Şimdi Ara

Huawei P70 serisi neredeyse hazır: İşte beklenenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei P70 serisi neredeyse hazır: İşte beklenenler
    Bildiğiniz gibi Huawei, Huawei P60 serisinde sunulan fotoğrafçılık deneyimi ve Kirin 9000s platformu ile ses getirmeyi başarmıştı. Hatta beklenmedik bir ilgiyle karşılandı. Dolayısıyla günümüzde tüm gözler Huawei P70, P70 Pro ve P70 Pro Art modellerinde çevrilmiş durumda. Peki amiral gemisi telefonlar neler sunacak? İşte tüm bildiklerimiz...



    Kirin 9000S, uydu iletişimi ve daha fazlası



    Aktarıldığı kadarıyla standart Huawei P70, ön yüzünde 6,59 inç LTPO OLED ekrana sahip olacak. Diğer üç sürümde ise, bunu daha uzun 6,76 inç  boyutuna çıkaracak. Detaylara inersek, seride yer alacak tüm modellerin kavisli ekran, 1.5K çözünürlük ve 120-144Hz yenileme hızına destek sunacağı belirtiliyor. Ayrıca bu panel, parmak izi sensörü ve görüntülü görüşmeler ve selfie çekimleri için delikli tasarımda karşımıza çıkacak.



    Huawei P70 serisinin Kirin 9000S platformundan güç alması bekleniyor. Ancak, performans tüm modellerde aynı olmayabilir. Yakın tarihli bir GeekBench görüntüsünde en az iki modelin Kirin 9000S'i taşıyacağı netleşti. Öte yandan üst seviye P70 Pro+ ve P70 Pro Art daha hızlı bir yonga setine sahip olabilir. Tabi ki bunun Kirin 9000S'in yenilenmiş veya hız aşırtılmış versiyonları olma ihtimali de var.



    Huawei P70 serisi neredeyse hazır: İşte beklenenler
    Bellek ve depolama kapasitesine gelirsek, P70 modellerie en az 12GB RAM ve 256GB depolama alanı eşlik edecek. P70 Pro+ ve P70 Pro Art ise, 512 GB depolama alanı ile 16 GB RAM'e kadar çıkabilir. Buna ek olarak temel model 5.000mAh pil paketi, P70 Pro'nun daha büyük bir 5.200mAh pil taşıyacağı belirtiliyor. Diğer iki versiyonda ise 5.100mAh pil bulunacak. Üstelik tüm sürümlerin 88W kablolu şarjı desteklemesi muhtemel. Temel sürüm 50W kablosuz, diğer modeller ise 80W kablosuz şarj ile geliyor.



    P70 serisine gelen bir diğer önemli özellik ise uydu iletişim teknolojisi olacak. Kamera tasarımına gelirsek, daha önce Huawei P70 Pro Art modelinde görünen "kamera Deco" düzenine yer verilecek. Bu düzende kamera sensörlerini barındıran üçgen bir kamera adası bulunuyor ve tüm seride benzer olacak.



    Bu kurulumda ise, P70 Pro'da 1/1,3 inç boyutunda 50MP OV50H birincil sensör, P70 Pro+ ve P70 Pro Art modellerinde ise, 1 inç sensör boyutuna sahip 50MP Sony IMX989'a yer verilecek. Son iki kamera ise muhtemelen 50MP ultra geniş açılı lens ve 4x optik zoom sunan 50MP periskop telefoto olacak. Telefonların ön yüzünde ise, 1/2,36 inç sensör boyutuna sahip 13MP bir kamera bulunabilir.



    Ayrıca Bkz.Huawei Vision Pro ve üçe katlanır telefon raflara çıkmaya hazır



    Huawei P70 serisinin lansman tarihi halen netleşmedi. Ancak sızıntılar ve son raporlar, önümüzdeki haftalara işaret ediyor. Dolayısıyla Nisan ayında tanıtılması sürpriz olmaz. 









  • Bende P60 Pro kullanıcısı olarak kendimce şöyle cevap verebilirim, Nfc ile kart ödeme veya yükleme gibi herhangi bir durumda hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar, Konum sorunu yok en azından ben yaşamadım, P40 Pro kullanırken örneğin yemek sepeti ile sorun yaşamıştım sadece google servislerini kullandığı için o durum şuan yok mesela, Yeni sürüm ile çözülmüş gibi duruyor, Oyun oynamadığım için o konuya birşey diyemem lakin android auto konusunda eleştirmek haksızlık olur forumda bazı android cihazların konularında gezerseniz çalışmadığını görürsünüz.


    Kamera konusunda rakipsiz değil derken örnek olarak hangi model var mesela? En yakın rakip diyebileceğimiz cihazlar S24U veya 14 Ultra modelleri, Bunların fiyatlarını görünce tamamen rakipsiz bir model olarak kalıyor, S23U desek oda hatırı sayılır derecede pahalı durumda.


    Şimdi belli bir kesim var gelip google yoksa çöp yazar, Ciddiye alınacak bir yorum değil buda.

  • Huawei P60 Pro kullanıyorum Google uygulamaları dahil herşey sorunsuz çalışıyor. Huawei tercih etme sebebim kamerası.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pro+ ve Art modelleri zaten globale çıkmıyor, Keşke Pro modelinin kamera sensörünü büyütselermiş o zaman daha iyi satış rakamları olurdu kesinlikle.

    Kamera konusunda en iyi yazılımlardan birine sahip Huawei rakipleri gibi büyük sensörler ile ne kadar fark yaratır merak ediyordum ama yine son kullanıcı olarak göremeyeceğiz bunu bir nesil daha en azından.

  • Source kullanıcısına yanıt
    Nfc, android auto , konum sorunu , oyun verileri yani play games kaydedilen oyun verilerine ulaşılamıyor kamera konusunda da rakipsiz değil

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

    Bende P60 Pro kullanıcısı olarak kendimce şöyle cevap verebilirim, Nfc ile kart ödeme veya yükleme gibi herhangi bir durumda hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar, Konum sorunu yok en azından ben yaşamadım, P40 Pro kullanırken örneğin yemek sepeti ile sorun yaşamıştım sadece google servislerini kullandığı için o durum şuan yok mesela, Yeni sürüm ile çözülmüş gibi duruyor, Oyun oynamadığım için o konuya birşey diyemem lakin android auto konusunda eleştirmek haksızlık olur forumda bazı android cihazların konularında gezerseniz çalışmadığını görürsünüz.


    Kamera konusunda rakipsiz değil derken örnek olarak hangi model var mesela? En yakın rakip diyebileceğimiz cihazlar S24U veya 14 Ultra modelleri, Bunların fiyatlarını görünce tamamen rakipsiz bir model olarak kalıyor, S23U desek oda hatırı sayılır derecede pahalı durumda.


    Şimdi belli bir kesim var gelip google yoksa çöp yazar, Ciddiye alınacak bir yorum değil buda.





  • Source kullanıcısına yanıt
    Merhaba, P60 Pro almayı düşünüyorum ancak son 1 aydır Huawei telefonlarda whatsapp sorunu olduğunu görüyorum. Siz de herhangi bir sorun oldu mu? Eğer olduysa nasıl çözdünüz? Şimdiden teşekkür ederim

  • Bilemler B kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun yaşamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Google yoksa benim için çöp

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.