Şimdi Ara

HUAWEI P60 PRO hk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: marcoreuss Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
331
Cevap
9
Favori
14.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hako7445 H kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim. gbox dan bağımsız olarak huawei storedaki WhatsApp'ın en azından doğru çalışmasını beklerdim. iade ile ilgili sorun yaşarsam ve cihaz geri gelirse bu şekilde deneme yapacağım ama yine ileride sorun yaşanabilecek ihtimali bulunuyor. adam google play services güncelleme almasın hizmetler doğru çalışmaz diyor. bu bile can sıkıcı

  • İmei atılıyor mu bu cihaza, bilgi verir misiniz arkadaşlar.
  • serocan39 S kullanıcısına yanıt

    Atılmıyor.

  • EMUI 13.1.0.183 güvelik güncellemesi gelmiş 371 mb

  • Şarjı deneyimlediğim en kötü telefon.Kamerası en iyisi.Google sorununu hallettim yukarıdaki arkadaş sağolsun.Ama bildirim sembolleri ve denetim merkezi 2015 den kalma gibi duruyor.Onlar estetik ama şarja acil çözüm getirmeliler gerçekten berbat halde.
  • güneyinbatısı kullanıcısına yanıt

    En fazla batarya sömüren özellik kesinlikle 120HZ hatta otomatik kalsa dahi fark edilir derecede şarj gidiyor, Ek olarak Gpace veya Gbox gibi uygulamalarda arka plada sürekli çalışarak etki ediyor.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler Gboxı sildim hocam.120 hz ayarı ise dinamikte şuan.60a almak istemiyorum açıkcası zaten temel etkenlerden biri telefon değiştirmemin bu 120hz olayı.Umarım bir yazılım güncellemesi alır buna yönelik.İphone 15 pro max belki direkt rakibi olarak görülmüyordur ama şarj konusunda p60 yanına yaklaşamıyor tamam ios ile android kıyaslamak belki anlamsız ama bu kadar fark olmamalı arkadaşlarım 2 günü deviriyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güneyinbatısı -- 3 Aralık 2023; 0:15:23 >
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    cuma günü teslim alınan iade kabul edilerek an itibariyle param iade edildi. amazon politikaları ile ilgili bilginize.

  • bende 2 haftalık kullanım tecrübelerime dayanarak şunları söyleyebilirim. iphone 13den geçiş yaptım herkes iphondan huaewiye geçiş yapılır mı diyor sonra ellerine alıp baktıkça hepsi beğeniyor özellikle kamera konusunda 14 pro max kullananları bile cezbetti, Gbox filan hiç kullanmadım facebook instegram whatsapp sıkıntısız çalışıyor banka uygulamarı sıkıntısız çalışıyor. En sevdiğim özelliği hızlı sarjı 10 dklık sarj bile günü çıkartacak kadar yediyor bana, kullandıkça yeni özellikleri keşfettikçe daha çok seviyorum telefonu.

  • Spotify, youtube, instagram ve haritaları sorunsuz kullanacağımı bilsem anında alırım bu telefonu. Ama muhtemelen çok sorun yaratacak bundan dolayı samsung s23 ultra alacam galiba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 5 Aralık 2023; 13:38:49 >
  • Murgen kullanıcısına yanıt

    Uygulamaları aurora store üzerinden kurun, Güncellemeler vs hepsi zamanında geliyor normal android gibi, Sadece Google servis ve uygulamaları sıkıntı yaratıyor bunun dışında sorun yok.

  • boçi B kullanıcısına yanıt

    Söylediğiniz uygulamaları bilgilendirme mesajlarında ara sıra gecikme olur ama sorunsuz kullanırsınız... (gbox gspace kurmadan)

    Haritalarda petal çok iyi idi fakat son bir kaç zamandır konum da saçmalıyor. Çözümü de here... (trafik vs oldukça iyi)...

    Ancak ne yaparsanız yapın yine de gms yüklü telefon gibi değil. Kullanım şekliinizi iyi irdeleyin.

    Bazı arkadaşların dediği gibi kullanılmaz değil, bazılarının dediği gibi "0" sorun değil.


    Ben Gms den ilk ayrıldığı andan itibaren çok memnun olarak kullanıyorum hatta tableti de Huawei aldım (harmony)...


    Şahsi fikrim p60 pro çok iyi bir tercih olur...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 7 Aralık 2023; 19:6:4 >
  • boçi B kullanıcısına yanıt

    Şarj sorunu facia.Bu olmasa kesinlikle önerirdim telefonu ama samsung ultra alın bence de.2 aydır kullanıyorum telefonu

  • şarj durumu orta seviyelerde örneğin samsung s23 ultra ile kıyaslanırsa s 23 ultra 142 puan almış p60 pro 138 puan samsung 2 gün 19 saat kulnılabiliyorken p60 pro ise 2gün 10 saat kullanabilyorsun bu sonuçlar kullanılan uygulamaya ve kişiye göre değişebilir

  • hako7445 H kullanıcısına yanıt

    Video silinmiş sanırım izleyemedim, benzeri bir video yada aratabileceğim bir şey varmıdır. Merak ettim.

  • boçi B kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz uygulamaları sıkıntısız kullanmaktayım. Özellikle eski yedeklerimden dolayı ve alışkanlıktan dolayı Galeri uygulamasını hiç kullanmadan en başından beri Google Fotoğraflar kullanmaktayım, herhangi bir sıkıntı geçikme vs hiç maa hiç yaşamadım ama insanın midesini bulandıran şeyler de oluyor. Mesela Yemek sepeti kullanıcısıyım aktif olarak. Girişte olsun siparişte olsun vs vs hiç bir sıkıntı yaşamadım ama sipariş verdikten sonra sipariş adresinin üstünde ufak bi harita var takip edebileceğin, orada "Google servisleri desteklenen telefonlarda gözüküyor" gibi bi ibare var, harita gözükmüyor. Benim için sorun teşkil etmiyor nasıl çözülür diye bakmadım hiç. Android Auto haricinde telefonla ilgili en ufak sıkıntım yok.

    Şarjını da çok kötüleyen arkadaşlar olmuş ama ondanda çok memnunum. Yeri geliyor 2. günü çıkartıyor. 1,5 gün minimum. Yalnız oyun oynamıyorum (1 tane oyun yüklü günde 5dk ya girerim ya girmem), Facebook yüklü değil. Instagram, Whatsapp, Sofa Soccer, Email harici bildirim, arka planda yenilenen şeyler vs vs kapalı, gerekirse açıp kendim bakıyorum. He birde bu kullanıma Huawei saat ve kulaklık kullandığım için Bluetooth da sürekli açık.

    Ben kendi adıma telefondan çok memnunum, özellikle kullandıkça konuşulmayan ufak tefek detaylar çok çok hoş. Misal Stereo hoparlör var , üst hoparlör ahizeden değil ayrı çıkışı var üstten. Dengeli güzel bir sesi var.


    Gbox ile ilgili son zamanlarda keşfettiğim bi eksi yönden de bahsedeyim. Misal Wifi kullanımındasını hücresele geçtiniz yada tam tersi, eğer bi uygulamadaysanız ve uygulama açıkken geçiş olursa uygulama yani gbox bi açılıp kapanıyor. Onada örnek vereyim; Üstte bahsettiğim oyun açık evde arka odaya gittim diyelim wifi çekmedi hücresele gitti oyun kapanıyor tekrar girmek gerekiyor. Diyelim girdim geri döndüm wifi ye bağlandı oyun gene kapanıyor gibi. Bunu bildiğim için ona göre davrandığımdan dolayı rahatsız etmiyor. Başka da inanın en ufak uğraştıran yada can sıkan bişey yok.


    Güncellemelerde de sorunum yok, şöyle ki; Gbox dan zaten Play store a ulaşıp gbox ile kullandığım uygulamaları eş zamanlı güncelliyorum, Aurora Store da aynı şekilde eş zamanlı güncelliyor. Güncellemeyle ilgili tek sıkıntım Sofascore uygulaması. Oda Huawei AppGallery harici başka yerden güncellersem widget ile ilgili sorun yaşıyorum. Çalışmasında sıkıntı yok ama karanlık modu gelmiyor. O yüzden onu güncellemiyorum AppGallery harici. Uygulama da hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta şöyle diyim genelde gol bildirimi geliyor, bildirimi görünce TOD yada tv den Bein uygulamasını açıp golü izliyorum (Genelde golden 30saniye-1dk arası daha erken geliyor bildirim). Bildirim geç gelse golü kaçırırım, böyle bişey yaşamadım.





  • Arkadaşlar herkese teşekkürler cevaplar için. Huawei alacam ama p70 i beklemek istedim. Umarım Türkiye'ye gelirse lansmana özel indirimleri de olur sitesinden alırım diye düşündüm. Sizce de beklemek mantıklı değil mi zaten Mart'ta felan çıkar muhtemelen.
  • Cji kullanıcısına yanıt

    Video da sıkıntı yok hocam linke tıklayınca açılıyor.

  • Telofonun bir olumlu yanıda Bluetooth kodek'lerinden Huawei LHDC (LDAC) desteklemesi ses sistemimde daha önce kullandığım iphona telofonun AAC kodeğine göre Spotify'den daha kalıtelı bir müzik dinliyorum

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.