Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.474
Cevap
113
Favori
543.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emui 9 195 sürümü çıkmış alabilen var mı??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

    O güncelleme bildirimi gitmiyor maalesef. Belki bildirimi kapatılabiliyordur ama kapatılamıyor diye hatırlıyorum.

    P20 Pro'da AMOLED var.
    Amolet derken mate 20 prodaki gibi ekran sorunu varmı anlamında sordum yani LG üretimi mi başka firmamız o anlamda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm hocam gelmiş :))



    Huawei P20 Pro [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malahit M kullanıcısına yanıt
    Panelleri kim üretiyor bilmiyorum açıkçası, panel teknolojisi amoled ve hayır Mate 20 Pro'daki gibi sorunlar mevcut değil
  • Arkadaşlar merhaba,

    Benim cihaz CLT-L29 C185 daha önce HiCare'den Birleşik Arap Emirliklerini seçerek 9.0'a güncelledim. bir kaç hata vardı, neyse bu hatalara girmek istemiyorum, ve 8.1'e Hisuite ile dönüş yaptım. Tekrar 9.0'a güncellemek istiyorum ama bir türlü olmuyor. HiCare'den defalarca denedim olmadı, sonra Huawei Firmware ile deniyorum onunlada olmuyor. Ne yaptım ne ettimse olmuyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.


    Saygılarımla.
  • Arkadaşlar sürüm düşürme işini sordum Huawei yetkilisinin verdiği cevap

    Huawei P20 Pro [ANA KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, aldığımız kılıflar telefonun arka kameralarını maalesef koruyamıyor! Kamera dışarıda kaldığı için çizilmemesi mucize gibi! Arka kameraları nasıl koruyabiliriz. Bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Huawei P20 Pro [ANA KONU]



    Bundan kullanıyorum. Kamera camı benim için de önemli olduğundan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .eRCaN. -- 13 Ocak 2019; 18:25:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .eRCaN.

    Huawei P20 Pro [ANA KONU]



    Bundan kullanıyorum. Kamera camı benim için de önemli olduğundan

    Kamera kılıfın içinde kalıyor herhalde doğru mu Arkadaşım?

    Birde link rica etsem?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Evet kamera camı hiçbir şekilde koyduğunuz yüzeye temas etmemekte.



    TRY 47.51 14%OFF | Için huawei P20 kılıf kapak P20 Pro arka kapak silikon kenar kumaş kılıf coque korumak MOFi orijinal huawei P20 Lite için kılıf

    https://s.click.aliexpress.com/e/bPeC8iVw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .eRCaN. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Bu standart kargo, takip edebilir kargo mu acaba?


    Huawei P20 Pro [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 13 Ocak 2019; 20:13:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakor

    Merhaba,

    Çok yakın bir geçmişte P20 pro sahibi oldum. Bu telefondan önce iphone 7 plus kullanıcısıydım. Kendi fikirlerimi paylaşmak isterim.

    Öncelikle belirtmek isterimki; hemen hemen tüm amiral gemilerini kullandım. Samsung S6, S7, S8, iphone tüm seriler 3gs dahil. Iphone'un monotonluğundan ve saçma sapan zamlı fiyatlarından sıkılıp, yeniden android bir cihaza yöneldim. Ancak bu kesinlikle o nalet Touchwiz'li Samsung cihazlarından biri olmayacaktı. Bu nedenle farklı ürünlere göz gezdirirken denk geldi p20 pro.

    Beyler; düşünüyorsanız gidip bir adet Huawei p20 pro satın alın. Neden mi?

    Youtube'daki abuk subuk kamera karşılaştırmalarını kale almak gibi bir gaflete düşmeyin ayıp. Zaten bu cihazın kamerasının diğer amiral gemisi telefonlarla karşılaştırılması bile saçma. Git parmak okuyucu, işlem hızı vs karşılaştır eyvallah ama kamera olmaz. Dxomark listenin başına rekor puanla oturtmuş, adam kalkmış selfi çubuğundan çektiği fotoğrafları karşılaştırıp s9'u daha iyi çıkarmaya çabalamış. Güldük, eğlendik. Kameranın ne kadar iyi olduğu konusunu irdelemeyecem, gidip dxomark'tan inceleyin.

    Kirin 970; işlemcinin geçen senenin işlemcisi olduğunu, mate 10'larda kullanıldığını, p20 pronun işlemlerini karşılayamayacağını, telefonun ağırlaşacağını iddaa edip, p20 pro yerine mate 10 alıp daha az para ödeyin diye etrafta yaygara yapanlar var. Beyler komik olmayın; adamlar lansmanda bangır bangır Aİ, Aİ diye bas bas bağırdı. Bağırdıkları kadar da var. O kadar güzel düzenleyip, o kadar güzel ayarlanmışki herşey; cihazından içinde exynos mu, snapdragonmu, kirin mi var anlayamıyorsunuz. Zaten bu üç işlemcinin arasındaki işlem hızını günlük kullanımda ölçümleyebiliyorsanız, forumlarda telefon aramazsınız.

    Parmak izi okuyucu ve faceid; alayından iyi. Ne s8 ne 8 plus ne x yanında dahi yaklaşamaz gözümde. 7 plus algılama ve ekran açma süresine bakıyorum, acıyorum halime. Ekleyeyim; telefonun her hangi bir tuşuna basmanıza gerek yok, parmağınızı ilgili bölgeye koyduğunuzda ekran açılmış oluyor. Face id'de tek sıkıntı yüzünüzü tanısada x gibi ekranı kaydırmadan ana ekran gelmiyor. Vardır belki bir ayarı ama telefonumda cia dosyaları taşımadığımdan pin ve parmak izi okuyucu yetiyor.

    Tasarım, ürünün kalitesi ve ekran; telefon ele tam oturuyor, oldukça kaliteliymiş lan bu cihaz dedirtiyor. Kullanımı kolay, 7 plus gibi hantal bir kullanımı yok. Renkleri, cam kaplaması çok çok iyi. Gorilla glass olmayışı üzdü beni ama zaten armor dedikleri içine telefonu koyduğunuzda iki kat büyüyen kılıfla kullandığımdan dert etmiyorum. Tavsiyem sizde öyle yapın; satarken daha çok lar edersiniz. Panel oldukça net görüntü veriyor; renkler dolgun, dokunmatik falan 4500 tl verdiğinden telefonda olması gerektiği gibi sorunsuz. Parlama, solma, sarı lekeler, inatçı izler yok.

    Notch-çentik mevzusu; çoğu incelemede, vloglarda; çala çala iphonenun en kötü yanı, çentiği çalmışlar, iphone yaptı herkes koplayadı, huawei de iphone çakması gibi söylemler var. Ulan arkadaş madem konuşuyorsun, bir araştır, bir incele bu adama bu ekranlar nerden geliyor? Sanarsın Huawei dünyanın en büyük panel üreticisi. Adamlara paneller ya LG'den ya Samsung 'dan gelecek. Bu senenin modası çentik, panelin üreticisi bunu layık görmüş. Sanarsın sadece p20 proda var. Android telefonların %30 çentikli çıktı bu sene. Huawei almayabilirdi diyenler çıkar, almayabilirdi, almasaydı daha mı iyi olurdu tartışılır. Ama en azından üat kısmın %70'ini kaplamıyor.

    Gelelim en can alıcı noktaya, PİL; boşuna beklemeyin şöyle yapın böyle yapın daha çok gider diyenleri. Bende demeyeceğim. Adamlar dünyanın istatistiğini gösteriyor pil sekmesinde. Oturun inceleyin nerde yalnış yaptığınızı. Klasik androidler gibi şarjdan çıkarıp işe gidene kadar batarya azalmıyor, öyle olsaydı ağır konuşurdum. 4k mah batarya ve ai optimizasyonu canavar gibi çalışıyor. Telefonun bataryası bitsinde şarja takayım diye acı çekiyorum. Telefonu telefon olarak kullanan adama 2 gün rahat gider, elinden düşmese sabah çıkartır gece yatmadan %15-20 arasında şarja koyarsın. İyi ii çıkarmışlar. Postun her sayfasında ağlayan arkadaş, sözüm sana götür telefonu garantiye ver, huawei genel merkezle iletişime geç işini çöz. Burda çözemezsin.

    Iphone'dan Android'e geçmem çok ciddi bir karardı. Ama iyiki almışım, hiç eksikliği yaşamadım. Akıcılığı, donmaması, bataryası, hızı, işlem sorunsuzluğu harika.

    Sıkıntıları yokmu? Var, yazayım tüm samimiyetimle. Bu arada sw128 kullanıyorum 130 veya 131 olsa daha iyi olacak. Bazı uygulamalarda tam ekran sorun çıkarıyor, takılıyor ama bu uygulama Türkiye'nin en saçma mobil bankacılığına sahip uygulamasında oluyor. İsmini vermeyeceğim. WhatsApp bildirim sesini, varsayılanın dışında birşey seçtiğinizde telefonun komple bildirim sesleri kısılıyor, duyulamayacak bir hale geliyor. Çözemedim. Güncel olmayan yazılımların hepsini birden güncellemiyor, örneğin kişilere giriyorsunuz güncelliyor ama çıkıp telefona girdiğinizde güncelleme varsa onuda ayrı güncelliyor. Bunlar hep HuaweiApp'sın ülkemizde kullanılamıyor olmasından kaynaklanıyor. Birçok bloatware ile geliyor ve çoğu ülkemizde kullanılamıyor, aşarlar elbet ama bekliyoruz. İşin köyü yanı silemiyorsunuzda.

    Yazım hataları olabilir, koca postu telefondan yazdım ve hiçbir sorun yaşamadım. Hepsi şahsi görüşüm, katılan olur olmaz tartışırız. Kendinizi sevin, iyi geceler.
    Hocam elinize saglik cok faydali oldu benim icin. sizin yorumunuzu okuduktan sonra Huawei P20 Pro aldim ve gercekten cok memnunum.Iphone 2G den beri Iphone kullanicisiyim. Yanliz bir sorum olacakti, akilli saat almayi düsünüyorum ama Samsung akilli saatler uyumlumu yoksa Huaweinin kendine ait saati var mi?




  • alpowgan A kullanıcısına yanıt
    Tüm Bluetooth saatler uyumlu. Huawei watch 2 classic bayaa güzel bi saat ama galiba üretimden kalktı amazonda falan yok uzun zamandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpowgan A kullanıcısına yanıt
    Huawei watch gt var fıyatı fena degıl gıbı sarj konusunda ıddıalı fakat androıd wear degıl huaweı'nın kendı yazılımı var bıraz arastırın bazı eksıklerı var ama belki ısınızı gorur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Sizle tam olarak aynı durumdaydım ama dün çözdüm nihayet.

    bölge kodu falan da aynı telefonum.

    Firmware finder'da 9.0.0.159 sürümünün içine girip, 'get an update via erecovery' seçeneğine girin. size vereceği dns adresini wifi modeminizin yönetim panelinden dns olarak girin. modemi kapatıp açın. modem tam açıldıktan sonra uygulamada aynı bölüme gelip 'open query.hicloud.com' yazan butona basın, açılan sayfada 404 değil teammt gibi bişeler yazması gerekli. Eğer yazıyosa devam edin, yazmıyosa modemde yaptığınız değişiklik doğru olmamış demektir. next dedikten sonra check availability'ye basın. firmware is approved demesi gerekir. not approved derse başka sürüm deneyin. tekrar next dedikten sonra çıkan ekranda register update butonuna basın. sonra next, ok diyip kapatın programı. Telefonu kapatın. Telefonu şarja takıp, hemen ses açma tuşuna basılı tutun. erecovery yazan ekran gelene kadar basılu tutun. çıkan ekranda download recover update seçeneğine girin, telefon öncesinde register ettiğiniz sürümü indirip yükler. benim herhangi bir verim silinmeden update etti ama yine de yedeklerinizi almanızı öneririm.

    DİĞER GÜNCELLEME YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR DA BU YÖNTEMİ DENEYEBİLİR, %99 ÇALIŞACAKTIR.

    telefonda yükleme tamamlandıktan sonra, modemden girdiğiniz dns'i silmeyi unutmayın. internette sayfa açmada sıkıntı yaşarsınız yoksa.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gzhn

    Merhaba,

    Sizle tam olarak aynı durumdaydım ama dün çözdüm nihayet.

    bölge kodu falan da aynı telefonum.

    Firmware finder'da 9.0.0.159 sürümünün içine girip, 'get an update via erecovery' seçeneğine girin. size vereceği dns adresini wifi modeminizin yönetim panelinden dns olarak girin. modemi kapatıp açın. modem tam açıldıktan sonra uygulamada aynı bölüme gelip 'open query.hicloud.com' yazan butona basın, açılan sayfada 404 değil teammt gibi bişeler yazması gerekli. Eğer yazıyosa devam edin, yazmıyosa modemde yaptığınız değişiklik doğru olmamış demektir. next dedikten sonra check availability'ye basın. firmware is approved demesi gerekir. not approved derse başka sürüm deneyin. tekrar next dedikten sonra çıkan ekranda register update butonuna basın. sonra next, ok diyip kapatın programı. Telefonu kapatın. Telefonu şarja takıp, hemen ses açma tuşuna basılı tutun. erecovery yazan ekran gelene kadar basılu tutun. çıkan ekranda download recover update seçeneğine girin, telefon öncesinde register ettiğiniz sürümü indirip yükler. benim herhangi bir verim silinmeden update etti ama yine de yedeklerinizi almanızı öneririm.

    DİĞER GÜNCELLEME YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR DA BU YÖNTEMİ DENEYEBİLİR, %99 ÇALIŞACAKTIR.

    telefonda yükleme tamamlandıktan sonra, modemden girdiğiniz dns'i silmeyi unutmayın. internette sayfa açmada sıkıntı yaşarsınız yoksa.
    Hocam modemde nereye gireceğiz bu kopyaladığımız dns yi orayı bi anlatır mısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Casper0666 C kullanıcısına yanıt
    Modem marka modeline göre değişiyo hocam o, googleda modemin marka modelini girip dns ayarı diye arayabilirsiniz. Bende Asus var onu söyliim, sol taraftan yerel ağa girip çıkan ekranda dhcp sunucusu sekmesine gelince oraya giriliyor. Sizde de muhtemelen yerel ağ ile ilgili ayarlarda bi yerdedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gzhn

    Merhaba,

    Sizle tam olarak aynı durumdaydım ama dün çözdüm nihayet.

    bölge kodu falan da aynı telefonum.

    Firmware finder'da 9.0.0.159 sürümünün içine girip, 'get an update via erecovery' seçeneğine girin. size vereceği dns adresini wifi modeminizin yönetim panelinden dns olarak girin. modemi kapatıp açın. modem tam açıldıktan sonra uygulamada aynı bölüme gelip 'open query.hicloud.com' yazan butona basın, açılan sayfada 404 değil teammt gibi bişeler yazması gerekli. Eğer yazıyosa devam edin, yazmıyosa modemde yaptığınız değişiklik doğru olmamış demektir. next dedikten sonra check availability'ye basın. firmware is approved demesi gerekir. not approved derse başka sürüm deneyin. tekrar next dedikten sonra çıkan ekranda register update butonuna basın. sonra next, ok diyip kapatın programı. Telefonu kapatın. Telefonu şarja takıp, hemen ses açma tuşuna basılı tutun. erecovery yazan ekran gelene kadar basılu tutun. çıkan ekranda download recover update seçeneğine girin, telefon öncesinde register ettiğiniz sürümü indirip yükler. benim herhangi bir verim silinmeden update etti ama yine de yedeklerinizi almanızı öneririm.

    DİĞER GÜNCELLEME YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR DA BU YÖNTEMİ DENEYEBİLİR, %99 ÇALIŞACAKTIR.

    telefonda yükleme tamamlandıktan sonra, modemden girdiğiniz dns'i silmeyi unutmayın. internette sayfa açmada sıkıntı yaşarsınız yoksa.
    Çok teşekkür ederim ama bu mesajını ben kurulumu bitirdikten sonra gördüm, Firmware'de hepsini denedim bir tek bu senin yazdığın yöntemi denemedim aynı şekilde bir Fıransızın video ile anlatımı sayesinde güncelledim. Vaktim olursa bende bir video görüntülü olarak yapmak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventakgun06 -- 13 Ocak 2019; 23:48:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gzhn

    Merhaba,

    Sizle tam olarak aynı durumdaydım ama dün çözdüm nihayet.

    bölge kodu falan da aynı telefonum.

    Firmware finder'da 9.0.0.159 sürümünün içine girip, 'get an update via erecovery' seçeneğine girin. size vereceği dns adresini wifi modeminizin yönetim panelinden dns olarak girin. modemi kapatıp açın. modem tam açıldıktan sonra uygulamada aynı bölüme gelip 'open query.hicloud.com' yazan butona basın, açılan sayfada 404 değil teammt gibi bişeler yazması gerekli. Eğer yazıyosa devam edin, yazmıyosa modemde yaptığınız değişiklik doğru olmamış demektir. next dedikten sonra check availability'ye basın. firmware is approved demesi gerekir. not approved derse başka sürüm deneyin. tekrar next dedikten sonra çıkan ekranda register update butonuna basın. sonra next, ok diyip kapatın programı. Telefonu kapatın. Telefonu şarja takıp, hemen ses açma tuşuna basılı tutun. erecovery yazan ekran gelene kadar basılu tutun. çıkan ekranda download recover update seçeneğine girin, telefon öncesinde register ettiğiniz sürümü indirip yükler. benim herhangi bir verim silinmeden update etti ama yine de yedeklerinizi almanızı öneririm.

    DİĞER GÜNCELLEME YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR DA BU YÖNTEMİ DENEYEBİLİR, %99 ÇALIŞACAKTIR.

    telefonda yükleme tamamlandıktan sonra, modemden girdiğiniz dns'i silmeyi unutmayın. internette sayfa açmada sıkıntı yaşarsınız yoksa.
    Çok teşekkür ederim ama bu mesajını ben kurulumu bitirdikten sonra gördüm, Firmware'de hepsini denedim bir tek bu senin yazdığın yöntemi denemedim aynı şekilde bir Fıransızın video ile anlatımı sayesinde güncelledim. Vaktim olursa bende bir video görüntülü olarak yapmak isterim.




  • 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.