Şimdi Ara

Huawei Matepad 11(Harmony OS) Kullanıcıları (Ana Konu) (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.086
Cevap
189
Favori
431.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla romu parayla değiştirten çok gördüm ama muhtemelen kendi yazılımları var onunla yapıyorlar. Çin kaynaklarını da araştırmak ölüm gibi varsa da nasıl yapılır bilmiyorum biri biliyorsa paylaşsa da hep birlikte yararlansak çok iyi olur.

  • TSasukei T kullanıcısına yanıt

    Çin kaynakları araştırmak o kadar ölüm gibi ki aklıma bile gelmedi. Bi deneyeyim. Şu ücretli yaptıran arkadaş keşke kayıt alsaydı bi şeyler bulurduk.

  • Kaleme güncelleme geldi bir iki hafta oldu kimse yazmayınca yazayım dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya benim bi süredir daha çok hissettiğim bir sorun var. Tabii ki bir Samsung, bir Apple kalitesi beklemiyorum ve bunu bilerek aldım, aldığımda da gayet memnundum ancak birkaç aydır kalemin eskisine göre çok daha fazla titrediğini görüyorum. Kullandığım uygulama ne olursa olsun bu böyle, hızlı çizgilerde sorun yok ama yavaş bir şekilde dümdüz çizgi çekmeye çalışırsam elimde tremor varmış gibi dalgalı çiziyor. Tablete taktığım paperlikedan mı diyeceğim, ilk taktığım zamanlar da böyle değildi diye hatırlıyorum. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Ben mi daha çok fark etmeye başladım yoksa güncelleme geldikçe kalemin performansı mı düşmeye başladı?

  • Gbox ile microg arasında ne fark var ? Gbox bana yeterli geliyor bana

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Gbox bana da yeterli gibi gelmişti ama o açılıştaki gbox ekranının bekletmesi, bağzı uygulamalarda google hesabı ile bağlan dedikten sonra tepki vermemesi, gboard ı yükleyememek gibi şeylerle karşılaşınca dedimki evet gbox stabil çalışmıyor. Microg de çok kusursuz bi sistem değil bence hâlâ ama saydığım sorunlar ortadan kalktı gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wogn8r W kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim anladım şimdi. Eğer ben de sorunla karşılaşırsam en azında microg yüklendiğini bileyim dedim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Ben matepad 11.5 kullanıyorum yanlız benim 11 değil. Dedstekliyomu desteklemiyormu bilmiyodum. Deniyeyim dedim oldu gibi ama güncellemeleri falan otomatik yapıyomu yapmıyomu emin değilim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Kendi cihazımda büyük güncellemelerden sonra vs hard reset atarım hiç bir sorun yaşamadım.

    Bugün kardeşimin cihazı da yıllardır sıfırlamadığımız için bir sıfırlayalım dedik. Direk hard reset attım. Cihaz açıldı. Ama dokunmatik çalışmıyor. Güç tuşuna bastığımda '' Unlock the device to continue'' Hiç bir şekilde bu ekrana müdahale edemedim. Sadece tuşları algılıyor dokunmatik çalışmıyor.

    Ses kısma artı güç yapıp kapattım. Tekrar açtım sorun aynı.

    Ses kısma artı güç yaptım kapattım. Ses açma artı güç yapıp recovery moda aldım. Ordan tekrar hard reset vs yine sonuç alamadım. Güvenli modda açtım yine aynı sorun var.


    Cihazın şifreyi vs biliyoruz ama hiç bir şekilde kurtarma ekranı gibi bir şey bulamadım.

    Yine Recovery modda update diye bir kısım var. Orada erecovery sekmesine girip update and recovery system seçeneğine girince wifi e bağlanıp yazılımı tekrar indiriyor ama işleri daha da çıkmaza sürüklersem diye onuda yapmadım.

    Garanti bitti ama servise gönderip bu olayı düzeltmek dışında bir önerisi olan var mı? Boşuna zaman kaybetmeyelim. FRP galiba bu olayın adı. Benden başka yaşayanda göremedim. Keşke önce sıfırlayıp sonra factory atsaydım ama olan oldu. Bir çözüm önerisi olan var mı?


    Durumu forumda açtığım konuya gelen bir mesaj sonrası gelişen durumlarla çözdüm:

    Olayın sebebi de %99 cihazda sıfırladığımda kendi orjinal kılıfı vardı. Kılıfı komple arkaya doğru katlayınca akıllı kapak diye bir sistem devreye giriyor dokunmatik çalışmıyor. Sıfırlayınca da bu sistem direk devreye girdi ekranı oynatmadı diye düşünüyorum. Çünkü kılıf hep arkaya doğru kapalıydı hiç aklıma gelmedi kılıfta böyle bir durum olacağı. Sizin mesajdan sonra ben klavye devreye girer diye umarken olayı çözdüm diye düşünüyorum.

    Ben fazla kasmışım evet hesapla ilgili sorun vardı ama dokunmatik kitlemeyle alakası yokmuş sayfa ilerledi hesabın şifresini girdim kaldırdım zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 11 Nisan 2024; 0:41:20 >




  • Desktop mode vermedilerya alacakları olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukumran H kullanıcısına yanıt
    Android 15 te android stock desktop mode geliyor. Hayırlısı güncelleme gelirse tüm android 15 cihazlarda desktop mode olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

    %90 ihtimalle Android 15 güncellemesi almayacak

  • çin siteleri o kadar iğrenç ki adam akıllı arama bile yapamıyorsunuz indexlenmesi sıkıntılı içeriklerinde sahte index ler var arama motorları berbat bir şey arayamıyorum

    sonuç elde var koca bir 0  

  • Matepad 11 (2021) için Huawei M-Pencil (sanırım ikinci nesil oluyor) kauçuğumsu kalem ucunu nereden alabiliriz acaba? Güvenilir bildiğiniz site var mı? Ucu platinli olan çok kayıyor, yazmak zor oluyor. Kalemle birlikte gelen mat uçluyu da paperlike ekran koruyucuda kullana kullana aşındırdım sanırım değiştirmem gerekiyor.

  • Y.Bilgin kullanıcısına yanıt

    uzun zamandır girmiyorum foruma kusura bakma ama ben başka bişi yapmadım bunları yapınca olmuştu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar matepad 11 (2021) 6/128 gb olan modeli var elimde fazladan. 2.el arayış içinde olan varsa yardımcı olabilirim. Kalemi klavyesi var sorunsuz çalışıyor. Kalem uzun süre kullanılmadığı için aktif olmuyor. ( Denedim belki başka şekilde çalışabilir. Diğer parçaları da mevcut.)


    Elden çıkarmak istememin nedeni çoğu malzeme boşa duruyor satma kararı aldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaberOrtaam -- 17 Nisan 2024; 13:54:20 >
  • Matepad 11.5 için desktop mode var mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erenkaya25 E kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni bir güncelleme var mı ? Desktop mod çözüm buldunuz mu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.