Şimdi Ara

Huawei ucuz katlanabilir telefon üretecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei ucuz katlanabilir telefon üretecek!



    Huawei'nin gelecek yılın ilk yarısında giriş seviyesi bir flip telefon piyasaya sürmesi bekleniyor. Katlanabilir telefonun fıyatı 735 dolar gibi düşük fiyatla başlayacağı iddia ediliyor ve bu telefon Pocket serisinin bir parçası olması bekleniyor. Böylelikle ortaya çıkacak telefon, en uygun katlanabilir telefon olacağa benziyor. 



    Ayrıca Bkz.Huawei Mate 60 Pro satış rekoru kırdı: Stokta bulunmuyor



    Geçen yıl Huawei, ilk giriş seviyesi flip telefonu ve P50 Pocket'in küçültülmüş modelini Çin  piyasasına sunmuştu. Bu telefon diğer pahalı kardeşiyle aynı tasarım dilini paylaştığı biliniyor. 



    Huawei ucuz katlanabilir telefon üretecek!



    Katlanabilir telefonlar, büyük telefon üreticileri tarafından giderek daha fazla üretilmeye çalışılıyor ancak hala akıllı telefon pazarının küçük bir bölümünü oluşturuyor. Bununla birlikte, endüstri araştırma firmaları katlanabilir telefon pastasının büyümesini bekliyor. Yapılan araştırmalar dünya çapında katlanabilir telefon sevkiyatlarının 2023 sonunda 21,4 milyon adede ulaşmasını beklediğini bildirdi. Bu, 2022'de sevk edilen 14,2 milyon'a  göre% 50'nin üzerinde bir artışı temsil ettiği görülüyor. 



     




    Kaynak:https://www.cnet.com/tech/mobile/huawei-tipped-to-launch-entry-level-flip-phone/







  • 700$ verebilen ve hali hazırda katlanabilir telefon gibi "lüks" bir şey alıcak olan kişi üstüne biraz daha koyup ya da hiç para koymayın 1-2 sene eski flip vs alır.

    Tabi Çin pazarında durum çok daha farklıdır
  • Telefonlarda artık eskisi gibi gelişme olmadığı için firmalar, bu katlanabilire yüklenmeye başladı.
  • Huawei telefonu: artık daha fazla katlanamam !
  • Huawei'in yapması gereken iyi telefonu ucuza verip ekosistemi genişletmek olmalı. Bir bakıma yeni telefon üretmeye başlamış bir firma gibi davranmalı. 40K'ya kimse GBox vs ile uğraşmaz. Yap 20K millet kapış kapış alır. Bu da uygulama satışlarından gelen kar ve marketindeki aktif cihaz sayısı olarak değerlendirebilirsin. Kullanıcı verileri olaylarına girmiyorum bile.
  • Huawei bu sorunu iki şekilde aşabilir, harmonyos'a başka bir çinli şirketi ikna edip ekosistemini genişletmek, Huawei ile seçkin marka olarak yola devam etmek. Güncelleme için 7 yıl gibi garantiler vermek. Gbox'ı yapay zeka destekleyerek google uygulamalarının verimli şarjı yemeyen bildirim sorunu olmayan bir hale çevirmek. Harmonyos globale açmak. Uygun fiyatlı zebille telefon piyasaya sürmek sanıldığı gibi Huawei markasını kurtarmaz. fakat Türkiye gibi ülkelere samsungun yaptığı gibi çok daha özel fiyatlarla girmek. Kaliteli telefonları çok düşük kar marjları ile satmalı. Kimse Huawei'den giriş seviye telefon beklemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.