Şimdi Ara

Huawei, YASAD’a Üye Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
84.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei, YASAD''a Üye Oldu

    Dünyadaki en büyük ikinci Ar-Ge merkezini Türkiye''de hizmete sunan telekomünikasyon ağı çözümlerinde dünya lideri Huawei, bilgi ve deneyimini bundan sonra üyesi olduğu YASAD ile de paylaşacak

    Operatörlere gelecek nesil telekomünikasyon ağı çözümleri sunan dünya lideri Huawei, Türkiye''de yazılım sektörünün gelişimi ve dünyaya yazılım ihracatının artırılması için faaliyet gösteren YASAD''ın (Yazılım Sanayicileri Derneği) yeni üyesi oldu.

    Bu yıl Türkiye''de açtığı dünyadaki en büyük ikinci Ar-Ge merkeziyle sadece Türkiye telekomünikasyon sektörü için değil, Avrupa ve Orta Asya''yı da içine alan geniş bir coğrafyaya hizmet sunan Huawei, Türk telekomünikasyon sektörüne katkısını pekiştirmek üzere gerçekleştirdiği işbirliği çalışmalarına YASAD üyeliğini de ekliyor.

    YASAD üyeliği ile ilgili açıklama yapan Huawei Türkiye Pazarlama Müdürü Tufan Ünal; ''Ar-Ge gücümüz, Huawei olarak bizi dünya lideri durumuna getiren en temel sebeplerden biri... Türkiye''nin potansiyeline verdiğimiz önem gereği, dünya çapındaki 15''inci Ar-Ge ve inovasyon merkezimizi de Türkiye''de açtık. Ar-Ge merkezimizde bulunan güçlü ve yenilikçi ekibimizle birlikte, yerel ve uluslararası pazarların telekomünikasyon ihtiyaçlarına yönelik ileri teknoloji ürün ve hizmetlerin geliştirilmesini destekliyoruz. YASAD''a katılımımızla birlikte Türkiye''nin yazılım ülkesi olma potansiyeline daha da katkı sağlama fırsatı bulacağız." dedi.

    YASAD Başkanı Şerif Beykoz da yaptığı açıklamada; ''Yazılım Sanayicileri Derneği Türkiye''de yazılım üreten şirketlerin buluştuğu, güçlerini birleştirip yazılım sektörünün büyümesi, Türkiye''nin gayrı safı milli hasılasına ve ihracatına daha fazla katkıda bulunmak için bir araya geldikleri Türkiye''nin en güçlü yazılım sesi durumunda. 200 den fazla şirket bizim çatımız altında ve Huawei gibi bir devin YASAD''a katılması ile bu ses artık çok daha güçlü çıkacak. Bu birlikteliğin sektörümüzün gelişmesi yönünde çok önemli katkıları olacağına inanıyorum." dedi.

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.