Şimdi Ara

HUAWEİ NOVA 5T KULLANANLAR KULÜBÜ (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
701
Cevap
15
Favori
45.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tbn57

    Bu mesaj silindi.
    4 haftadır kullanıyorum. Karantinadan ötürü evden çıkmıyorum bu süre içinde doğaldırki telefonu yoğun şekilde kullanıyorum. Oyun, film, müzik, arama olarak.
    Öncelikle telefon tam bir performans canavarı. Saatlerce pubg oynadığım da birkere bile donma yaşamadı.
    Müzik ve film konusuna gelince kutusunun içinden iyi kalitede bir kulaklık çıkıyor film izlerken, müzik dinlerken gayet tatmin edici ses alıyorsunuz.
    Aramalarda da bahsettiğiniz tarzda yada herhangi bir problemle karşılaşmadım. Telefonu gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Telefon verilen paranın hakkını veriyor.
    Ben yurt dışında yaşıyorum ve burada kampanyadan aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parsbey P kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin batarya perfonmansı nasıl acaba rica etsem kullanım detaylarına gore pil perfonmansını yazabilirmisiniz ve telefonun batarya perfonmansı sonradan arttımı 2 haftadan sonra cunkü müsteri hizmetleri artar dedide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SpoDT

    Şu ana kadar alıp pişman olan oldu mu acaba? Ben de telefon almak üzereyim fakat s10 lite ile bu telefon arasında kaldım. Aradaki 1000 TL farka değer mi? Telefon bakmaktan tiksindim artık
    Bende aynı durumdayım sizinle iki telefon arasında kaldım ama galiba aptx desteğinden dolayı nova alacağım daha büyük ekran istememe rağmen.
  • S10 lite 5.000 ₺ olmuş. Xiaomi mi 9, realme 6 pro, Huawei p 40 lite, Samsung a71 hepsi arasında kalıyorum bende 🙄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,p30 ile arasında olan fiyat farkına değecek bir fark var mı sizce?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bychass

    kamera belki iyidir, tel ekranı dışında görmek gerekir. o kadar gömmemek gerek ben hep amoled kullandığım için alışma sürecindeyim diyelim ama s7 bozulmasaydı 3,5 lira verip bu tele geçmezdim. samsung un sorunuda o 3 senede
    telefon ölüyor. Biraz daha verip s10 almak aklımda kaldı.
    Bende s10 almayı düşünüyorum dınamik amoled ekran var 550 ppı işlemci çok iyi 6.1 ekran s7 edge daha iyi ekran fotoğraf çekiminde dxmarkt gayet iyi sonuç almış bir telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün amazon.com.tr den 3495tl karşılığında siparişi verdim. 4 senedir kullandığım Note 5 den geçiş yapıyorum. Yerli yabancı bir çok inceleme ve kullanım deneylerini izleyerek kararımı verdim. Bence şu an için bu fiyata benim için komple özellik olarak daha iyi bir telefon bulamadım.

    Yarın elime ulaşacak, umarım memnun kalırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 28 Nisan 2020; 13:26:2 >
  • İnternette bir sürü kıyaslama ve ölçüm videosu var. Karar vermenize yardımcı olabilir. Kararsız kalanlara duyurulur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, internette bir çok yerde ve teknoseyir incelemesinde bu telefonun proximity sensörünün ( ekran yakınlık sensörü ) konumundan dolayı telefon ile konuşurken telefonun ekranının bazen kararmadığı bazen kendinden uyandığı söyleniyor. sanırım bu sensör ekran yüzeyinin üst kısmında değil de telefonun üst çerçeve kenarında konumlandırılmış ve bazen konuşurken ekran uyanıyormuş.
    bu konuda bilgisi olan var mı? veya telefona sahip olan ve sensörün tam olarak nerede olduğunu bilen var mı?
    şimdiden teşekkürler
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    P30 ile arasın da ki farklar Kamera,ekran,malzeme kalitesi,ekran içi parmak izi gibi faktörler var fiyat performans için Nova 5T çok iyi bir şeçim. Aradaki farklar kullanıcıya göre değişebilir seçim yaparken. Evet fiyat farkına değer diyebilceğim bir özellik yok P30'da.
  • trulli kullanıcısına yanıt
    S 10 lite ve p30 u incelediniz mi?Ben de nova 5 t,s10 lite ve p3 arasında tercih yapacağım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • volvox_w kullanıcısına yanıt
    Pek çok kişinin kızılötesi sensörü olarak anlattığı o sensör aslında yakınlık sensörü, proximity. Bana göre normal çalışıyor ama eski telefonundaki alışkanlıktan dolayı farklı gelenler olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpoDT S kullanıcısına yanıt
    senle aynı düşüncedeyim bende sd 855 ve bataryadan dolayı s10 lite almak istiyor bir yanım bir yanımda 1000 tl ve kameradan dolayı nova 5t
  • S10 liteım batarya sıkıntısı oldugunu bı kac farklı yerde okudum.. Ben bir haftadır nova 5t kullanıyorum gayette memnunum ilk baslarda acaba sarj azmı gidio dedim ama su 2 gundur verim arttı 7.5 saat 8 saat civarı ekran acık kalma süresi ve iki sarj arası 23 24 saat toplamda perfonmans alıyorum ama ben oyun oynayan biri değilim. Bataryası bence iyi 3750 olmasına aldanmayın hersey kagıt ustunde olsa apple en dandik marka olurdu herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 3 yıldan beri Huawei p10 kullanıyorum. 2017 yılının amiral gemisi telefonuydu işlemcisi ise kirin 960. Telefon fotoğrafçılığıyla uğraştığım için telefonda yaklaşık 7000 fotoğraf 500 video ve 100 ü aşkın uygulama mevcut şu zamana kadar tek bir donma, yavaşlama, uygulama hatası ve en önemlisi pil kaybı olmadı. Telefonu 100 lerce kez yere düşürdüm. Hatta evin balkonunda mermere zemine 5 metre uzaklıktan düştü yine ekrana bir şey olmadı. Ekranın boyutunun artık yetmemesi ve telefonu sürekli düşürmemden dolayı mikrofon sorunu oluştu bende yeni telefon arayışına girdim. 1 aydan beri telefon incelemesi yapıyorum fiyat performans olarak şuan için Nova 5t kesinlikle müthiş bir telefon. Ben Kirin 960 kullanmama rağmen mükemmel bir telefon deneyimi yaşadım. Kirin 980'i düşünemiyorum bile. Ek olarak Nova 5t de 7 nanometre cpu var. Uzun süre kullanım acısından bence IPS ekranlar Amoled ekranlardan kesinlikle daha sağlam ve avantajlı. P30 ve Nova 5t'yi yan yana elime aldım P30 da OLED, Nova 5t de IPS ekran olmasına rağmen farkı hissetmedim bile. Telefonun eksi yönlerine gelirsek P30 da olduğu gibi gorilla glass, ois, Leica ve sd kart girişi yok. P30 ile arasında 1400 tl fark var tabi normal :) Yine de Gorilla Glass olmalıydı diye düşünüyorum. Ayrıca Leica olmamasına rağmen Nova 5t de Sony IMX586 sensör var çok güzel fotoğraflar çekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLuB4R -- 28 Nisan 2020; 23:10:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir.Eko

    S 10 lite ve p30 u incelediniz mi?Ben de nova 5 t,s10 lite ve p3 arasında tercih yapacağım.
    Her ikisi de beğendiğim telefonlar, özellikle P30 almak istediğim telefondu ama fiyatı ne yazıkki alabileceğim seviyelere düşmedi. Zaten Nova5T tercihetmemdeki sebeb de birçok açıdan P30 a çok yakın bir telefon olması.

    S10 Lite beni oldukça şaşırtan bir telefon oldu, kesinlikle alınabilecek bir cihaz. Fiyatı 4000 civarı olsaydı biraz daha zorlar alabilirdim ama onun da fiyatı düşeceği yerde 5000 i buldu.

    Şahsi fikrim eğer maddi açıdan sizi zorlamayacaksa tabiki P30 almanız yönünde. Ama benim gibi telefona ayırdığını bütçe hassas bir konumdaysa aradaki 1300tl farka değecek bir durum göremiyorum en azından kendi kullanım senaryolarıma göre.
  • Trendyoldan sipariş geçtim bugün. 2 gündür forumlarda inceliyorum teli ve beni tek korkutan özelliği ''ips lcd'' ekran paneline sahip olması. şu an c7 pro kullanıyorum ve cihaz ''super amoled''.
    sadece ips lcd üzerinden yorumlayabilirseniz çok memnun olurum, eğer hayal kırıklığı yaşayacaksam a71 e yönelebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun1984 -- 30 Nisan 2020; 2:0:27 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.