Şimdi Ara

Hukukçular. Avukatlar içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, 2 sene önce İzmir'den sıfır daire satın aldım. Apartmanın garajı var fakat müteahhit garajın bir kısmını inşaattan kalan malzemelerini saklamak için kullanıyor. Müteahhitin 2 tane daha satılmamış dairesi var. Buna hakkı var mıdır? Yönetici de müteahhitin arkadaşı bir kaç kere söyledim pek kaale almadı, ihtar çekicem dedi ama yapmadı. Ben bu konuda ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim?



  • Yöneticiye sen ihtar çek. 100 tl gibi bir şey tutar. Buna rağmen kaldırmazlarsa bi avukatla görüş apartman yönetimine dava açıp ordaki şeyleri kaldırtmak ve bir daha amacına aykırı kullanımını önlemek için mhk kararı çıkartabilirsin. Genel olarak böyle bir şablon. Ama daha çok ayrıntıyı kimse vermez sana, ücreti mukabilinde bir avukata danışman lazım fayda ve verim alabilmek için..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trustem.111

    Yöneticiye sen ihtar çek. 100 tl gibi bir şey tutar. Buna rağmen kaldırmazlarsa bi avukatla görüş apartman yönetimine dava açıp ordaki şeyleri kaldırtmak ve bir daha amacına aykırı kullanımını önlemek için mhk kararı çıkartabilirsin. Genel olarak böyle bir şablon. Ama daha çok ayrıntıyı kimse vermez sana, ücreti mukabilinde bir avukata danışman lazım fayda ve verim alabilmek için..
    haklısınız fakat bu kadar para verdikten sonra ne anlamı kaldı bu işin. Daha sonra karşı taraftan tahsil edebilir miyim bu ücretleri yoksa 500-1000 tl arası para mı verıcem adamın haksız olduğu davranışı lehime çevirmek için. Saçma!
  • enico kullanıcısına yanıt
    Ben olsam ve inşaattan artan çimento , kirec vs şeylerse üzerine su dökerdim bi kısmının. Kaldırmazsa hepsinin üstüne dökerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 16 Mayıs 2015; 1:33:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Ben olsam ve inşaattan artan çimento , kirec vs şeylerse üzerine su dökerdim bi kısmının. Kaldırmazsa hepsinin üstüne dökerdim.

    bende öyle yapıcam dinsizin hakkından imansız gelir millet bu ülkede kendi yolunu bulmakla hiçte kötü yapmıyor. Şeytan diyor çıkar kompresörleri dışarı geçerken alsın hurdacı dua eder.
  • Sen dairene ait olan yani hakkın olan bölümü kullanıyor isen otoparkın geri kalanına karışma gibi bir hakkın yok malesef. 2 dairesini henüz satamadı demişsin buda otomatik olarak onunda otoparkta senden daha fazla 2 dairelik hakkı olduğunu gösterir. En azından dairelerini satana kadar hak idda edemezsin bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bie

    Sen dairene ait olan yani hakkın olan bölümü kullanıyor isen otoparkın geri kalanına karışma gibi bir hakkın yok malesef. 2 dairesini henüz satamadı demişsin buda otomatik olarak onunda otoparkta senden daha fazla 2 dairelik hakkı olduğunu gösterir. En azından dairelerini satana kadar hak idda edemezsin bence.

    Binada 15 daire var yalnız 7 araçlık otopark var. 2 daire ile otoparkın yarısını kullanmak hakkı mıdır sizce? Ayrıca orası ruhsatta otopark olarak geçiyor, depo olarak değil. O zaman bende konut ruhsatlı olan bir yeri fabrika olarak kullanayım nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enico -- 18 Mayıs 2015; 0:54:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enico

    Arkadaşlar selamlar, 2 sene önce İzmir'den sıfır daire satın aldım. Apartmanın garajı var fakat müteahhit garajın bir kısmını inşaattan kalan malzemelerini saklamak için kullanıyor. Müteahhitin 2 tane daha satılmamış dairesi var. Buna hakkı var mıdır? Yönetici de müteahhitin arkadaşı bir kaç kere söyledim pek kaale almadı, ihtar çekicem dedi ama yapmadı. Ben bu konuda ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim?

    Konuyla ilgili bir avukattan destek almalısınız. Çekilecek ihtarnameler bile dikkatle hazırlanmalıdır. Danışmaktan çekinmeyin hakkınızı sonuna kadar arayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.