdi Ara

★★★Huawei Mate 8 ANA KONU★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.811
Cevap
46
Favori
279.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar peki bildirim sorunu yaşıyor musunuz? Yaşamayanlar var mı, varsa nasıl hallettiler? Bu konu çok önemli, deneyimlerinizi yazarsanız belki bir çözüm bulabiliriz..
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ile çözülecektir xda da bu konu çok konuşulmuş en büyük eksik bu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Locoville

    Kesinlikle katılıyorum, oldum olası kapaklı kılıflara sinir olmuşumdur.

    n11'den sipariş vermeyi düşünüyorudm çok fazla seçenek yok gerçi.. İzlenimleri paylaşırsanız çok memnun olurum hocam, teşekkür ederim

    Dostum şeffaf ve yumuşak olandan aldım. Telefonu "koruyor" çizilmelere falan karşı ama düşmelere falan korumaz. Dandik bişi ama en azından telefonun güzelliği gitmiyor ben şeffaf aldım. Fena değil ama ucuz bişi :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magicbass

    Güncelleme ile çözülecektir xda da bu konu çok konuşulmuş en büyük eksik bu.

    Biliyorum xda'yı, zaten orada johnweber nickiyle ben de bu konuda konuşup katkıda bulunmaya çalıştım. Bu forumda da belki bildirim problemi olmayanlar vardır da nedendir diye konuşma fırsatı bulurum diye yazmıştım. çünkü xda'dan gördüğüm kadarıyla bazılarının bildirim problemi yokmuş. Bu problemi huawei'nin gidereceği konusunda pek kimse umutlu değil. çünkü 165 nolu güncelleme yeni geldi, ben dahil bunu yükleyenler bu problemin hala devam ettiğini belirtmişler. hatta yazanlara göre bu problem mate 8'den önceki diğer huawei marka cep telefonlarında da varmış ve yeni modellerde de devam ederek gidiyormuş. Ama yukarılarda bu problemi dile getirenler hiç olmamış. hatta mate 8 şöyle süper böyle süper diye yazanlar var. ya kimse de bu bildirim problemi yok ya da bildirim problemini kimse önemsemiyor. ben yine de takip edenlere bu sorunu tekrar yazıp belirteyim. Mate 8'de bildirim problemi var arkadaşlar. Örnek vereyim, ekranı kapattığınız zaman arka planda açık bırakmadığınız whatsapp, viber, facebook, instagram vb. gibi uygulamaların bildirimleri gelmiyor. hatta facebooku açık bıraksanız dahi mesaj hariç diğer bildirimler, arkadaşlık teklifleri, beğeni vb. bildirimleri gelmiyor. Ayrıca gmail, ezan vakti, namaz vakti, tapatalk, vb. bir çok programları açık bıraksanız da bildirimleri gelmiyor. Ya da bazen kafaya göre belirsiz bir süre geliyor. Düşünsenize size mail gelmiş, bildirim göndermiyor, ya da kafaya göre bir süre sonra gönderiyor. whatsapptan biri size yazmış, ille açıp bakmazsanız haberiniz olmayacak. ezan vakti programını kullanıyorum, kafaya göre kimi vakitte haber veriyor, kimi vakitlerde vermiyor. bir bakıyorsun ertesi gün hiç haber vermiyor veya sadece 5 vakitten bir yada ikisini haber veriyor. programların bildirimlerini ve uyarılarını engelleyen gizli bir şeyler var ama hiç bir kullanıcı bunu kesin olarak bulamıyor. yine kiminin whatsapp problemi var gmail problemi yok, kiminde tam tersi veya ikisi birden. Herkes bir neden ileri sürmüş. yok doze settings, yok phone manager, yok pil uygulamaları gibi ama şurası kesin ki, bu huawei'nin yazılımının bir hatası. Alacak olanlar bu problemi bilerek alsınlar.




  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Bana hiç güncelleme gelmedi bu arada. Avrupa modeli. Umarım düzelir diye bekliyoruz bakalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nxt-l29 modelinde imei çözümlenebiliyor mu biliyor musunuz arkadaşlar.
  • Nova launcher prime google store d 0,59 lira. Bildirim sorununu boyle cozdum kaçırmayın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magicbass

    Nova launcher prime google store d 0,59 lira. Bildirim sorununu boyle cozdum kaçırmayın

    Ben de dün çözer gibi oldum Nova ile. Hiç gelmeyen bir bildirimi getirmeyi (Pronet) başardım fakat sonrasında sabah yine gelmedi. NAsıl çözdünüz? Hanig uygulamalar ile uyumlu? Neyi çözemiyordunuz da çözmeye başladınız iletebilirseniz seviniriz.
    tşk.
  • Selamlar. Aşağıdaki sitede Huawei Mate 8 Avusturya ve Almanya fiyatları var. Yalnız fiyatlar arasında baya farklar var.


    https://geizhals.at/huawei-mate-8-grau-a1362456.html
  • bedizli kullanıcısına yanıt
    Simdilik face whatsapp gibi uygulamalarda sorunsuz calisiyor hepsini denemedim henuz. Novanin Teslaunread adinda uygulamasi var onu indirip bildirimleri nova dan ayarların

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • werty_tr kullanıcısına yanıt
    Çok faydalı bir video olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    "Bu marka" derken? Dünyaya neredeyse apple kadar telefon satan bir firma huawei. Ülkemizde peynir ekmek gibi satan lg nin akıllı telefon pazarındaki payı yüzde 3 bile degil iken huawei nin pazar payı yüzde 10 a yakın.

     ★★★Huawei Mate 8 ANA KONU★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncumercan -- 4 Mart 2016; 7:48:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turuncumercan

    "Bu marka" derken? Dünyaya neredeyse apple kadar telefon satan bir firma huawei. Ülkemizde peynir ekmek gibi satan lg nin akıllı telefon pazarındaki payı yüzde 3 bile degil iken huawei nin pazar payı yüzde 10 a yakın.

     ★★★Huawei Mate 8 ANA KONU★★★

    Evet rakamlar ile baktığınızda tablo bambaşka, ama türkiye pazarında işler pek öyle yürümüyor. Türkiye'de istediği rakama telefon satabilecek tek firma var oda malum apple. LG,HTC gibi firmalar da çok denedi ve deniyor iphone fiyatlandırma taktiğini ama her seferinde ters tepiyor, olmuyor. Hele hele Huawei ... Çok çok zor ,türkiye de marka bilinirliği yok. Ben düşünmüyorum türkiye pazarında bu fiyatlar ile başarılı olabileceklerini.




  • Huwai mate 8'i kullanıyorum. LG'de, Samsung'da bir baksınlar bunlar nasıl bu kadar akıcı bir ara yüz sunuyoruz diye. Bir kere takılmadı ya.. Bir kere.. Vallaha bravo Huwai'ye. İnsanlar elimde görünce kalıyorlar bu ne diye, bir süre sonra meraklanıyorlar hacı nereden aldın diye, yurt dışı diyince kalıyorlar. Huwai "dünya" ile aynı anda olmasa da yakın zamanda getirse bir reklam yapsa çok satar burada da ve tabi ki "fiyatlarına" ayar vermeleri gerekiyor. Bazıları "sırf" pazar payı kaybetmemek için zararına satıyor ürünlerini. Huwai çok pahalı kalıyor bunların yanında ve "eski" ürünleriyle pahalı kalıyor. inşallah düzeltirler çünkü mate 8 harika bir telefon. 2 gün şarjı gidiyor ya daha ne olsun :D
  • alan herkese simdiden hayırlı olsun kıyak ve yakışıklı telefeon vesselam

    ben 3 senedir mate serisinin atası ıik çıkan 6,1 ekranlı ascent mate i kullanıyorum.hala aman aman pek bir sorunu olmamasına rağmen ufak ufak teklemeler takılmalar başladı.
    başkalarının farkedip benim anlıyamadıgım ekranda sararmada var tabi.ee üç sene oldu normal.hala android 4,1,2 kullanıyorz sonuçta

    geçen hafta eşim ispanya ya gitti.4,gb 64 mocha brawn almasını istedim ama 64 gb yi (hiç bir rengini) hiç bir yerde bulamadı.

    3 gb 32 modeli siyah ve gri olarak 599 eura ya buldu fakat ben istemedim.

    haftaya amerikaya gidecek bir kankam var.amerikadan 64 veya 128 gb lik modelini almayı düşünüyorum

    amerikadan alırken dikkat edilmesi gereken bir şey varmı.nebilim Çin Avrupa veya uluslararası model diye sürümleri var malum.

    amerikadan gelince hangi sürüm olur,türkiyede bir sorun yaşarmıyım bilen arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim.




  • e.altundag E kullanıcısına yanıt
    Model numarasinin NXT-L29 olmasi daha iyi oldugunu söylüyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vbalikci

    Huwai mate 8'i kullanıyorum. LG'de, Samsung'da bir baksınlar bunlar nasıl bu kadar akıcı bir ara yüz sunuyoruz diye. Bir kere takılmadı ya.. Bir kere.. Vallaha bravo Huwai'ye. İnsanlar elimde görünce kalıyorlar bu ne diye, bir süre sonra meraklanıyorlar hacı nereden aldın diye, yurt dışı diyince kalıyorlar. Huwai "dünya" ile aynı anda olmasa da yakın zamanda getirse bir reklam yapsa çok satar burada da ve tabi ki "fiyatlarına" ayar vermeleri gerekiyor. Bazıları "sırf" pazar payı kaybetmemek için zararına satıyor ürünlerini. Huwai çok pahalı kalıyor bunların yanında ve "eski" ürünleriyle pahalı kalıyor. inşallah düzeltirler çünkü mate 8 harika bir telefon. 2 gün şarjı gidiyor ya daha ne olsun :D

    Kardeşim bu telefonu ben de kullanıyorum. Ama bu telefon harika bir telefon değil.

    Ülkemin kullanıcılarının bilerek yada bilmeyerek yanıltılmasına izin veremem.

    Yukarıda yazdım, tekrar yazacağım: Bu telefonda bildirim sorunu var.

    Tekrar belirteyim. Bu telefonda bildirim sorunu var.

    Merak edenler için tekrar yazacağım: BU TELEFONDA BİLDİRİM SORUNU var. Hem de bu sorun tüm dünyadaki Mate 8 kullanıcılarının ORTAK SORUNU.

    Applikasyonlar size bildirim göndermiyor. İstediğiniz kadar ayarlayın, o bildirimler size gelmiyor. Bir akıllı telefonun size bildirim göndermemesi ne demek: Akıllı bir telefon değil demek. Bu telefonu alırken bunu göz önüne alın.

    Yukarıda bir arkadaş yazmış. Nova kullandım, bazılarının bildirimi geldi diye. Nova kullanınca da telefon, Mate 8 olmaktan çıkıyor, başka bir Çin işi ucuz telefon yazılımına benziyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: magicbass

    Simdilik face whatsapp gibi uygulamalarda sorunsuz calisiyor hepsini denemedim henuz. Novanin Teslaunread adinda uygulamasi var onu indirip bildirimleri nova dan ayarların

    Nova kullanınca da telefon, Mate 8 olmaktan çıkıyor, yazılımı bu kez başka bir Çin işi ucuz telefon yazılımına benziyor. Yükledim, beğenmedim tekrar sildim.

    Root yaptıktan sonra Twitter, Viber ve Whatsapp'ı system klasörüne taşıyınca bu üç programın bildirim sorunu çözülüyor.

    Push Notification Fixer'i kurunca da Facebook Messenger'in mesajları gelmeye başlıyor.

    Yukarıdaki iki çözüm, Facebook ve Gmail bildirimlerinde ve Ezan vakti, Namaz vakti gibi bildirim ve uyarı gönderen programlarda işe yaramıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekxax -- 4 Mart 2016; 15:20:00 >
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    Ben arkaplanda çalışmasına izin veriyorum uygulamaların o zaman bildirim geliyor. Çözer herhalde Huawei bu sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukaridaki mesajda hali hazirda ascent mate kullandigimi yazmistim.benim telefonu. İps-lcd ekraninda sararma mevcut.yaptigim arastirmalarda asiri isinan islemcinin ekrani sararttigi bilgisine ulastim.bu soru. Lg g serisinde cok sik raslanan bir durum.bizim ilk seri ascent mate ler icin ilk donemde cok isindigina dair sikayetler vardi.evet harbiden isiniyordu.
    Simdi soru su.mate 8 isiniyormu yoksa stabilmi.
    Amerikadan getirtmeyi dusunuyorum onimdeki hafta buuuk ihtimal aldiririm ama amerika amazon gibi sitelerde hep cin versiyonu olan L10 surumu satiliuir.amerikadakkler google uygamasiz nasil kullabiuor.biz alinca nasil kullanicaz tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.