Şimdi Ara

Hugo Oyunları | Türkçe Dublaj Resmi Yamalar (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
73
Favori
26.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://archive.org/details/hugo-the-secrets-of-the-forest

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum şu tropik 3de yapda öyle emekli ol

  • Windows 11'de oyunların hiçbiri çalışmıyor. Konu sahibi de inanılmaz ilgili bu arada; çok sağ olsun.


    Hani ne güzel bir proje yapıyorsun, burada sitede bile olmayan oyunları ulaştırabileceğini belirtmiş arkadaşlar... Onlara bile ilgi alaka yok. Yazık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 19 Ekim 2022; 12:1:35 >
  • Oyunların coğunun dosyaları bozuk kendi diskten yedeklediğim dosyalar windows 11 de calışıyor sitedekiler çalışmıyor.

  • Oyunun indirme linkini atarmısınız? sitede yazan linkte site açılmıyor

  • Elinizde hugonun evcil miror oyunu var mı bende çoğunun Türkçe seslendirmeli halı var CD VCD formatında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neonkingdom N kullanıcısına yanıt

    Site gebermiş. İlgilenmeyeceksen niye konu açarsın, niye insanları heveslendirirsin anlamam.

  • bende geç farkettim başlığı bi heves ile girdim site gitmiş .

    nostalji olacaktı (

    bide yeni oyunları oynamayı beceremiyorum ))

  • Arkadaşlar insanların işi gücü olabilir sonuçta gönül vererek bu işe girişmiş konu sahibi. Yarım bırakacak tipte birisi olsa sitesini yenileme girişimine girmezdi. Herkesin reel hayatında yapması gereken işleri ve sorumlulukları var konu sahibi de olabildiğince bir şeyler yapmış bu zamanlarından çalarak. Zamanla site tekrar aktif olacaktır bu gerginlik konu sahibini yaptığı işten soğutabilir. Bilinçli bir şekilde bu hale geldiğini sanmıyorum, bazen biraz sabretmek kötü bir şey değildir.

  • site güncellensin indiririm, karışıklık olmasın dedim site komple uçmuş :D umarım telifle ilgili bir durum yoktur ortada

  • Site bayağı önceden kapanmış. Zamanında indiren arkadaşlardan bazıları paylaşabilirse çok güzel olur.

  • @U2ME2 Kime ve neye yazık olduğunu gelin bir tartışalım. Öncelikle kullandığınız rahat ve ironik üslup gereği bende oldukça rahat bir ağızla yazacağım.


    Sizin kim olduğunuzu, kaç yaşında olduğunuzu ve ne iş yaptığınızı bilemem. Beni bir forumda konu açtıktan sonra buraya yeterli ilgi vermemekle suçlamanız tam anlamıyla saçmalık. Neye ne kadar zaman harcayacağımı size mi soracağım? Siz kimsiniz? Ben DonanımHaber'de gezmek için para almıyorum, yeterli vakti ayırmıyorum veya ayırmak istemiyorum. İşim, sorumluluklarım ve (bakın buna şaşıracaksınız) tercihlerim var. Ben yıllarca bu oyunları toplamış ve aylarca belirli bir özen ve titizlik çerçevesinde hayalindeki websitesini kurmaya çalışmış, standart bir oyunseverim. Bu siteyi yapmak için 2020 yılının sonu ve 2021 yılının ilk çeyreği boyunca, oldukça yoğun olduğum bir dönemde tamamen kendi sorumluluklarımı iteleyerek bu websitesini açtım ve mümkün olduğunca çok insana ulaştırmak istedim. Çünkü bu oyunların ciddi çoğunluğu internet ortamında YOKTU.


    Şimdi gelelim ilgi ve alakama. Bu siteyi hazırlamak, elimdeki tüm oyunları oynanabilir hale getirmek veya ilgili desteği sağlamak için AYLARCA uğraştım. Siteyi açtıktan sonra karşılaştığım mutluluk verici yoğun ilgi karşısında da gelen mail ve mesajlara yanıt vermeye devam ettim. Sizin bahsettiğiniz, bana elindeki oyunları ulaştırmak isteyen birçok arkadaş ile zaten özel mesajlardan veya Instagram gibi sosyal medya araçlarında görüştüm. Elimde olan oyunların bağışlarını ise kabul etmedim ve yalnızca teşekkür etmekle yetinebildim. Kendi elindekini paylaşmak isteyene de hiçbir zaman hayır demedim. Oyunların çalışmamasıyla ilgili yazabileceğim veya yardımcı olabileceğim tüm detayları websitesinde belirttim, ki okumuş olsaydınız son düzenlemede oyunların oynanabildiği işletim sistemleri açıkça sayfalarda belirtiliyordu. (Bu konuda da, sitede de ve gönderdiğim tüm maillerde de belirttiğim üzere oyunların çalışmaması tamamen işletim sistemi uyumsuzluklarından kaynaklanıyor. Sitede yazdığım yönergeler zaten bu uyumsuzluğu olabildiğince bypass etmek üzerine yazılmış uygulamalar. Yani oyunların çalışmama gibi bir durumu yok. Tabii yazdığım gibi, okumuş olsaydınız bunu bilirdiniz.)


    Hata olarak kabul edebileceğim tek bir şey varsa, o da site düzenlemeleri için zaman aralıkları vermekti. Aslında hedefim siteden elde edilen gönüllü bağışlarla, siteyle düzenli olarak ilgilenecek birini bulmaktı. Ama site 2 yıllık süreç boyunca sadece 2 bağış aldı. Biri konunun açıldığı tarihin gecesinde, biri de geçtiğimiz yaz. Projeye olan katkılarından dolayı o kişilere buradan tekrar teşekkür ederim. Ben siteyi açık tutmak için sürekli hosting, domain ve bakım ödemeleri yapmaya devam ettim. Üzerime düşen en büyük sorumluluk da buydu. Projemi ayakta tutmak için elimden geleni yaptım. Bu yüzden sizin yazdığınız gibi ilgi ve alaka göstermediğimi kesinlikle kabul etmiyorum.


    Site şu anda herkesin görebileceği gibi inaktif. Ekonomik koşullar çerçevesinde ücretini ödeyemedim ve kapandı. Tamamen gönüllü bir proje olmasından dolayı kimseden çıkıp bu zor zamanlarda para istemek gibi bir yüzsüzlükte bulunmak istemedim.


    Günün birinde siteyi yeniden açmayı çok isterim. Ancak o zamana dek elimdeki tüm oyunları yakın zamanda içinde terkedilmiş yazılımları da barındıran "archive.org"a yükleyeceğim. (Tüm metin, açıklama ve yönergeleriyle.) Tüm oyunları yüklediğimde linklerini konuya ekleyeceğim.


    -


    @Shawarpers Empati dolu güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Keşke bazı insanlar da sizin bu empati yeteneğinize sahip olabilseler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TelltaleGames -- 3 Ocak 2023; 16:9:21 >




  • TelltaleGames kullanıcısına yanıt

    Biraz içerlemiş gibisiniz...


    Site kapanmışsa, yüklediğiniz oyunların çoğu çalışmıyorsa, yazılan hiçbir şeye aylarca cevap vermiyorsanız, şu ay bunu, şu ay şunu yapacağım diyip yapmıyorsanız ilgi göstermemiş oluyorsunuz işte.


    Vatan millet meselesi mi? Namus meselesi mi bunu kabul etmek? Kendince sebepleri vardır... ki belli ki varmış. İlgilenmediniz işte yani netice olarak. :)


    Gayet de okudum. Kişisel YouTube hesabınızı bulup videolarınızı izleyecek kadar da takip ettim.


    Gördüğünüz ilk olumsuz yorumun sahibini düşman belleyip böyle bir tavır sergileyeceğinizi bilmezdim. Üzüldüm.

  • İçerlemedim tabii ki, yalnızca sizin sığ yorumlarınıza dürüstçe cevap vermek istedim. Binlerce saat harcanmış bir projeye "ilgilenmemişsin" demenizi tabii ki kabul etmiyorum. Bu yorumları ucuz, alaycı tavırlarla yapmak yerine düşüncelerinizi düzgün bir dille dile getirmiş olsaydınız ben de size hak ettiğiniz gibi yanıt verirdim. Benim şahsi, gönüllü projem zaten vatan millet meselesi değil (zaten namus, vatan-millet kelimelerini falan ortaya atmanız bile komik), e o halde siz neden (sizin deyiminizle) benim konuyla yeterince ilgilenmememe bu kadar içerlediniz? :)


    Oyunların çoğu çalışmıyor falan da değildi, tekrar söylüyorum: okumamışsınız. Okumuş olsaydınız bunun işletim sistemiyle ilgili bir sorun olduğunu onlarca kez okumuş olmanız gerekirdi. Destek sayfasında tek tek Windows XP sanal makine kurulumu bile anlatılıyordu. Bakın ne güzel yazmışsınız "kendince sebepleri vardır" diye. "Konu sahibi de çok ilgili bu arada, çok sağolsun, yazık" demeden önce zaten bunu söyleseydiniz ne ben sizin yorumunuzu eleştirirdim, ne söyleme biçiminizi.


    Eminim konuyu okuyan herkes sizin yazdığınız yorumları kinayesiz ve iyi niyetle yazmadığınızı görecektir. Ben her türlü eleştiriye, olumlu/olumsuz yoruma sonuna kadar açığım. Yeter ki laf sahibi ucuz laf sokmaların peşine düşmesin, biraz dürüst olsun, kendini düzgünce ifade etsin.





  • Ya dostum bana yazdığın kadar siteyle ilgili yazanlara yazsaydın olayı çözmüştün zaten şimdiye. Ne ego varmış ya...


    Tamam, sensin. Site halen müthiş çalışıyor. Oyunlar enfes... Daha demin girdim siteye, üf bütün vaatler yerine getirilmiş. Site parmaklarımın ucunda...


    Bunaysa gülerim.

  • Yetişkin gibi diyalog kurmak yerine laf sokmaya devam diyorsunuz. Gülün hocam gülün. Eminim insanlarla böyle konuşmanız sizi hayatta her zaman bir adım öne geçirecektir.


    İyi forumlar ve iyi yıllar dilerim size.

  • Senin Konuyu Görmüştüm Teşekkr Mesajı Yazcaktım Bu Egonu Görünce Yazmadıma Sevindim Senin Gibi Egoistini Ne Gördüm Ne Duydum Birader Ne Ego Varmış Sendede Sen Bu Halinle İyiki Oyun Çevirisi Yapmıyorsun

  • TelltaleGames kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Sitenin kaldırıldığını bugün fark ettim. Tam da launchbox setim için hugo oyunlarından oluşan bir playlist yapmak istiyordum. Sitenizle ilk tanıştığımda bu kadar hugo oyununu buraya kim toplamış bunca açıklamayı nasıl yazmış diye merak ettim. Win10 kullanıyordum ve sorun olmamıştı çoğunda. Gerçekten çok güzel bir arşiv oluşturmuşsunuz. Türkçe oyunları ve platformlarda çıkan oyunlar gösteriliyordu. Emeğiniz inkar edilemez. Ayrıca birçok yazılı ve görsel bilgiler de vardı. Kapanmasına çok üzüldüm doğrusu. Sizden bir retro oyunsever (38 yaşındayım) olarak ricam archive ye oyunları yükleyince buradan bizimle paylaşmanız. Ayrıca iletişim halinde kalabiliriz. Yardımcı olacağımız bir konu var mı?? Youtube veya instagram hesabınız var mı?

  • @AhmetHakanBey Böyle düşünmenize üzüldüm. İlgisiz olduğuma dair alaycı bir iddia üzerine yorum yaptım. Ben mükemmelim, hatasızım, eleştiri kabul etmiyorum gibi bir çıkış yaptığımı düşünmüyorum. Dolayısıyla yorumumun hangi kısmından egoist olduğumu çıkardınız bilemiyorum.


    @RetroGamer44 Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. En kısa süre içinde elimdeki tüm arşivi tek tek archive.org'a yükleyeceğim. Yüklediğim zaman da buradan linkleri paylaşacağım. Yardıma henüz ihtiyacım yok ancak sormuş olmanız bile benim için mutluluk verici. İlginiz için tekrar teşekkürler.

  • "Ben her türlü eleştiriye, olumlu/olumsuz yoruma sonuna kadar açığım." Demişsin Söyledklern Tam Tersi Bak Hemen Çıkıssmıssın


    Yapamıyorsan Mileti Oyalama Diyorz Milleti Kandırırsun Eyvallahmı Diycekik :)


    Yapıyosan Kandırma Diyruz


    Kolay Gelsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetHakanBey -- 4 Ocak 2023; 19:35:28 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.