Şimdi Ara

Huawei Watch GT1 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.065
Cevap
22
Favori
125.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

    Evet ama eksik cok keske wassap cvp.verme ile muzik.olsaydi
    Küçük ekranda cevap yazmak zor olmaz mı? Ama tabi özellik özelliktir.
  • çok çok düşük bir ihtimal bir güncelleme ile hazır kalıp tanımlı kelimeler ile mesajlara yanıt verme ve müzik kontrolü gelebilir belki ama bence bu özellikler olunca pil süresi 2 haftadan 9-10 güne düşecektir. Her işlem bir pil harcaması demek olacağı için bu seferde bu özellikleri kaldırılmasını yada kapatılmasını sağlayacak bir güncelleme isteyenler olacaktır.
    Benim için pil süresi en öncelikli durumda, ama saat desenlerinde çeşitlilik olmasını tercih ederim, kıyafetime göre saat görünümü değişmesi iyi olurdu.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Bu akilli saat degil.bence . Fitness saati. Cunku akilli saat dedigin her uygulamaya destegi olan drmek. Varsin 10 gune dussun. Saate bak nabiz ölç bide kosu surene baktan öteye gecmiyor. Benim tercih etme sebebim saatin tam saat olmasi ve kadranlari. Ama o dediginiz ozellikleri 4 gozle bekliyorum
  • Diğer akıllı saatlere göre akıllı bileklik gibi kalıyor ancak, Akıllı saat, Akıllı telefon dediğimiz hiçbir cihaz aslında akıllı değil. Gelişmiş cep bilgisayarı bunlar aslında. Biz komut vermeden pek birşey yapamıyorlar neticede.

    Geliştirilirse LiteOS işletim sistemide daha işlevsel olabilir tabii ancak, bu isteklerimizi yerine getiren Huawei markasınında Watch 2 serisi var zaten dolayı ile GT serisinde bu ek özelliklerin hiç gelmeme ihtimali çok daha yüksek.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Shiftdelete benzeri sitelerde yaziyor. Huawei indirim listesinde 1040 ve 840 tl ye dusecek duye belirtiluyor
  • Tamamdır hocam ilgili konuyu buldum. Umarım düşer fiyatlar.
    Anladığım kadarı ile İstinye PArk AVM de açtıkları deneyim mağazasında açılışa özel 6-7 Nisan tarihlerinde indirim yapmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 8 Nisan 2019; 12:12:18 >
  • Selamlar herkese. Benim anlamadığım bir husus var. Huawei nin sağlık uygulaması sürekli arkada açık mı kalacak? Ben ios işletim sistemi kullanıyorum. Şayet programı kapattığımda bir vakit sonra bildirim gelmiyor. Ne zaman ki programı açıyorum sağ üstteki bağlı değil yazısı bağlı yazıyor ancak o zaman bildirimler gelmeye başlıyor. Uygulamayı açıp kapatmadan sürekli arka planda mı tutmak lazım?
  • Surekli arka.planda.tutacaksin kapatmicaksin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

    Surekli arka.planda.tutacaksin kapatmicaksin
    Sağolun.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi hocam. Bilekliğin, bildiğiniz yuvarlak hali.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Akıllı olmadan ne anlıyorsunuz bilmiyorum ancak kullandığınız saat akıllı. En azından uyku durumunu belirleyebiliyor olması bile bunun bir göstergesi.

    Techopedia sitesindeki tanım da bu saatin akıllı olduğunu belirtiyor zaten.

    What does Smart Device mean?

    A smart device, as the name suggests, is an electronic gadget that is able to connect, share and interact with its user and other smart devices. Although usually small in size, smart devices typically have the computing power of a few gigabytes.

    Techopedia explains Smart Device

    Smart devices are interactive electronic gadgets that understand simple commands sent by users and help in daily activities. Some of the most commonly used smart devices are smartphones, tablets, phablets, smartwatches, smart glasses and other personal electronics. While many smart devices are small, portable personal electronics, they are in fact defined by their ability to connect to a network to share and interact remotely. Many TV sets and refrigerators are also therefore considered smart devices.

    https://www.techopedia.com/definition/31463/smart-device



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @immortal -- 9 Nisan 2019; 9:18:40 >




  • Selamlar,

    Huawei İstinya Park mağaza açılışında 879 TL'ye turuncu kordonlu GT Active aldım. Saat gerçekten çok şık. Bence rakipleri ile ciddi fark yaratıyor. 2 gündür çevreden de çok olumlu tepkiler aldım. Ben bildirim yanıtlamak istemiyorum görmem yeterli, konuşmak da istemiyorum telefon yeterli :) Bu sebeple benim için ideal bir saat. Tam 48 saat oldu şarj %81 , kalp ritmi izleme vs. açık.

    Tek sıkıntım şu , arama geldiğinde ekranda isim yazmıyor, bunun bir ayarı mı var ? Bulamadım ben, teşekkürler.
  • @myth_1907 Telefondan saat ile ilgili izinler ve Huawei Health uygulaması ile ilgili izinlerin tamamını aktif ettiniz mi?
    Henüz saatimi almadığım için okuduklarımdan aklımda kalanlarla yanıt verebiliyorum.
    Belki diğer kullanmakta olan arkadaşlar konuya uğradıklarında yanıt verebilirler.

    @@immortal Hocam detaylı açıklamanız için çok teşekkür ediyorum. Ben Smart cihazlar ile ilgili kendi görüşümü paylaştım tabii ki belirttiğiniz ve alıntıladığınız bilgilerin doğruluğundan hiç şüphem yok. Her ne kadar küçümsensede belli başlı bu özellikler de bu cihazları akıllı cihaz olarak adlandırmaya yeterlidir.

    Benim şahsi fikrim, kullandığımız bu cihazlar belli başlı bazı algoritmalar ile bizim genel kullanım tercihlerimize göre bize hizmet etmeye başlayana kadar yeterince akıllı değiller. Bu tamamen şahsi görüşüm bu konuda. Yani demek istediğim AI tam anlamıyla aktif olarak yer alınca aslında o zaman akıllı cihaz olacağını düşünüyorum.




  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Daha fazla akıllı olmalarını biz de isteriz. Burada kritik olan nokta, iş kolaylaştırıcı çözümler olmalı, gereksiz bir sürü özellik barındırması çok da anlamlı değil. Bence piyasadaki bir çok akıllı saatte bu durum söz konusu. En basitinden şarjın 2-3 günde bitmesi bence başarısızlıktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myth_1907

    Selamlar,

    Huawei İstinya Park mağaza açılışında 879 TL'ye turuncu kordonlu GT Active aldım. Saat gerçekten çok şık. Bence rakipleri ile ciddi fark yaratıyor. 2 gündür çevreden de çok olumlu tepkiler aldım. Ben bildirim yanıtlamak istemiyorum görmem yeterli, konuşmak da istemiyorum telefon yeterli :) Bu sebeple benim için ideal bir saat. Tam 48 saat oldu şarj %81 , kalp ritmi izleme vs. açık.

    Tek sıkıntım şu , arama geldiğinde ekranda isim yazmıyor, bunun bir ayarı mı var ? Bulamadım ben, teşekkürler.
    hocam çok iyi fiyat, hayırlı olsun. Bu arada saat şekilleri falan farklı mı bir önceki versiyondan ? active tanıtırken yeni saat yüzleri ve mağazası ile birlikte gelecek demişlerdi
  • Bu arada alalı 2 gün oldu 2 adet kılcal çizik oluştu. Yani ekran o kadar da çizilmeye dayanıklı değil. Ben de ipg ekran koruyucu aldım. Daha önceki saatlerimde de kullanmıştım. Çok çok iyi oldu. Tavsiye ederim. 23TL gibi bir şey. Hiç belli olmuyor. Hakikaten çok iyi oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 9 Nisan 2019; 18:46:28 >
  • bende daha önce samsung gear fit, gear s3 frontier ve xiaomi amazfit bip kullanan biri olarak huawei watch gt classic i iki gündür kullanıyorum ve saate bayıldım. ekranın keskinliği ve tipi mükemmel cok şık, her gören beğeniyor, sarjı cok iyi ve neyi yapıyorsa hakkı ile yapıyor uyku takibi adım sayarı nabız ölçümü çok tutarlı. benim için öncelik şarjdı bu telefonda onu karşılıyor. app marketi gear s3 de vardı ama inanın kullanılacak program yok kadar az, hesap makinesi o ekranda hesap yapmak telefon varken saçmalık, ha telefona aramalarına sesli cevap olsa iyi olurdu ama gear s3 de cok nadir kullandım. heralde çok uzun süre kullanıcam, spora da tekrardan başlıcam bakalım aktivite takibi nasıl şimdiden beni utandırmayacağına eminim, benim için en büyük eksiklik face marketti o da bu ay geliyor

    tek sıkıntım barometre bazen tutrasız gibi ve bugun merdiven inip çıktım göremdi kalibrasyon var mı bulamadım gerci s3 frontier de de dogru çalışmıyordu.




  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın. Sanırım almışsınız, hayırlı olsun.

    Bana göre "demo" bir cihaz bu. Huawei piyasayı yoklamak için çıkarmış. Pil ömrünü de ön planda tutmuşlar ki saatin esas alıcıları da o özelliğe bakarak alırlar.

    Verdiğiniz tanımda da dediği gibi "Akıllı cihaz başka akıllı cihazlarla etkileşim haline girebilen" cihazdır. Ben bu saatin kullanıcısısı değilim ama şunlar eksikmiş.

    1) Spotify'dan şarkı dinlerken saat üzerinden değiştirememek.
    2) Saat üzerinden ödeme yapma sistemi yokmuş.
    3) Wi-fi bağlantı desteği yokmuş.
    4) 3. parti uygulama desteği yokmuş.
    5) Saat üzerinden Whatsapp bildirimlerine cevap verme özelliği yokmuş.
    6) Saatin üzerinde mikrofon yokmuş.
    7) Saatin üzerinde hafıza yokmuş.
    8) Bildirimlerin gelmemesi problemi varmış.
    9) Saat arayüzleri çok azmış.


    Şimdi bunlara bakarak açıkçası gönül rahatlığı ile 1.000 kusur TL vermem. Kendim 2017'de çıkan Samsung Gear Sport saat kullanıcısıyım, yukarıda saydığım 9 özellik de var. Diyorlar ki " Huawei GT sporcu saati". Hayır efendim, sporcu saati "Garmin Fenix 5" serisidir. 5.000tl'den başlar. Bu cihaz DEMO bir cihaz. Eğer Huawei'de birazcık akıl varsa Google Wear OS destekleyen saatler ile piyasayı alt üst eder. Samsung'daki Bixby falan yalan.




  • arkadaşlar benim bir sorum olacak telefonun uygulamasında yardım bölümünde saat arayüzler diye bir görsel var fakat benim uygulamada bu bölüm çıkmıyor bu konuda bilgisi olan varmı acaba birde mate 20 lite nezaman 9 güncelleme gelecek bilgi verirseniz sevinirim. Huawei Watch GT1 [ANA KONU]Huawei Watch GT1 [ANA KONU]




  • ömerişlekoğlu Ö kullanıcısına yanıt
    En.gec 2 haftaya guncellencek. Bizde bekliyoruz.sabirsizlikla
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.