Şimdi Ara

huawei modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende huawei hg521 wireless modem var şu ttnet'in verdiklerinden. neyse bu modemi yeni aldım yeni internetle beraber ilk sıralar iyi gidiyordu bir sorun yoktu.
    fakat son zamanlarda önce bağlantı hızı düştü, kapatıp açınca bir süre iyi gidip sonra düşüyordu sonra tekrar yükseliyordu derken sonunda modem tamamen gitti.

    sorun da şu ki; kablosuz ağ adaptöründe sorun var diyor. modemin kolay kurulumuna giriyorum ethernet kablosunu takmadan ağ kartını algılayamıyor ethernet kablosu takın diyor ethernet kablosunu da takınca algılıyor sonraki modemi yapılandırma aşamasına geçince de tekrar algılayamıyor ve çnceki ağ kartı algılamasına dönüyor tekrar deneyince yine algılayıp geri döndürüyor.

    sayfasına da girdim tüm ayarları burada gördüğüm başlıktaki gibi falan filan yaptım ama nafile. modemin tüm ışıkları yanıyor ama anladığım kadarıyla bilgisayarda bir sorun var ne yapmalıyım arkadaşlar? ağ sorununu çöz diyorum modemi kapatıp açın diyor ama onu da denedim reset de attım ama bir sonuç yok ne yapıcam?







  • slm.
    modeminiz wifi destekli ise wifi bir usb adaptör yada laptop ile bağlantıyı deneyin şayet bağlantıda sorun yoksa.
    önce cat-5 kablonuzu değiştirin. sonra başka bir ethernet kartı ile deneyin.
    bide ethernet sürücüsünü güncelleyin.
  • arkadaşım teşekkür ederim yardımın için.
    ben sorunun bilgisayar kaynaklı olduğunu sanıyordum ama değilmiş sanırım. ethernet kablo ile giriş yapabiliyorum tüm ışıklar yanıyor gözüküyor fakat kablosuz olarak bir süre girebiliyorum sonra gidiyor tekrar.
    fakat şu an telefon ve başka bilgisayardan denedim giriş olmuyor demek ki modemde problem var. tüm ışıklar yanmasına rağmen neden olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.