Şimdi Ara

Huawei P20 Pro [ANA KONU] (520. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.475
Cevap
113
Favori
543.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • telefonun bluetooth versiyonuna nerden bakıyoruz, güncelleme ile yükseltilmiş olabilir mi

  • malchik kullanıcısına yanıt
    Donanımsaldır, yazılım ile yükselmez. 4.2
  • KITiPiYOZ K kullanıcısına yanıt

    aslında bunu sormamın nedeni xiaomilerde cihazı eş zamanlı birden fazla kulaklık veya ses sistemine bağlayabiliyorsun, yani arkadaşının da bluetooth kulaklığı varsa aynı şeyi aynı anda dinleyebiliyorsunuz, bunda mümkün mü bu ?

  • malchik kullanıcısına yanıt
    Emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla o özellik android 10 ile gelen bir özellik olması lazım ama hiç denemedim.
  • Arkadaşlar EMUI 12 güncellemesi sonrası, aramaları kaydetme özelliği iptal oldu. Ayarlara bakınca "etkin" gözüküyor fakat arama esnasında kayıt butonu çıkmıyor. Otomatik veya manuel kayıt yapmıyor. Ayarlar sekmesinde aramayı kaydetme kısmına tıklayınca ana ekrana atıyor, şebeke gidiyor geliyor.

    Rica etsem kendi cihazınızı kontrol edebilir misiniz?

  • yvz001 Y kullanıcısına yanıt

    Önceki mesajlarda paylaşmıştım 👍

  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

    Başlıkta arama yapmadığım için görmemişim. Dediğiniz gibi önce eski programı sildim ve linkteki yeni olanını yükledim. Eskisi gibi kayıt almaya devam ediyor. Çok teşekkür ederim.

  • eemie kullanıcısına yanıt

    Evet, son sürümü kullanmanız gerekiyor aksi takdirde Güncellemeler kısmında direkt son sürümü göremezsiniz. Kademeli güncellemeye izin veriyor Huawei.

  • .eRCaN. kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, bilgilendirmenizden sonra fark ettim ki bana da 12 güncellemesi gelmiş. Hemen güncelledim, ilk 5 dakikadan sonra telefon normal akıcılığına kavuştu.


    Şarj olmasıyla ilgili şunu fark ettim: telefon artık daha fazla güç çekiyor prizden. Yani şarj seviyesi %65'teyken 1,5A çekiyor bu sebeple de kilit ekranında Süper Şarj olarak görünüyor. EMUI 10'da şarj sadece %20-30 aralığındayken bu oluyordu. O da Süper Şarj değil, Hızlı Şarj olarak belirtiliyordu.


    İkinci fark ettiğim konu ise instagramdaki 4K ya da 60FPS videolar. Bu videolar 9.1 sürümünde yağ gibi oynatılırken 10 sürümünde donuyor, takılıyordu. Aynı donma sorunu 12'de devam ediyor. Anlamadığım konu ise Kirin 970 o kadar da zayıf bir işlemci değil, nasıl oluyor da bunu düzeltemiyorlar?


    10 sürümünde Huawei Assistant TODAY arayüzündeki Piller Widgetında asla kulaklığımın pil seviyesi görüntülenmiyordu, 12 sürümü ile bu sorunu çözmüşler.


    10 sürümünde daima Uygulama Kullanımı olarak görünüyordu.


    Huawei P20 Pro [ANA KONU]


    Artık kulaklık bağladığınızda Widget değişiyor ve pil seviyelerini gösterebiliyor.


    Huawei P20 Pro [ANA KONU]


    Yeni sürümle birlikte kulaklık başka bir cihaza bağlıyken telefona artık daha hızlı geçiş yapıyor.


    Ayrıca ana ekranda klasörleri büyütüp içindeki uygulamaya direkt olarak erişmek de bayağı hoşuma gitti.


    Sorularınız varsa yanıtlayabilirim.





  • Güncellemeden sonra cihazı sıfırladım yeni cihaz olarak kurdum 1 hafta kadar kullandım ama emui 10 a göre kasma epey fazla, şarj olma süresi rezalet ekranda hızlı şarj göstermesine rağmen ölçüm cihazıyla ölçtüğümde orijinal hızlı şarj cihazı ile 5.21v ve 110mah ile şarj ediyor ve cihaz ılık olsa bile 9.17v 130mah şarja geçmiyordu. Kullandığım ibasso dac usb player pro ile çalışmıyordu. Tüm bu sebeplerden emui 10 a geri döndüm şimdi hiçbir sorun yok. Anladım ki düzgün çalışıyorsa kurcalamayacaksın..
  • kubilay2012 kullanıcısına yanıt

    Merhaba bende sizin gibi yazılımı 8.1.0.128 e düşürmek istiyorum fakat ne yaptıysam nafile hiçbir şekilde başarılı olamadım..

    Hisuite programından sizin yaptığınız gibi 12 beta dan ilk 10 a düşürdüm daha sonra 9.1 e ondan sonrada 9.0.0.293 e kadar düştü. Buradan sonra eski sürüme dön seçeneği çıkmadı ve Flashbellek yardımıyla 9.0.0.195 e düşüp tekrar hisuite ile bağlantı kurdum yine eski sürüme dön seçeneği cıkmayınca 9.0.0.163 sürümünü flasbellelk ile defalarca yükleme yapmaya çalıştım fakat başarılı olamadım sizden ricam bana bu konuda detaylı yardımcı olma şansınız varmı sırf kamera için dönüş yapmam gerekiyor eski sürüme bu arada cihazım

    CLT-L09 C432 OLAN MODEL

  • arkadaşlar ikinci el p20 pro düşünüyorum, ancak yurt dışı cihaz satan imei attırıp vereyim diyor. imei atılmış şekilde güncelleme alır mı? veya bilg usb bağlantısı ile güncel yazılım atınca imei uçar mı?

  • 4 yılı devirdi telefon. Cok cabuk bitiyor geç şarj oluyor artık. 199 tl ye Huawei servislerde pil değişimi yapılıyor. Değiştiren var mi? Önerir misiniz?
  • R7D7X R kullanıcısına yanıt

    Hocam benim batarya şişmişti, arka kapağı kaldırmıştı. Yolladım, arka kapak kırılırsa mesuliyet kabul etmiyoruz diye onaylattırdılar. Net hatırlamıyorum Malatya'dan İstanbula gönderdim, 1 hafta civarında geldi. Herhangi bir hasar oluşmamıştı, çizik falan yoktu. Temiz çalışıyorlar bence. Harici servistense Huawei daha mantıklı bence. En azından batarya orijinal olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemie -- 14 Eylül 2022; 20:51:21 >
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

    mrb paylaştığınız arama kayıt programını bulamadım link verebilir misiniz ?

  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

    virüs uyarısı veriyor, apk olduğu için sanırım

  • haykmayk kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dosya değişmediyse link aynı, sorun olmaması lazım
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt

    Anladım, bu arada emui 12 yi henüz yüklemedim, arama kayıt progamını 12 yi yükledikten sonra kurmamı mı tavsiye edersiniz ?

  • haykmayk kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, muhtemelen eski sürümde çalışmaz zaten bu
  • 
Sayfa: önceki 518519520521522
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.