Şimdi Ara

Huawei nihayet 5G desteğine kavuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei
    ABD ambargoları nedeniyle 5G modemlere erişimi imkânsız hale gelen Huawei, Qualcomm’un 4G uyumlu yonga setleri ile idare etmek zorunda kalmıştı. Bu yılın sonlarına doğru Huawei büyük bir sıkıntısını gidermiş olacak.



    Huawei ile 5G dönemi



    Huawei’nin Ekim ayında tanıtacağı Mate 60 amiral gemisi ile 5G teknolojisini sunacağı daha önce gündeme gelmişti. Firma bunu Qualcomm ile değil Çinli üreticilerin 5G çözümleri ile gerçekleştirmeyi planlıyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei küllerinden doğuyor, Çin’de rekor yükseliş



    Bu doğrultuda Çinli SMIC ile 5G modem iş birliği başlamış durumda. Bilindiği üzere SMIC bir şekilde 7nm üretim sürecine geçmeyi başarmıştı. Huawei’nin yeni 5G modemleri de 7nm sürecinde üretilecek. Huawei Mate 60 modeli haricinde firmanın 4 farklı akıllı telefon modelini daha 5G desteği ile sunacağı belirtiliyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/08/13/huawei-5g-phone-spotted-bluetooth-sig-certification/







  • Yazık ettiler markaya halbuki gerçekten kalitesi ile Apple’a gerçekten rakip bir şirket geliyordu.

    Ortamı ucuz ve kalitesiz markalara bıraktılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Huawei nin iki büyük sıkıntısı vardı birincisi harmony os da eksik olan uygulamalar ikincisi 5g şimdi ikinciyi çözdüler. Birincisi ise belli ki zaman alacak. Daha harmony os global pazarda telefonlara gelmedi. Sadece tabletlerde var. İşletim sisteminin kendi özellikleri güzel olsa da destek için en az 5 sane popüler kalabilmeli diye düşünüyorum.



    Ben harmony os Türkiye'de olsa alıp kullanmak istedim yeni bir teknoloji nasıl doğdu ve nasıl gelişecek 2010 lu yıllarda Android kullanmak gibi :)

  • 5G'nin çok abartıldığını düşünüyorum. 4G'ye göre daha fazla batarya tüketiyor ve çekim gücü daha düşük. iPhone'da bile indirme sırasında 5G'ye geçilsin seçeneği var bu yüzden. Kaldı ki bizim ülkede 5G daha sıkıntılı. 4-5 GB kotayla 5G gelse ne olur gelmese ne olur ?

  • Daha iyi yerlere tekrardan gelecek inşallah.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alt yapı yok 5g olsa ne olur 6g olsa ne olur

  • Huawei ve Çin kendi ülkesinde olduğu gibi özgürlüğü engelliyor. İşletim sistemi dediğin özgür olmalı yoksa iOS tan ne farkın var. Harmony OS Next Android uygulamalarını kurmayı da engelleyecek.

  • bu saatten sonra farketmez adamlar saçma fiyatlama ile kendi ayaklarına sıkıyorlar. eksiltilmiş ama kazık ürünler yüzünden markaya güven kalmadı. toparlaması için fiyatlamayı düzeltip, düzgün yazılım ve servis ağı oturtmaları 10 sene anca. sadece iyi kamera yapıp gerisini salarak o paraları istemeye hakkı yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.