Şimdi Ara

Huawei MatePad 10.4 vs Galaxy Tab S6 Lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu iki tablet arasında kararsızım. Karşılaştırma olarak https://www.epey.com/tablet/karsilastir/441197-593178/samsung-galaxy-tab-s6-lite-10-4-wi-fi_huawei-matepad-10-4/"


    Çoğunlukla kullanım amacım; PDF okumak-araştırmak

    E-kitaplar okumak

    Yabancı dil çalıştığım uygulamalar var, onları çalıştırmak ve sözlüğü aktif olarak kullanmak.

    Çizim hiç yapmam, yeteneğim yok zaten.


    Google appsler önemli değil, zaten telefonum huawei. Gerekli apk ları oradan sağlarım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.








  • Ben de Ipad 8 ile Tab S6 Lite arasında kalmıştım. Sanirim tercihim samsung'dan yana olacak. Çünkü ipad kalemle beraber çok pahalıya geliyor. Bunun kalemi kutusundan çıkıyor.

    Not almayı düşünüyorsan kalem şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheffromMars -- 9 Ocak 2021; 21:37:40 >
  • S6 lite'ın tft ekranı ve 3gb rami düşündürüyor beni. Matepad çok hoşuma gitti, zaten telefonumda huawei. Çok güzel bağlantısı var iki huawei arasında.


    Kalem olarak da bizzat kullanmadım ama s6 lite peni pek özellikli değil gibi izlediğim duyduğum kadarıyla. Çizim harici not işi stylus pen ile de yapılabilir görüşündeyim.

  • Evet ekran biraz sıkıntı ama rami 4 gb, 3 gb olan a serisiydi sanırım. Kalem de samsungun diğer ürünlerde kullandığı s pene oldukça yakın, inceleme videolarına bakarsan, onlar da oldukça faydalı.

    Telefonun da huawei ise senin için daha mantıklı olur huawei tablet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheffromMars -- 10 Ocak 2021; 1:59:38 >
  • Sakın tablette appleden başka marka düşünme dostum alacaksanda git samsung al ben matepad 10.4 zorunluluktan aldım hata ettim hernekadar işlemci ekran daha iyi gözüksede cihazda hayalet ekran sorunu var ve Huaweinin servisi rezalet cihazın servislik olursa saçını yolarsın benim gibi şikayetvar.comda zaten yorumları okuyabilirsin bu arada araştırmama göre matepad 10.4 serisinin nerdeyse her beş kişiden birine denk geldiğimde hayalet ekran sorunundan şikayetçi oluyorşar uzun kullanımdaki servise gittiğinde cihaz geri geliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.