Şimdi Ara

Huion Grafik tablet hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha öncesinde XP-pen Deco 01 tablet ile photoshopta hobi maksatlı çizimler yapıyordum. Sonrasında Wacom markası fazlasıyla pahalı olduğu için yabancı forumlarda oldukça fazla önerilen Huion Kanvas 16 Pro modelini satın aldım. Tablet gayet güzel gerçekten ama benim enteresan bir sorunum var tabletle ilgili. Çizim sırasında kalem ekrana sürttükce çıkan gıcırdama sesi çok fazla. Eski kullandığım tablet display olmadığı için mat bir yapıya sahipti üzerinde birde koruma filmi gibi bir tabaka vardı, sanki kağıt üzerinde çizim hissiyatı veriyordu. Ama bu tabletten kulağınızı tırmalayan bir gıcırtı sesi çıkıyor. Ve ben bu sesten çok rahatsız oluyorum.

    İnceleme videolarında bu tarz bir sese rastlamamıştım. Tabletin kutu açılışında üzerinde bir koruma filmi var ama kullanmadan önce o filmin çıkartılması talimatı var. Başka tabletlerde de durum böyle mi bilmiyorum. İzlediğim çizim videolarında vs. bu şekilde cam çizilmesi sesi hiç duymamıştım.

    Duyduğum ses normal bir şey mi yoksa bir sorun mu var kullanımımda merak ediyorum. Umarım demek istediğimi net olarak anlatabilmişimdir.

    Bu şekilde başka tablet kullanan kullanıcılar beni aydınlatırsa sevinirim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.