Şimdi Ara

Huawei matebook 14 almam bu dönemde mantıklı olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum korona zamanında laptoplara talep arttı buna bağlı fiyatlar da artmış sanırım, birkac örneğine gelmiştim 4000 lirayada aldığım laptop 7000 lira olmuş falan diye soylenenlerin. Ekonomiden pek anlamıyorum ama sizce biraz daha beklemeli miyim yaz aylarına kadar. Koronanın düşmesine bağlı talep de düşer diye tahmin ediyorum ona bağlı olarak da belki fiyatlar düşer diye tahmin ediyorum ama kurun nasıl oynayacağını bilmiyorum o yüzden elim kolum bağlı. Ya da ikinci bir senaryoda malum çoğu devletlere göre pandemiyi yi yönetiyoruz o yüzden pandemiden dış ülkelere gore erken çıkıp üretimin artmasına bağlı TL nin degeri yükselebilir mi bahar aylarına doğru.Biden amca ne yapacak onu da bilmiyorum yardım edin çok fazla senaryo var



  • fiyatların artışı kurdan ziyade talep patlaması sebebiyle gerçekleşti hocam. acer'ın türkiye temsilcisine göre 2-3 aydır taleplerde düşüş söz konusu.

    beklentimizi oluştururken bir gerçeği göz ardı etmemeliyiz; fiyatların artış sebebi ne olursa olsun geriye doğru hareket çok nadiren görülür. bu sebepten şahsi görüşüm, fiyatların bu seviyede kalacağı yönündedir. yeni modellerin çıkması ile bugünkü cihazlarda 300-500 lira indirim söz konusu olabilir. en nihayetinde talepler istediği kadar düşebilir, firmalar yine de stokları eritmekte zorlanmıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.